میدونم ، ولی تموم کرده بودننقل قول:
میدونم ، ولی تموم کرده بودننقل قول:
سلامنقل قول:
تا آخر مهر صبر کن تا فیزیک خیلی سبز تو بازار بیاد:10::40:
---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------
یکی بهم بگه ریدینگ برای زبان عمومی مبتکران خوبه . میخوام راه مواجه شدن با اونارو یاد بده به من اینکه زیاد درگیر متن نشم
سلام
برای اول دبیرستان که بشه معدل بیست بشه چند کتاب معرفی کنید که بیشتر به درد امتحان نهایی بخوره
من میگم گل واژه خوب نیست برای اول دبیرستان چون تو دوره ی من 90درصد سوالات برای بچه های اول نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:30 AM ---------- Previous post was at 11:29 AM ----------
راستی من تو قلم چی ثبت نام کردم به نظر شما هندسه و گسسته رو سالی بخونم یا ترمی {فارغ التحصیل}
فیزیک3 رو بخونم یا2و1 من گفتم چون پیش 1 مباحث سنگین داره بهتره1و2 رو بخونم نظر شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها برنامه ی فرصت برابر ساعت چند پخش میشه به نظر شما برنامه ی خوبیه :18:
سلام
من امسال پیش دانشگاهی هستم.....
میشه یه کتاب که جزوه داشته باشه برای زیست معرفی کنید
برای کنکور نمیخام برای همین امسال میخام
چون خود کتاب خیلی پیچیده نوشته...
ممنون
سلام
من این کتابها رو می خوام بخرم به نظرتون چطوره!!!!!
ادبیات:قرابت معنایی واملاولغت هامون سبطی (انتشارات دریافت) ارایه و تاریخ ادبیات ساجدی(کلک معلم)
دین و زنگی:همگامان+ایات گاج
عربی:ایاد فیلی مبتکران
زبان انگلیسی: شهاب اناری مبتکران
زبان فارسی :2جلد هامون سبطی (دریافت)
دیف:
اختصا صی هم اینا:
دیفرانسیل وریاضیات پایه رمزینه
فیزیک3 احمد مصلایی(سبز)
فیزیک پیش مصلایی اگه بیاد
شیمی مبتکران
بچه ها گول اين تبليغات رو نخوريد بذاريد كتاب از توي تنور در بياد بعد از اين كه بررسي كرديد اونوقت بگيد انقلاب شده و اين حرفها...
نقل قول:
کتاب های خوبی را انتخاب کردی ...:27::27::27::27::27::27::27:
همش عالیه فقط حجم ایاد فیلی خیلی بالاست باید وقت بیشتری بزاری براشنقل قول: