سلام !
یه سوال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟
من یه مودم adsl دارم ولی سرویس adsl ندارم !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه با مودم adsl به ISP دایال آپ وصل بشم ؟!
Printable View
سلام !
یه سوال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟
من یه مودم adsl دارم ولی سرویس adsl ندارم !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه با مودم adsl به ISP دایال آپ وصل بشم ؟!
سرویس 128 پارس آنلاین 138 کیلو و سرعت 256 تا 180 کیلو انلود میده
کسی 384 یا 512 رو تست کرده ببینه چقدر سرعت میده؟
من میخوام مودم وایرلس بگیرم
چی بگیرم؟از 80 تومن تا 120 تومن
میخوام بین لپ تاپ و دوتا کامپیوتر دیگه ام اینترنت رو شیر کنم
امروز كه تعطيلهنقل قول:
تازشم چي بگم ؟
اولين جمله كه طرف ميگه :دستگاه خراب شده يكي ديگه
(به همين راحتي):27:
سلامنقل قول:
نه نمیشه
این 256 که خیلی کمه..نقل قول:
مودم وایرلس :
Asus WL-600g 105T این کیفیتش عالیه ولی اگه برد خیلی زیاد می خواین : Linksys Wag160N 120T
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام . . . .
همونطور که دکترXOX عزیز گفتن ، نمیشه. مودم های Dial-up از فرکانس های پایین خط تلفن استفاده میکنن و مودم های DSL از فرکانس های بالای خط.نقل قول:
---------------------------------------------------
Asus-am6004g -1 : که هم وایرلس داره و هم 4 تا خروجی LAN که میشه به 4 تا سیستم بطور مستقل وصل کرد). ( 75 تومن)نقل قول:
Asus-wl600g -2 : که هم وایرلس داره و هم 4 تا خروجی LAN و هم دوتا پورت USB واسه Share کردن پرینتر یا یه هارد اکسترنال یا فلش مموری بین سیستم هائی که باهاش شبکه هستن. ( من خودم از همین دارم) (105 تومن)
Linksys -3 که ChaoticHead عزیز گفتن .
---------------------------------------------------
نه این قدرا هم مرخص نیستن ، خوب حرف بزنی ، را میآن. از پشت تلفن که نمی تونه بخورتت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تیری است در تاریکی . . .
خلاصه کمک خواستی ، بلدیم مشت حواله کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . . . جا خالی دادنم خوب بلدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول یه کم توضیح بدین:نقل قول:
1-اینترنتتون adsl هست؟
2- مدل مودمتون چیه؟
3- بین چند تا کامپیوتر یا لپ تاپ می خواین شیر کنین؟
XOX جان دستت درد نکنه !
ولی داداش یه زره مهربونتر می گفتی ضرری نداشتا !!! (نه نمیشه !!!):41:
ممنون از لطفي كه به ما داري:11:نقل قول:
حالا اگه اين درست نشد بجاش چي بگيرم؟
اول یه فاتحه نثار این عزیز از دست رفته میکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد یه هووی خوشگل میآری سرش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از من میشنوی Asus-am604g ( تومن 75) یا Asus-Wl-600g (تومن 105)!!
am604 رو نمی دونم ولی wl-600g که سه سوته تنظیمات رو میشناسه و همه چیز رو ردیف میکنه. توی تنظیماتش هم میشه چندین نوع تنظیمات رو save کرد که اگه اکانت های شبانه و روزانه جدا داشته باشی مودم خودش بین اونها سوئیچ میکنه.
بردش هم که قبلا گفتم ، من دو کوچه بالاتر با لپ تاپ ازش استفاده کردم.