اینم تست من :دی !! ولی خیلی خیلی جالبه ! پینگ خیلی خیلی تووپ شده
ای کاش با سرورهای کانتر هم همینجوری میشد :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته سرعت دانلودم 65 هست !
Printable View
اینم تست من :دی !! ولی خیلی خیلی جالبه ! پینگ خیلی خیلی تووپ شده
ای کاش با سرورهای کانتر هم همینجوری میشد :دی
البته سرعت دانلودم 65 هست !
ببخشید این رو اینجا می پرسم آخه بازهم به معرفت بچه های شاتلنقل قول:
توی بخش راه اندازي Adsl / خريد مودم - نصب مودم-رفع عيب مودم که کسی اصلا ما رو تحویل نگرفت
شاتل حجم سرویس art رو کمتر از اونی که تو سایت زده میده برای اینکه پولش کمتر شه !؟
مثلا 256 10 گیگ چنده !؟
نه!نقل قول:
قيمت سرويسهاي +ADSL2 ويژه (ART)کد:http://shatel.ir/content/view/159/36/lang,fa_IR/
از اپلودتان قرض دادین به دانلودتان؟!:31::27:نقل قول:
128 جدید:
512 قدیم:
1 مگ قدیم: / شوخی شاتلی/
بچه ها یه سوال.
راهی هست که کامپیوتر روشن نباشه ولی دانلود انجام بشه؟
مثلا stand by یا hibernate یا یه چیزی شبیه اینا یا حداقل کامپیوتر صدا نده.
من رو stand by گذاشتم دانلود قطع نشد ولی دانلود هم نمیکرد وقتی روشن کردم دیدم همونقدر که قبل از استند بای بوده مونده و از ادامش دانلود شد.من میخوام دانلود ادامه داشته باشه.کسی راهی بلده؟
خیلی ممنون.
دیدم همه تست گذاشتن گفتم من هم بزارم. :دی
منم کم کم دارم شاتل سوار میشم،فردا واسه قرار داد اکو 128
من خودم استفاده نکردم، ولی دوستم توی قشم که بود با لپ تاپش از اینترنت وایرلس استفاده میکرد، البته خود لپ تاپش وایرلس داشت و نیازی به مودم یا وایرلس اکسترنال نداشت.نقل قول:
خیر، دقیقا همونی هست که توی سایتش نوشته،فقط یه سری سرویس هایی بنام "اکو" با حجم کمتر که قیمت پایین تری دارند.نقل قول:
شما برای اینکه صدای کامپیوتر قطع بشه هر چی فن هست از فیش پاور در بیار،فن سی پی یو، فن کارت گرافیک، فن کیس....(شوخی شاتلی)نقل قول:
دوست عزیز در حالت استندبای و یا هایبرنیت که دیگه دانلود نمیشه، شما مشکلت فقط صدای سیستم هست یا اینکه میخوای سیستم سر یه موقع خاص روشن و و پس از اتمام دانلود خودش هم خاموش بشه؟
مبارکه!نقل قول:
بپا از شاتل به زیر نشی!دی:/ اولین شوخی شاتلی برای شما/
باید مودمت این قابلیت را داشته باشه! تا بهش فلش یا .... وصل کنی و دانلود کنه بریزه توی فلشنقل قول:
یک مدل از مودم asus هست که این قابلیت را داری! مدلش را نمیدونم دقیق wl600g یک چیز توی این مایه ها فکر کنم بود!