دوستان شما برگه شماره 5 دفترچه رو پر کردید؟؟
(برگه شماره 5 - تعهدنامه اعلام آخرین مدرک تحصیلی به منظور پرداخت تعرفه قانونی)
باید ببرم دانشگاه پر کنن؟؟
همه باید پر کنن؟؟
مهر و امضای دفتر خانه داره !!
Printable View
دوستان شما برگه شماره 5 دفترچه رو پر کردید؟؟
(برگه شماره 5 - تعهدنامه اعلام آخرین مدرک تحصیلی به منظور پرداخت تعرفه قانونی)
باید ببرم دانشگاه پر کنن؟؟
همه باید پر کنن؟؟
مهر و امضای دفتر خانه داره !!
دفترچه ها تغییر کردن؟؟:23:نقل قول:
تاییدیه نداشت فقط همون نامه که از دانشگاه میده به نظام وظیفه کافی بود دیگه فرم تعهد نامه نبود...
---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
میگن از نظر قانونی نمیشه تمدید کرد بعد اومدن برگ سفید ولی من تمدید کردم از 8 انداختم 10- برام کد محل خدمت هم زده بودن
---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------
تماس نگرفتن ؟؟؟نقل قول:
به من که امروز از سپاه تلفن زدن گفتن بیا همایش و از این کارا داریم گفتم چشم میام ولی نرفتم:31:
همچین یارو گفت عصر بیا سپاه کارت داریم گفتم عصری اعزامم هنو پذیرش نکرده چه توقعاتی دارن والا....:27:
دفتر چه من چاپ اردیبهشت 90 !!
شما کی ارسال کردید که برگه 5 نداشت و اون نامه دانشگاه کافی بوده؟؟
تصویب شده ولی معلوم نیست کی اجرایی بشه.نقل قول:
برگه شماره 5 توی دفترچه ای که من پست کردم مربوط به معاینه ی اولیه ی مشمولان هست.نقل قول:
البته تاریخ دفترچه ماله آذر 86 هست:18:
واسه من هم دفترچه قدیمیه. اما فکر نمیکنم فرق کنه. اونطوری که من شنیدم، تمام اطلاعاتی که لازمه، به صورت کامپیوتری ثبت میشه و این برگه هایی که ما پر میکنیم رو دوباره بهمون پس میدن. پس همه اطلاعات توی دفترچه های قدیمی هم هست. فقط ممکنه یه سری قانونا توی دفترچه های جدید آپدیت شده باشن!! که اونم از سایت پلیس دات آی آر میشه دانلود کرد!نقل قول:
سلامی چو بوی نا خوش اعزام به سربازی:20:
خوبین بچه ها؟
من 19 همین ماه اعزامم.
نکاتی که به دردم میخوره رو بگید ببینیم چیکار باید کرد؟
وسایل چی وردارم ؟چیز های ضروری البته مثل لباس؟
بیرجند افتادم الان بیرجند هواش چطوره؟ارتش هستم البته
پادگانش چطوره؟سرباز های دیپلم با زیر دیپلم و فوق دیپلم جدا هستن؟
لیسانس ها هم بیرجند میوفتن یا نه؟اخه دوستم هم دی ماه اعزامه میخواستم بدونم میشه اونم اونجا بیوفته یا نه اصلا لیسانس ها بیرجند نیستن؟؟؟
ممنون
سلام دوستان، چشمم به تاپیک شما افتاد و داغ دلم تازه شد :
یه سئوال دارم، لطفا اساتید عزیزی که از پاسخ خودشون اطمینان دارن جواب بدن
من سال 82 اعزام شدم به خدمت پادگان سپاه تبریز، که بنا به مشکلات شخصی و خانوادگی بعد از
20 روز مجبور شدم به اسم مرخصی تو شهری پادگان رو ترک کردم و تا الان دیگه
پیش رو نگرفتم، در ضمن اینکه من الان متاهل هم هستم، میخواستم اساتید
یه راهنمایی بکنن، در ضمن من یه آسم خفیفی هم دارم، میتونم با یه سری پرونده
سازی پزشکی دنبال کارای معافیم باشم یا نه ؟
خواهشا یه راهنمایی کنید
یه سوال تخصصی جریان این که میگن برداشتن معافیت تک پسریو کفالت چی هست ؟؟؟؟
قدیما تک فرزند بودی، کف پات صاف بود معاف بودی الان نه، به خدا خیلی تو خدمت سختی کشیدم سال 85 ، البته دورانیه واسه خودش مخصوصا آموزشی، که کد 105 بودیم و گفتند افتادیم پادگان بابل سپاه (هتل ولیک).. جای خوبی بود برو بچه های گل قزوین و گزوین!! به خدا قسم یکی از یکی گل تر، مثل برادر بودیم، هر کدوم از یه سر ایران ، واقعا خدمت سربازی همینش قشنگه