سلام
چه صدایی میخای؟
اگه معمولیو خوب میخای
میتونی
یه ضبط کنوود 100000 تومن
یه امپ دوناکال 525 کنوود 800000 تومن بود قبلآ
یه باند کنوود
kfc-m6952a
kfc-m6942a
kfc-m6932a
اینم پیشنهاد من
سلام
چه صدایی میخای؟
اگه معمولیو خوب میخای
میتونی
یه ضبط کنوود 100000 تومن
یه امپ دوناکال 525 کنوود 800000 تومن بود قبلآ
یه باند کنوود
kfc-m6952a
kfc-m6942a
kfc-m6932a
اینم پیشنهاد من
آمبلی 50 تومن هست؟
با ضبط کنوود که گفتین و 718ex
بنظرتون خوب نیست؟
صدای بلند وقابل تفکیک
نه
اینی که گفتم یه چیز خوبیه
میتونی بری تحقیق کنی در بارش
مدل ضبظم kdc-u346 هستش
باندم مدلهای بالا امپ هم 525 هستش که همش کنوود هستش
سلام.ببخشید یه امپ میخواستم بهم معرفی کنیدکه به راحتی دوجفت باند p963ویه ساب r15رو جواب بده میخوام فقط یه امپ قوی بذارم نمیخوام چند تا امپ بشه.پس لطفا یه امپ بگید که به راحتی این سیستم رو ساپورت کنه وکم نیاره؟
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------
راستی برند باندها جی بی ال وبرند ساب الپاین هست.
بهتره 2 تا آمپ بگیری . بگه بعدا دیگه باند نمیگیری 2 کانال برای باندها بگیر . و یه مونو برای سابنقل قول:
2 کانالی که 120 تا رو 2 اهم بده فکرکنم 5400 پایونیر باشه r15 چند وات rms داره ؟ رو چند اهم ؟
[جزییات رو نمیدونم.این سیستم رو مبخوام بگم از دبی برام بیارن به نظر شما می ارزه بگم از اونجا بگم برام بیارن.البت از لحاظ قیمت گفتم.میشه بیشتر توضیج بدید یعنی همچی امپی موجود نیست که بگیرم؟در مورد امپ مونو هم توضیح کامل بدید من زیاد سررشته از این چیزل ندارم
---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------
معذرت میخام اگه میشه واضح تر توضیح بدید متوجه نشدم چی نوشتین
آمپ های مونو برای ساب استفاده میشه . اونم برای ساب حرفه ای مثل آر15 حتما باید مونو بست.فکر میکنم بدونی مونو یعنی چی دیگه .
یه مونو برای ساب میخوای مثل JBL 1201 به قیمت 270 تومن .چون سابت 750 وات میخواد رو 4 اهم . این آمپ 787 وات میده رو 4 اهم و روی 2 اهم 1114 وات . کاملا پاسخ گو هست برات
به نظرم یه 4 کانال هم برای باندها بگیری بهتره که بعدا بتونی ارتقا بدی . 2 کانال میمونه برای بعد مثل kenwood x41 اینم 250 به بالا
قیمت دوبی هم من ندارم.دوستان کمک میکنن
سلام
دوست عزیز فرق امپ مونو با استریو تو قدرت و تعداد خروجیهاش هستش
امپ مونو 1کانال و 2 کانال هستش
ولی امپ استریو 2 کانال 4 کانال 5 کانال هستش
قدرت امپ مونو بیشتر تا استریوکه صدای زیر یا همون خواندده که فکر میکنم سیگناهلهای کوتاه تو صدا باشن حذف شده و سیگنالهایی با طول موجهای بلندتر باشه که روش بیشتر کار شده
باسلام خدمت همه دوستان عزیز
من دو جفت باندJBL-T696خریدم.چون فضای ساب رونداشتم دوستان ای باندو بهم پیشنهاد دادن.الان یک آمپ 4کانال میخوام که ای باندارو حسابی تکون بده
اینم مشخصات باند
6" x 9" High-Output 3-Way Loudspeaker
Series Power Series
Power handling, RMS 150W
Power handling, peak 600W
Frequency Response 35Hz – 20kHz
Sensitivity 93dB
Impedance 4 ohms
Coil Oversized 38mm voice coil
Tweeter Edge driven Tweeters
Tweeter-level control Yes
Tweeter protection (PTC) Yes
Proprietary cast-aluminum frame Yes
ازاساتید خواش دارم منوراهنمایی کنن نیاز فوری دارم
باتشکر
سلام
من جدیدا یک خودرو پژو sd V8 دندهای خریدم که قابل شما را نداره
حالا برای سیستم راهنمایی می خوام
اول اینکه پخش خودرو usb خور و cd خور هست و می خوام تا جائی که ممکن است عوض نکنم و در صورت تعویض و یا انشا الله بعد از ربوده شدن این یکی ، پایونیر ببندم 4350 یا 6350 و یا پیشنهاد شما
ساب اصلا نمی خوام و بعدا هم نمی بندم
آمپ چی باشه ؟
برای باند بین 718 ، jbl , 6975 موندم کدوم را انتخاب کنم ؟ و یا پیشنهاد شما
بوجه 400 و زیر آن یا در همین حدود
با تشکر