دوستان این شرکت مابه التفاوت محاسبه نمیکنه؟ مثلا سرویس فعلیو تغییر داد. من یه مورد امتحان کردم ولی تو فاکتور قیمت کامل سرویسو زده!
Printable View
دوستان این شرکت مابه التفاوت محاسبه نمیکنه؟ مثلا سرویس فعلیو تغییر داد. من یه مورد امتحان کردم ولی تو فاکتور قیمت کامل سرویسو زده!
ببین اکثرا کدهاش اینجوریه 3-sadlhlkahslfhlasf شما باید عدد اولی رو وارد یک مربع کنید چپی . خط تیره رو ولش کن و باقی اعداد رو وارد مربع راستی بکنی حل میشه .نقل قول:
- - - Updated - - -
سلام
کیفیت شهاب 20 گیگ در ماه چطوره ؟
شبانه سرعتش خوبه ؟ چه سایت هایی سرورشون رو اسیاتکه و محدودیت نداره؟
از استان گلستان کسی شهاب داره؟
میدونم چجوری وارد کنم ... قبلا چندتا پین گرفتمنقل قول:
همشون یه عدد 3 دارن که اونو داخل مربع سمت چپ میزارم و بقیه اعداد و حروف رو داخل مربع سمت راست ..... ولی این دفع می گه پین اشتباهه !!!!
پ.ن : مشکل حل شد ... اول باید 3 گیگ حجم برای خرید انتخاب می کردم . قیمت رو محاسبه می کرد بعدش استفاده از پین رو تیک میزدم و بقیه کارها
سرعت دانلود: 30 کیلوبایت!
الان به مدت 3 هفته اس منتظر رانژه توسط این شرکت هستم
هی امروز فردا میکنن
وقتی میبینید محدودیت پورت دارین. خب چرا سرویس میفروشید؟
این اصلا کار درستی نیست
امروز شکایتی بنویس برا تنظیم مقررات فردا یا پس فردا زنگ میزنن بهتنقل قول:
- - - Updated - - -
امروز شکایتی بنویس برا تنظیم مقررات فردا یا پس فردا زنگ میزنن بهتنقل قول:
دوستان اوضاع خط من چطور هست؟
Downstream Upstream SNR Margin :26.4 28.7 db Line Attenuation :13.0 5.0 db Data Rate :10240 509 kbps
در یک کلام؛ عالیه. نویز پایین و snr بالانقل قول:
دوستان وضعیت خط من چطوره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حداکثر سرعت خطم ساپورت می کنه چقدره ؟
الان حداکثر سرعت دانلودم 400kb هست.
با تشکر
تا 10مگ میکشهنقل قول:
بگو واست رو 10240بزارن
آپ استریم هم بگو واست رو 636بزاره
سلام. من نزدیک دو هفتست آسیاتک آنلاین خریدم پرداخت کردم ولی هنوز وضعیتم رو زده: در انتظار تایید رانژه از مخابرات
چقدر طول میکشه تا وصل شه؟
با سلام
دوستان عزیز مرجع کاملی از سایت هایی که بر روی سرور آسیاتک قرار دارند، دارید؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
- - - Updated - - -
با سلام
دوستان عزیز مرجع کاملی از سایت هایی که بر روی سرور آسیاتک قرار دارند، دارید؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
از امروز صبح برای من فقط سایت های داخلی باز میشن ! حتی بعضی داخلی ها مثل فارس نیوز هم باز نمیشن !
برا کسی این جوری نشده !؟
----------------------------------------
همین الان درست شد !
سلامی دوباره
دوستان بعد از گذشت 15 روز اینترنت بنده متصل شد
ولی متاسفانه در پنل کاربری مینویسه منتظر تائید رانژه از طرف مخابرات
حتی نمیتونم حجم اضافه کنم! مینویسه شما توسط نماینده ثبت نام کردین، نمیتونید از این امکان استفاده کنید!! چرا؟؟!!!!
- - - Updated - - -
سلامی دوباره
دوستان بعد از گذشت 15 روز اینترنت بنده متصل شد
ولی متاسفانه در پنل کاربری مینویسه منتظر تائید رانژه از طرف مخابرات
حتی نمیتونم حجم اضافه کنم! مینویسه شما توسط نماینده ثبت نام کردین، نمیتونید از این امکان استفاده کنید!! چرا؟؟!!!!
سلام داداشنقل قول:
منم وضعیت شما رو دارم . برا خونه جدیدم یه هفته پیش سفارش آسیا تک دادم . امروز که زنگ زدم پشتیبانی طرف میگه پورت خالی نداریم!
خب یکی واقعا نیست جلوی این کلاه بردارا رو بگیره ؟ چرا موقعی که پورت خالی ندارن تو سایتشون ثبت نام انجام میدن ؟
مردم مسخرشونن ؟
سلام یک مورد عجیب برای من اتفاق افتاده.من از پارسال که اسیاتک گرفتم همیشه مشکل زود تمام شدن حجم رو داشتم طوری شده بود که دیگه ۱۰ گیگ جواب نمی داد و من ۳۰ گیگ شارژ میکردم.الان چهار روزه من چک که می کنم به زور حجم کم می کنه.با یک گیگ سه روز رو من سر کردم تازه یک گیگ تموم نمی شد اخر سر ویدیو انلاین نگاه کردم تا یک گیگ تموم شد. این یک خبر خوب بود ازطرف اسیاتک برای من بود چون داشتم ورشکست می شدم. ماه پیش ۹۰ هزار تومن و این ماه ۷۰ تومن خرج کردم.خدا کنه ادامه پیدا کنه و مثل قبل نشه.
من تو این 2 ماهی که از آسیاتک دارم ، به جز اون حجمی که بابت تایم رایگان به اشتباه ازم کم کردن ( بعدش بهم برگردوندن ) ، دیگه حجم خوری و حجم دزدی از این شرکت ندیدم و خیلی دقیق حجمو محاسبه میکنه و اون 10 گیگ تا آخر ماه واسم میمونه...نقل قول:
من همیشه ماهی 1 گیگ کم میارم :n03:
مثلا الان 4 روز تا تا اخر سرویسم مونده ولی فقط 200 مگ از ترافیکم مونده
نمیدونم به نظرتون اگه 1 گیگ برای اون 4 روز بخرم بصرفه تر هست یا 1 ماهمو دوباره تمدید کنم ؟
پس انگار فقط شانس منه که یکساله اعصاب منو خورد کرده.من اولش ۱۰ گیگ رو تا اخر ماه می رسوندم ولی این اخریا غارتم کرد.خدا کنه این روند دیر تموم شدن حجم موقتی نباشهنقل قول:
پس انگار فقط شانس منه که یکساله اعصاب منو خورد کرده.من اولش ۱۰ گیگ رو تا اخر ماه می رسوندم ولی این اخریا غارتم کرد.خدا کنه این روند دیر تموم شدن حجم موقتی نباشهنقل قول:
امروز به یک مورد عجیب برخوردم سرعت دانلودم بالای ۶۰۰ بود اما وقتی با اپارات یا یوتیوب ویدیو نگاه می کردم بافر میشد.تا حالا همچین اتفاقی برام نیافتاده بود کسی میدونه علت چیه یا چیکار کنم
برنامه networx رو نصب کردی؟! اگه نصب کردی ، در تب applications ببین که کدوم اپ ها حجمو مصرف میکنن و ...نقل قول:
در ضمن یوتیوب و آپاراتم زیاد میری ؛ منم اگه تو یوتیوب و آپارات ویدیو میدیدم ، حجمم سریع تموم میشد : ))
بافر شدن میتونه 2تا علت داشته باشه : 1- سرعت تک کانکشنت کم بوده ، 2- پینگت خراب بوده.
دیگه این حرف هارو اینجا نگی .... الان میان بهت تهمت میزنن که نماینده ی آسیاتک هستینقل قول:
چون اینجا از هرکسی که حجم کم نمی کنه میگن نماینده ی آسیاتک
نه ، من حقیقتو میگم ؛ اون موقعم که چند گیگ بابت تایم رایگان ازم کم کرد ، اومدم اینجا و اعلام کردم که این شرکت اگه حواست نباشه ، حجمتو بابت شبانه رایگان میخوره ؛ البته مثه اینکه باگشو برطرف کرده.نقل قول:
منم تو همین تاپیک یک بار اعلام کردم که تو شبانه ازم حجم کم کرده ولی وقتی گفتم مشکل زود تموم شدن حجم ندارم دیگه اوضاع فرق کرد !نقل قول:
یه زمانی هم گفتم محدودیت سرعت تو شبانه ندارم که اون موقع هم گفتن نمایندگی آسیاتک داری !!
من که اصلاا این موضوعو که پشتیبانای یه شرکت میان تو تاپیک و ازش تعریف میکنن ، قبول ندارم ؛ آخه تعریف کردن از یه شرکت ، چه سودی واسه یه پشتیبان داره!!!نقل قول:
مگر اینکه طرف نمایندگی داشته باشه ، که اونم به عنوان نماینده میاد و شماره و سایت اینا میذاره...
اوناییم که میان تو تاپیکا رو مخ مردم راه میرن و مخصوصا چیزایی میگن که حرص بقیه دراد، یا بچه ان و عقده ای و یا علافو بیکارن...
مشکلات عمومی ای که مردم دارن ، منطقه ایه ؛ یه شرکت تو یه جا سرویساش عالیه و تو جایه دیگه مزخرف ( مرکز مخابراتی در کیفیت اینترنت تاثیر گذاره ) ؛ مثلا من از هرجا نت میگیرم ، پینگش خوبه ( به جز شاتل ) و جالبه که بهترین پینگو با همین آسیاتک دارم!! ( در صورتی که خیلیا از پینگ آسیاتک مینالن )
| اسیاتک | 1 مگ | ماهی 10 گیگ | 41 هزار تومان |
فقط برای دانلود شب گرفتم که سرعتش روی 20 هست !
مخابرات ماهی 20 تومان سرعتش رو 400 بود شبا !
خیلی پشیمون شدم این نت رو گرفتم
چیکار کنم که شب ها سرعتش بیاد روی 400 ؟
بله حرفاتون کاملا درسته ... نمایندگی در صورتی به نفعش هست که از طرف خودش ثبت نام انجام بشهنقل قول:
بیشتر مشکلات منطقه ای هست
منم همیشه می گم مرکز مخابراتی خیلی مهمه .... مثلا همین موضوع پینگ ، پینگ شما خوبه ولی پینگ من متوسطه ( نه خوبه و نه بد )
تو این تاپیک خیلی گفته شده که سرعت فقط برای بعضی ها خوبه .... یه جورایی شانسیهنقل قول:
شما که سرعتت 400 کیلوبایت بود نباید این ریسک رو می کردی
البته یک مگ سرعتش باید 90 کیلوبایت باشه
ببین سرعت دانلودت از ---------- یا بقیه سایت هایی که سرورشون ایرانه چجوریه .... اگر از این سایت ها سرعتت بالا باشه می شه یه کاریش کرد ولی اگر این سایت ها پایینه دیگه کاری نمی شه کرد
با سلام
دوستان عزیز خط بنده تا 10 مگ کشش داره؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میزان نویز چطوره؟
با توجه به اینکه مشخصات خط گویای این هستش که خط بنده تا 10 مگ کشش داره ولی آسیاتک میگه شهر شما تا 6 مگ کشش داره!!
یا مودم مشخصات اشتباه میده یا اینا سعی بر این دارن که 10 مگ به مشتری نفروشن!!
ممنون میشم توضیحاتی در رابطه با کیفیت خط بدین
با تشکر
خط شما نهایت تا 10 مگو میکشه ولی احتمال پریدن لینک وجود داره. پشتیبانای آسیاتک کلا سعی میکنن سرویس stable باشه تا سرعت بالاتر!نقل قول:
شما سرویس شهاب بگیر بعد زنگ بزن بگو با مسئولیت خودم دان استریمو ببرین رو 10 مگ. اگه خط کشید که هیچ وگرنه میتونین مد adsl بذارین رو g.dmt که با 8 مگ آپ میشه و پریدن لینک هم اتفاق نمی افته
احتمال زیاد 10 مگو میکشه ؛ modulation مودمت رو ADSL2+ عه؟! اگه نیست بذار رو این مود تا کیفیت خطت بره بالاتر :n06:نقل قول:
اگه سرویس شهاب گرفتی و خطتو رو 10 نمیبندن ، در سایت 195 شکایت کن تا اوکی شه:n06:
کسی نظری نداره ؟نقل قول:
سلام دوستان وضعیت خط من چطوره؟؟؟
الان نیم گیگ در ماه با سرعت ده مگ دارم.
سرعت دانلودم چه داخل تایم رایگان و غیر رایگان از پانصد بیشتر نمیره بنظرتون خوبه یا نه؟
زنگ زدم گفتن رو شش مگ برات بستیم خطت نویز داره ده مگ رو جواب نمیده حالا راست گفتن؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزار رو adsl2+ الان مدولاسیون شما روی annex m هست از دانلود میکشه و میده به آپلودنقل قول:
بعدش بهش بگو دان استریم روی 10 و آپ استریم روی 636 بزاره در غیر اینصورت شکایت به 195 بهش هم بگو که اگه بالا نبرید شکایت میکنم به تنظیم مقررات
کیفیت خوبهنقل قول:
دان استریم روی 10مگه
آپ استریمو کم بستن برات بگو آپ استریمو بالا ببرن ولی حواست باشه دان استریمتو کم نکنن
الان سرعت دانلود داخل تایم رایگان که پانصد هست خوبه یا باید بیشتر باشه؟؟؟
ممنون بابت پاسختون
بستگی به لینکت داره اگه از سایتای ملی دانلود میکنی که باید 1مگابایت و 100کیلوبایت بده ولی لینکای خارجی سرعتشون پایینتره چون آسیاتک سرعتشونو محدود میکنهنقل قول:
ولی به نظر من با توجه به اینکه سرویس 10مگه باید دان استریم رو بالا تر ببندن حالا من زیاد با آسیاتک آشنایی ندارم که دان استریم ها رو برای سرویس های مختلف چطور میبنده ولی فامیلمون که سرویس 1مگ داره واسش روی 10مگ بستن حالا شما که سرویس 10مگ داری باید بالاتر ببندن واست
تمام دانلود هام از سایت های داخلی مثل میهن دانلود/سافت 98/دانلودها هست
حالا راهی هست که بتونم سرعت دانلود رو افزایش بدم؟اگه زنگ بزنم به اسیاتک چی بهشون بگم؟
ممنون