چشم توضیح میدمنقل قول:
وارد قیمت مسیج شو از اونجا کلید منو گوشی رو بزن بعد وارد setting شو از اونجا از قسمت input mode گزینه unicode رو بزن درست میشه
چشم توضیح میدمنقل قول:
وارد قیمت مسیج شو از اونجا کلید منو گوشی رو بزن بعد وارد setting شو از اونجا از قسمت input mode گزینه unicode رو بزن درست میشه
می خواستم بدونم آیا راهی هست که بشه برنامه روی گوشی به صورت گروهی نصب کرد نه اینکه هر برنامه تک ، تک نصب کنیم ؟
برای گوشی آیفون این کار میشه انجام داد. اما برای آندروید نمی دونم چطوری ممنون می شم توضیح بدید ؟
امروز که داشتم با گوشی حرف میزدم متوجه شدم تو مکالمه نویز دارم چون خونه ساکت بود متوجه شدم قبلا توجه نکرده بودم یه صدای وز وز مثل وقتی که گوشیت میخواد زنگ بخوره اگه نزدیک اسپیکر باشه یه نویزی میندازه تقریبا مثل همون تو کل مدت مکالمه این وز وز رو مخم بود... دوستان شما هم این نویز رو دارید؟
آره منم دارم البته خفیفهنقل قول:
تا اونجایی که من تحقیق کردم کلا گالکسی این مشکلو داره و اگه همه دقت کنن میشنون این صدا رو
آهای ملت همیشه در صحنه!
بیاین کمک.
یک عدد Galaxy S توی خیابون پیدا کردیم که LCDش قشنگ شکسته مرخص!
روی سیمکارتش هم پین داره، در نتیجه نمیشه ازش استفاده کرد.
اما مثل اینکه گوشی همینجوری روشن میشه. یعنی پاور رو که نگه میدارم یه دینگ دینگی میکنه.
به فکرم رسید شاید روشنش کنم وصلش کنم به PC با kies بشه کانتکتهاش رو ببینم به طرف زنگ بزنم بیاد اما وصل کردم به PC نشناختش.
نظر بدین.
نمیخوام تا صاحبش رو پیدا نکردم خرجی واسش بکنم.
خودش بیاد درستش کنه.
همین که میخوام بهش برگردونمش خیلی هم خوبم :) :دی
[/COLOR]گوشی منه گم شده بود.نقل قول:
اگه مشکی هستش ماله منهنقل قول:
سوار موتور بودم از دستم افتاد
ﺍﮔﻪ ﺭﻭﺷﻦ ﻣﯿﺸﻪ ﯾﻪ ﺳﯿﻢ ﮐﺎﺭﺕ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﺬﺍﺭﯾﻦ ﺭﻭﺵ ﺍﺣﺘﻤﺎﻻ ﺑﺸﻪ ﺑﺎﺩﮐﻤﻩ ﻫﻮﻡ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ
ﺍﮔﻩ ﻫﻢ ﻧﺸﺪ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﻥ ﻫﻤﻮﻥ ﮐﺎﺭﯼ ﮐﻪ
ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﻣﯿﮕﯿﺪ ﺭﻭ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺑﺪﯾﺪ
ﯾﻌﻨﯽ ﻭﺻﻠﺶ ﮐﻨﯿﻦ ﺑﻪ pc
ﻧﻬﺎﯾﺘﺎ ﺁﺧﺮﯾﻦ ﺭﺍﻩ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻦ ﯾﻪ ﺻﻔﺤﻪ ﻧﻤﺎﯾﺶ هست
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
خب به PC وصل کردم نشد کاری باهاش کرد.
باید کاری باهاش بکنم که تو Kies بشناستش؟
اونایی هم که میگن مال ماست، مشخصات بدین اگه درست باشه تحویلتون میدم.
مثلا میتونین پین کد سیم رو توی پ.خ بگین اگه درست بود مال شما.
سلام دوستان من قصد دارم این گوشی را بخرم میشه بگید کیفیت فیلم ش چظور هست در حد C7 میرسه عکسش چطور ؟
و آیا آپدیتش راحت هست؟