سلام همیشه خواستی تست اسپید بزنی از سرور تهران یا کرج بزن.سرور های دیگه بخاطر اینکه داخل کشور نیست واقعی نیست و کم هست.:10:نقل قول:
Printable View
سلام همیشه خواستی تست اسپید بزنی از سرور تهران یا کرج بزن.سرور های دیگه بخاطر اینکه داخل کشور نیست واقعی نیست و کم هست.:10:نقل قول:
برای استفاده از شبانه(رایگان) ، باید تنظیمات خاصی را انجام داد یا اینکه خودش مثل شاتل (قاطر:27:) اتوماتیک میره روی رایگان؟
دوستانی که سرویس 256 دارن ، سرعت شبانه و روزانه چقدر است؟:40:
Ahvaz یا ahWaz ?:31:نقل قول:
دوسته عزیز تا جایی که من اطلاع دارم البته از گذشته..اونم اینکه تجهیزات اهواز زیر زمینی هستش و آب میره توش و خراب میشه
دیشب مال من یه مقدار نوسان سرعت داشت اولش ، بعد کلا قطع شد تا ساعت 8 صبح.
برای شبانه نیاز به تنظیمات خاصی هست یا اینکه خودش اتوماتیک میره روی حالت رایگان؟
سرعت شبانه و روزانه سرویس های 256 چنده؟
خودش به صورت اتوماتیک میره رو رایگاننقل قول:
من که یک مگ دارم شب ها به صورت نرمال رو 100 الی 150 است . که البته دیشب دو ساعت اول سرعتم کم بود که نمیدونم به خاطر بارون و اختلالات تو این مواقع بودش و یا چیز دیگه ولی بعد از ساعت 4 سرعتش خوب شد
رانژه كردن خط يعني چي؟
رانژه کردن مربوط به تغيير مسير زوج سيم تلفن منزل مشترک در MDF مخابرات است که باعث مي شود کابل تلفن مشترک از تجهیزات شرکت اپراتور اینترنت نیز عبور کند و امکان دريافت اينترنت را در کنار مکالمات صوتي داشته باشد. اين تغيير مسير به درخواست مشترک و با ارسال نامه از طرف شرکت اپراتور اینترنت به مخابرات صورت مي گيردنقل قول:
که 12 تومن برا این کار میگیرن که من عمرا هیچی نمیدم:20::46::27::8:نقل قول:
:11:
با سلام و تشکر از همه دوستان عزیزم
من تازه اومدم به این شرکت اسیا تک و دقیقا نمیدونم برای سرویس شبانه رایگان که از ساعت 2 تا 7 هست باید چکار کنم برای اینکه مجانی بشه .به شرکت گفتم گفت باید به اخر نام کاربری حرف ان اضافه کنیم .دقیقا متوجه نشدم باید چکار کنم یعنی باید برم تو تنظیمات مودم هر سری و حرف ان اضافه کنم ؟؟؟؟