من اگه از mail سایت و یاهو مسنجر میخواستم login بشم میگفت پسوردت اشتباهه ولی با sign in سایت میتونستم login کنمنقل قول:
الان با یاهو مسنجرم میتونم (با mail هم احتمالا میشه امتحان نکردم)
Printable View
من اگه از mail سایت و یاهو مسنجر میخواستم login بشم میگفت پسوردت اشتباهه ولی با sign in سایت میتونستم login کنمنقل قول:
الان با یاهو مسنجرم میتونم (با mail هم احتمالا میشه امتحان نکردم)
چرا Disable ؟! الان برو mail.yahoo.com آیدی و پسورد رو بزن ببین چی میاد / چه پیامی میده . اینجا بگونقل قول:
یه صفحه میاد که توش اینو زده What is your youngest child's nickname?
Added November 8, 2009 و میخواد که جواب بدم و من نمیدونم !!!!!
این لینکها مسخرس. الکی میاد. من از چندین تا دوستم هی دریافت میکنم. اونم خودش نمیفرسته کار ویروسه فک کنم :n02:نقل قول:
من فک کنم هیچ وقت روشون کلیک نکردم. از آدرسش معلومه ویروسیه!
راهشو گفتم ...نقل قول:
بهتره بی خیال آیدی بشی یه مدت ...
ینی ه ک نشده ؟؟؟؟؟؟ چون دوستم که دید گفت این ایمیله مشکوکه شاید ه ک شده باشی !!!
نه . فقط صبر کننقل قول:
شما سوال امنیتیتونو موقعی که میل تونو باز می کردید یا بعدا اینو دادید. و حالا یاهو احساس کرده که ممکنه برای میلتون مشکلی پیدا شده باشه و یکی بخواد بزور وارد شه اینو می پرسه. یا اینکه ... شدی و طزف پستو با سوال امنیتتیو عوض کرده.نقل قول:
و در ضمن میل هایی از این قبیل که گفته شده همشون از انواع میل های ویروسی هستند که می تونند به ادرش یوکتون دسترسی پید ا کرده و خودشونو برای دوستاتون بفرستند
سلام دوستان
من یه مشکل بزرگ دارم
نمیدونم چرا مسنجر اینطوری شده
هر کاری میکنم منو انلاین نشون نمیده
با نرم افزار Your Unin-staller رجیستری و همه چیزاشو پاک کردم و دوباره نسب کردم که شد عین روز اول فقط بازم نمیدونم چرا انلاین نشون نمیده منو. خسته ام کرده
ممنون میشم راهنمایی کنن اساتید
مرسی
یعنی وقتی خودتو آنلاین می کنی (یعنی آفلاین وارد نشدی یا بعد اینکه آفلان وارد شدی تغییر دادی به آنلاین) شما رو بقیه آفلاین می بینند یا مشکل دیگری هست؟نقل قول: