کارت اعتباری : 10000نقل قول:
دفترچه: 1000
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
دوستان سایت قلم چی باز می شه براتون؟
Printable View
کارت اعتباری : 10000نقل قول:
دفترچه: 1000
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
دوستان سایت قلم چی باز می شه براتون؟
خوب من تستا رو حفظ نمیکنم تا جایی که میدونم . مدرسمون هم آزمونای مرآت رو میگیره که سوال تکراری نداره و همش رو باید بلد باشی واقعا .نقل قول:
تقریبا بیشتر افراد از همون اول سرعتشون در حد ِ بنز نبوده! و قرارم نیست باشه! اصولا سرعت کم یا به خاطر تمرین ِ کم و یا تحلیلی تمرین نکردنه. تمرین ابتدائی همیشه باید اصولی باشه که نتیجه بده، من خودم ریاضی رو تقریبا از 0 شروع کردم چون وقتی با تست ها برخورد کردم سرعتم افتضاح بود!
اون 90 درصد رو احتمالا از بس حل کردی حفظ شدی! میگم "احتمالا"، اولا توی یه آزمون سوالای وقت گیر درجه بندی دارن، شاید یک سوال به دلیل اینکه قبلا نمونه شو ندیدی وقت گیر باشه، یا بخاطر اینکه روی راه حلش تمرکز نکردی. به نظر من، از الان خیلی روی زمان گیر نده و تمرکز نکن، تست هارو طوری تحلیل کن که یک دید پیدا کنی، فـرض کن مثلا داری می خونی یکبار برای همیشه!! اینطور که نیست واقعا اما مهم اینه که به انواع تیپ تست های یک مبحث تسلط پیدا کنی و اون مبحث بعدا دوباره برات مشکل ساز نشه. حل تست های متنوع، از تکراری خیلی بهتره.
باز هم موضوع اینه که احتمالا براش وقت کمتری میذاری!! توی آخرای سال سوم و بعد توی پیش من تازه به سرعتم دقت کردم. کاری که کردم این بود که هرشب 10 تا 15 تست ریاضی توی زمان میزدم. یعنی مثلا از ده تا 4 تا بزنم اما درست بزنم. بعد به مرور بیشتر، بعد زمان کمتر و این برای مسائل شیمی و فیزیک هم صدق می کنه. این آخرین کارها ست که برای افزایش سرعته، اول تسلط بعد سرعت.
من روزی حداقل دو ساعت ریاضی میخونم در هر حالتی . یعنی حتی اگه فرداش امتحان درس دیگه هم داشته باشیم . دیگه چقدر بخونم آخه ؟
تسلطم هم خوبه
همونطور که گفتم مشکلم زمانه بیشتر !
من تستای 25 دقیقه ای قلمچی رو تو 40 دقیقه جواب میدم . اینبار یه کاریو امتحان کردم . من چون زبانم خوبه بجای 20 دقیقه وقت خودش معمولا تو 2-3 دقیقه جواب میدم . این آزمون امروز هم زبان رو سریع زدم و بقیه ی وقتش رو گذاشتم رو ریاضی که نتیجش این شد که هر دو رو 100 زدم . ولی خوب این مشکل فقط برای ریاضی نیست و مثلا سر درسای هندسه و فیزیکم وقت بیشتری گرفته میشه ازم .
استرس که هست ! استرس از وقت کم آوردن !نقل قول:
یا استرس، یا عجله برای جواب دادن به همه ی سوالات و یا تمرکز کم. باید ببینی عامل و مانع چیه، من هم این مشکل رو داشتم و دلیلش اولی و دومی بود، باید بدونی که قرار نیست به همه ی سوال ها جواب بدی! باید به اونائی که داری جواب میدی درست پاسخ بدی. من کاری که کردم این بود که می گفتم مثلا توی 20 تا سوال ریاضی به 12 تا جواب میدم و فقط تمرکزم روی اونا میذاشتم، و برای شیمی و فیزیک، اگر وقت اضافه آوردم روی بقیه تمرکز می کنم. گاهی آدم می خواد سرعتش رو ببره بالا و اگه این با تمرین و تسلط نباشه، باعث بی دقتی های خوف ناک! میشه.
موفق باشی.
که میشه همون عجله
بعدشم من اگه به همه چی جواب ندم ترازم میاد پایین از مدرسه میندازنم بیرون دوست خوبم :20:
:18:واقعا شده 10000 تومننقل قول:
تجارتخونه راه انداختن مگه؟ چه خبره؟.......الان اگه شاه بودا این همه مشکل نداشتیم نه کنکور بود نه چیز دیگه همه ی این امکانات از صدقه سر انقلاب داریم:31::31:
سایت قلم هم باز نمیشه باز این کاظم داره میزاد
نظرتون راجع به برنامه ای که آقای دیبازر دوباره می خواد از ابتدا شروع کنه چیه؟ فرصت برابر رو می گم، دوشنبه ها.
درسته ! بايد فيزيك رو كاملاً مفهومي خوند اينجور كتابها هم كمك بيشتري ميكنن! من اگه وقت بيشتري داشتم حتماً اينكارو ميكردم (حيف ..... كه عمرمون رو تلف كرديم )نقل قول:
راستي اين آزمونهاي سنجش رو چطور ميشه ثبت نام كرد؟؟
سلامنقل قول:
کارت اعتبار ی از پست میگیری بعد تو نت ثبت نام میکنی ....
موفق باشی
خوب پس همون که گفتم میتونه راه خوبی باشه، که هر شب تعدادی تست رو توی زمان بزنی و به مرور زمان رو کاهش بدی، خوب اینکه میگم مثلا 6 تا رو انتخاب کنی و بزنی، استرس آدم رو کم می کنه و دقت رو هم افزایش میده، وقت اضافه میاری و اونوقت با تکرار این کار سرعت عمل افزایش پیدا میکنه. خوب اثرش به مرور معلوم میشه و چیزی هم که هدفه همون کنکوره. مدرسه ی ما هم به نتیجه ی آزمون خیلی اهمیت میداد و استرس زیادی وارد میکرد، اما تراز آزمون با سوالی که در اثر بی دقتی اشتباه زده بشه بیشتر از تست خالی میاد پایین.نقل قول:
اگه اصولی سرعت رو ببری بالا توی دقت اختلال ایجاد نمی کنه.
كارنامه ها اومد...
من ترازم 5700.
حس و حال كارنامه گذاشتن نيست...
اگه خواهر یا بردار دانشگاهی دارید حتما کتابشو نگاه بندازین خییلی خوبه من خودم اگه پارسال میدونستم این هالی دی اینقدر خوبه حتما میخوندمش..نقل قول:
درسته ! بايد فيزيك رو كاملاً مفهومي خوند اينجور كتابها هم كمك بيشتري ميكنن! من اگه وقت بيشتري داشتم حتماً اينكارو ميكردم (حيف ..... كه عمرمون رو تلف كرديم )
نقل قول:
این آزمونش به نظرم تو این 5تایی که از اول سال گرفته بهترینش بود. از لحاظ سطح سوالات و استانداردی.
من دینی وشیمیش رو گند زدم 25 زدم ، بقیه درسا رو بالای 50 زدم.
شما چطور دادی امتحانو ؟
elendil جان شما چطور ؟
من کلا از وضعیت میتونم بگم با اینکه 1 ماه و نیم اخیر رو درس نخوندم راضی هستم ولی ادبیاتم پیشرفت داشت همچنین زبان ( من نمیدونم این سنجش زبانش یه مشکلی چیزی داره !!!!!! :دی :دی )
ریاضی هم که این 23 روز 23 روز طلایی ریاضی و فیزیک هستش ( هم دوره هم رفع اشکال ) شیمی میره برا 15 فروردین به بعد برا یه ماه که یه ماه هم زیادش هست