.ba salam dvd acceleration ro instal kon moshkele active key hal misheنقل قول:
ya hagh
Printable View
.ba salam dvd acceleration ro instal kon moshkele active key hal misheنقل قول:
ya hagh
دوستان من شبیه ساز رو نصب کردو و سرویس پک 1 و بعد acc pack رو نصب کردم و بعد کرک acc رو ریختم...اما با این ارور مواجه شدم...چیکار کنم؟...مرسی
تصویر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما سرویس پک رو نصب نکنید! بعد از نصب شبیه ساز فقط Acc رو روش نصب کنید.نقل قول:
سلام
دوستان عزیز اگه میشه یه سایت خوب و مجانی برای دانلود اضافات fsx بهم معرفی کنید
در ضمن texture booster pack لینک دانلودش خرابه
بعد یه سوال دیگه فرق torrent با فایل های دیگه چیه اگرچیزه خوبیه بریم تو کاره دانلود تورنت
ممنون
دوستان عزیزم من بعد از نصب به این مشکل بر میخورم و نصب نمیشه...راهی هست ؟
تصویر :
دوست عزیز کامپیوتر شما از لحاظرجیستری خیلی مشکل داره به پیشنهاد من برنامه DLL-FILE FIXER رو دانلود کنید و یا نرم افراز 0x80040702 error repair tool رو از لینک زیر دانلود کنید :
مشکلتون که حل شد اگر برنامه DLL FIXER یا TUNE UP رو دانلود نکردید دانلود کنید تا کامل کامپیوتر رو درست کنه تا با بازی و برنامه های دیگه مشکل نداشته باشید
موفق باشید
نقل قول:
مرسی دوست من...نرم افزار dll fixer رو پیدانکردم با کرکش...
داخل گوگل بزنید میاد
از سایت های ایرانی دانلود کنید مثل پی سی دانلود یا میهن دانلود
سلام دوستان من با یه مشکل اساسی برخورد کردم
من اومدم برنامه fspassenger رو نصب کردم که خوب نیاز به sp1 داره اونم نصب کردم + در کنار اینا fsx acc رو هم نصب کردم و بعد کرک sp1 رو ریختم بازی اجرا نشد ولی وقتی کرک fsc acc رو ریختم بازی اجرا شد ولی با این مشکل که وقتی تو بازی می رم یه صفحه سیاه میاد :
سلام خسته نباشین من الان 2-3 روزی که این نرم افزارو گرفتم دارم باهاش کار می کنم ولی چندتا مشکل دارم اگه میشه راهنماییم کنین
1- کنترلها دیر عمل می کنن یعنی وقتی گردش به چپ یا راستو می زنی 2 ثانیه بعد عمل می کنه (با کیبرد)
2- ازنظر گرافیکی خیلی سنگینه
3- با دسته یازی مشکل دارم یعنی وقتی دسته رو وصل می کنم بلافاصله موتور ویبرش کار می کنه بعد از چند ثانیه قطع میشه و دیگه دسته کار نمی کنه و وقتی داخل تنظیمات دسته میشم میبینم اصلا دسته رو نمیشناسه و باید دورباره usbدسته را جدا کنم و بعد از چند لحظه وصل کنم و دوباره همین فرآیند تکرار میشه
4- روی پک که از نوین پندار گرفتم نوشته «با صدای گویندگان رادیو و تلویزیون» ولی من هیچ صحبت یا آموزشی در طول برنامه ندیدم کجا باید برم تا آموزش گفتاری رو ببینم
مشخصات سیستم :
vga:220gt
ram:2g
cpu:2200dual
ببخشین طولانی شد اگه میشه راهنماییم کنین ممنونم