اینجا اهواز
ساعت 8:15
سرویس: دو مگابیت نامحدود
سرعت دانلود 35 کیلوبیت بر ثانیه!!!!:41:
Printable View
اینجا اهواز
ساعت 8:15
سرویس: دو مگابیت نامحدود
سرعت دانلود 35 کیلوبیت بر ثانیه!!!!:41:
مهدی و پوریا شما محل سکونت کجا هست؟؟؟؟؟
منکه سمت طرشت هستم اینجوریه. ثابت نیست متغیر هست ولی تا 75 میره یاد پائین با اینترنت دانلود منیجر من تست کردم و اینکه دوباره به مدت 5 دقیقه ثابت روی 67 بود دوباره الان بالا و پائین میره رو یه عدد هم ثابت نمیمونه بشه سرعتر و گفت :)
1- دوستان من اینترنت رو تاریخ 90/8/11 وصل شده و 3 ماهه نامحدود گرفتم که باید در اصل بشه 90/11/11 ولی تاریخ انقضا رو زده 90/10/30 در اصل 2 ماه و نیم و اینکه تعداد روز باقیمانده رو زده 13 روز؟؟؟؟ یعنی چی؟؟؟؟ 3ماه از نظر اینا چطوری حساب میشه؟؟؟؟
2- نمیشه داخل مودم های BM632W یوزر و پسورد وی پی ان ست کرد که با وایرلس هم وصل میشیم از وی پی ان استفاده کنه؟؟؟
3- پسورد وایمکس رو که داخل کنترل کاربری هم میشیم باهاش رو نمیشه عوض کرد؟؟؟ چرا گزینه تغییر رمز نذاشتن؟ این پسورد رو نمیشه حفظ کرد که.
دوستان من یه مشکلی دارم
وقتی که کاری نمیکنم هیمنجوری ارسال و دریافت انجام میشه
DU Meter چیزی رو نشون نمیده ولی خود کانکشن همینجوری کار میکنه
هیچ برنامه ای هم آپدیت و اینا نمیشه
مشکل کجاست؟
یه سوال دیگه من الان اگه حجمم تموم شه یا باید حجم بخرم یا مصرف آزاد استفاده کنم؟
حتما باید اول ماه یه تعرفه شارژ کنم؟
یه سوال داشتم لطفا هر کس می تونه راهنمایی کنه
به فرض من 256 نامحدود دارم و دوستم 2 مگ نا محدود بعد مثلا دوستم بعضی شب ها استفاده نمی کنه از اینترنتش من نمی تونم مثلا مک آدرس اون رو برای خودم ست کنم موقع هایی که اون استفاده نمی کنه من استفاده کنم ؟ بعد هر وقت خواست استفاده کنه مک آدرس خودمو ست کنم از مال خودم استفاده کنم ؟
به به بچه محل خودموننقل قول:
اقا من الان تماس گرفتم با 707 و نتیجه بحث این شد که شما تو تنظیمات مودم به این سه عدد توجه کنRSSI که حداکثر باید -75 باشه (برای من قبلا روی -80 بود ولی الان روی -60 هست)
و CINR Reuse1 که هرچه به عدد 17 نزدیکتر باشه کیفیت شبکت بالاتر میره (برای من روی 8 بود الان رسوندم به 14):8:
همچنین میزان سیگنالتون(قبلا برای من 2 یا 3چراغ روشن داشتم الان هر5تا روشنه)
روش کار هم این بود که باید مودم رو کمی جابجا کنیم یا زاویه اونو بچرخونیم
من مودم رو الان بردم کنار پنجره و الان اون وضعیتی که گفتم برای من شده و کیفیت دانلودم هم طبیعی شد روی 33 تا 36 میچرخه سرعت دانلودم(تا همین چند دقیق پیش به زور به 17 مییرسید)
------------------
در مورد اون سوالت احتمالا چون دوره های ایرانسل ماهانه هست به محض پایان یافتن این دوره خودبخود وارد دوره بعدی میشه (برای منم اینطوری زده)
جواب بقیه سوالاتت رو هم نمیدونم
من بلوار کشاورز هستمنقل قول:
اعداد هیچ وقت مثل ADSL ثابت نیستن مثلا بین 65 تا 67 کیلوبایت متغییر هست
1-اینا گرد میکنن همیشه تا سر ماه رو حساب میکنن برای من هم که 13 تیر وصل کردن 3 ماهه بود تا 13 مهر میشد اما این 13 روز رو کم کردن
2- والا من تو کارا سر رشته ندارم:31:
3- اینو نمیدونم اما بهتره توی یه دفتر چه نگه داری پسوردها و تراکنش ها اگر اینترنتی پرداخت میکنی چون امکان داره تو حسابت نره اونوقت دچار مشکل میشی
مگه کجایی تو؟؟؟؟نقل قول:
من الان نمیتونم کنار پنجره ببرم هم اینکه کابلش رو باید بلند کنم و اینکه کنار پنجره باریک هست بزارم آفتابم میخوره باید پرده همش کشیده باشه :31: البته چراغ های من پر پر هست باید از داخل تنظیمش رو ببینم روی چنده
برای من اینجوریه:
RSSI : -62.30
CIN Reuse1: 15/61 ela16
Signal Strength: 100%
دم پنجره ببرم به نظرم عالی تر بشه چون ما طبقه 9 هستیم
منم 2مگ دارم ولی سرعت روی 35.40 هستنقل قول:
انتن هم 3 چراغه هست
دلمو خوش کردم الان 200 تا پر میکنه وااای چی کار کنم؟؟
ما حبیب اله هستیم :دیبرای تو که کیفیتت خیلی عالیهنقل قول:
الان اتاق رو عوض کردم چسبوندم به شیشه 5 درجه شد و به صورت وی فی وصلم ولی هنوز سرعتم 20-18 هست میگم ببرم بالا پشت بوم بزارمش تنظیم چیزی نسیت؟ار کجا بفهمم سیگنالم چنده؟