واسه ما فیزیک و برنامه سازی پیشرفته هنوز نیومده ... اونایی هم که اومدن تایید نشده هستن ... یکی رو هم امکان اعتراض واسش بود که اعتراض دادیم و حالا خبری نیست فعلا و مطمئن هستم که خبری هم نخواهد شدنقل قول:
Printable View
واسه ما فیزیک و برنامه سازی پیشرفته هنوز نیومده ... اونایی هم که اومدن تایید نشده هستن ... یکی رو هم امکان اعتراض واسش بود که اعتراض دادیم و حالا خبری نیست فعلا و مطمئن هستم که خبری هم نخواهد شدنقل قول:
دم همتون گرم :31:
راست میگه کارنامم فتوشاپه
زیاد ناامید نشین نمره های منم زیاد بالا نیست
حالا اگه خئاستین بعدا کارنامه اصلی رو میزارم :31:
چاکریم:11:
خدا بگم چیکارت کنه:21:نقل قول:
از وقتی که اون کارنامه رو گذاشتی کلی به خودم بد و بیراه گفتم با این درس خوندنم...
حالا میگم کارنامه اصلیه رو بزار امیدوار بشیم:31:
ای دهنت سرویس :31:نقل قول:
تو دلتون گفتین این باز عجب خرخونیه :41::31:
فعلا که سایت reg ترکیده دوباره
هر وقت باز شد میزام اما به شرطی که شما هم بزارین :42::46:
از دست تو . قلب من همینجوریش با باطری کار می کنه نمی گی از کار بیفته خونم بیفته گردنت ؟ :31:
واجب شد حتما کارنامه اصلیتو بزاری . :3:
قرار نشد حسودی کنینا :31: خب تلاش کردم این نمرات رو گرفتم :39: شما هم تلاش کنین بگیرین :31:نقل قول:
نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا کارنامه ما گردن افتاد :27: به شرطی میزارم که شما هم بعد من بزارید
اگه قبوله یا علی :11:
میگم از ترم های آینده کارنامه ها رو بزاریم تو تاپیک یه جور انگیزه هم میشه ها از خجالت هم که شده درس میخونیم :31: شاید یه ترم درست و حسابی درس بخونم :27:
اتفاقا ایده ی خوبیهنقل قول:
حالا چرا از ترم آینده ؟ :31: از همین ترم :27:
اينجوري كه بوش مياد مثه اينكه اين ترم نمراتت خيلي خوب شدن نه؟!:ديمنم موافقم بياييد كارنامه هامونو بزاريم :دينقل قول:
اتفاقا ایده ی خوبیه حالا چرا از ترم آینده ؟ از همین ترم
بزارید نمره ها همه بیان !!! وقتی نیومده نمرات چه جوری بزاریم کارنامه رو ؟!!! :D
عجب وضعی شده ... هنوز هیچی تایید نشده و 2 تا هم نیومده ... انتخاب واحد تابستون شروع شد ...
راستی کی جواب اعتراض ها میاد ؟ ... خدا کنه میان ترم ها باز بشه مثل ترم پیش ......... دوستان پیش کسوت تا به حال چند بار سابقه داشته که میان ترم ها باز بشه بعد از امتحانات ؟