اگه شما به شبی 3 گیگ میگی محدود من حاضرم شبی یه پارت سریال بگیرم کلامو بندازم هوا
اما پارس انلاین میگه این طرح جدید قراره برای همه شرکتها عملی بشه.
Printable View
اگه شما به شبی 3 گیگ میگی محدود من حاضرم شبی یه پارت سریال بگیرم کلامو بندازم هوا
اما پارس انلاین میگه این طرح جدید قراره برای همه شرکتها عملی بشه.
شاید واسه شما خنده داره ولی واسه من که ۱ سال هست پارس آنلاین دارم و هر شب سرعتم دقیقا مثل روز هست و شبی ۱۵ گیگ رایگان دانلود کردم ماهی حدودا ۴۴۰ گیگ اصلا هم خنده دار نیست !!نقل قول:
دروغ که شاخ و دم نداره این شرکت فن آوا فقط دنبال پول هست و هر دروغی میگه تا بتونه سرویسش رو بندازه به کاربر ! از پر بودن پورت که الکی میگن فقط ۱ دونه مونده الان نگیری پر میشه ،، تا دروغ در مورد سرویس های ارزون تر که تو مرکز شما نمیشه داد و باید گرون تر هاشون رو بگیرید !! بعضا چند ماهه میکنن تو پاچه کاربرا !! جالبه که تا پشیمون بشی بگی نمیخوام سریع یه پله کوتاه میان از دروغشون با یه دروغ جدیدتر میخوان کاربر رو نگه دارن !!
کلا اصلا از عملکرد فروششون خوشم نیومد اکثرا دروغ میگن !! ولی پشتیبانیشون باز بهترن !
Sent from my iPhone using Tapatalk
پارس دروغ میگهنقل قول:
به هیچ عنوان این طور نیست و این قانون را فقط خود پارس و صبانت و چند شرکت دیگه گذاشتن ...
اینو دقیقا به من گفت :Dنقل قول:
سلام دوست عزیز متاسفانه گوشی که الان بنده دارم خیلی سادس!به نظر شما حداقل چه گوشی و نرم افزاری لازمه که بتونه حداکثر سرعتو ساپورت کنه؟ممنوننقل قول:
اگه میخوای باتری گوشیت به فنا نره روی گوشیت حساب نکن به عنوان مودم اینترنت 4g یا 3gنقل قول:
یا مودم دانگل usb بگیر برای 4g که یکی از دوستان خریدن ۱۴۰ و خورده ای که میزنی به کامپیوتر و اینترنت میده یا از این مودم های همراه 4g بگیر که خود ایرانسل میفروشه ۳۲۰ تومن که بعدا ارزون ترم میشه ، راحت میتونی سیم کارت بزاری توش و با وای فای بهش وصل بشی بیرونم رفتی بزاری جیبت ببری
ممنوننقل قول:
راستش میخواستم روزی یک بار ip رو عوض کنم اما با ری استارت مودم فکر کنم هر دفعه نیاز به کانفیگ باشه
عزیز منظورشون این بود که مودم رو خاموش روشن کنید آیپی جدید میگیرهنقل قول:
نه اینکه ریست کنید مودم رو تنظیماتش بپره !!
کسی نظری نداشت ؟
اگه مشکل نویز نداشته باشی مشکلتون بعید میدونم از مودم باشه یا تنظیماتش ، اون vci و vpi هم همونه که گفتید و فقط اون عدد 8 با بقیه شرکت ها فرق دارهنقل قول:
مود adsl هم اگه میتونی بزار روی adsl2+ و بقیه حالت ها رو غیر فعال کن