سلام الان وقته امتحاناته منم تصمیم گرفتم آدم شم و همچنین تو این زمان درس اصلا حال نمیده.من میخوام اوایل تیر یه هف هش تا بازیو باهم بخرم.چی پیشنهاد میکنین؟مال 2012 باشه ها.من فقط pc دارم.اکثر سبکارو دوس دارم.
Printable View
سلام الان وقته امتحاناته منم تصمیم گرفتم آدم شم و همچنین تو این زمان درس اصلا حال نمیده.من میخوام اوایل تیر یه هف هش تا بازیو باهم بخرم.چی پیشنهاد میکنین؟مال 2012 باشه ها.من فقط pc دارم.اکثر سبکارو دوس دارم.
کسی نبود:19:نقل قول:
سری بازی های استراتژیک توتال وار به نظرم خوب هستند.
تاریخی هستند به دور از تخیل.
من خودم هفته ای یکبار اگه وقت کنم سری به مولتی پلیر Rome total war میزنم.
--------------------------
دوستان بازی رانندگی در شهر اگه می شناسید به من معرفی کنید.
مثلن اگه مثل مافیا بشه تو شهر رانندگی کرد خوبه یا مثل Test drive ultimate.
دوستان سلام
من دنبال یه بازی هواپیمایی میگردم که هر چقدر فکر میکنم اسمش یادم نمیاد. از محیط بازی براتون تعریف میکنم شاید کسی بازیش کرده باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی کم حجمیه. احتمالا نباید بیشتر 100 مگ باشه( درست یادم نیست). محیط این بازی داخل یک خونه است و باند فرودش هم توی اتاق خوابه بچه هاست. محیط بازی یه جورایی شبیه toy story. هواپیما رو میشه توی اتاق های مختلف پرواز داد که در این بین باید هواپیماهای حریف و همچنین اهداف زمینی رو منهدم کنیم. هواپیمای اولی از این هواپیماهای ملخ داریه که توی جنگ جهانی ازشون استفاده میشد. بعد از چند مرحله میشه هواپیمای بدون ملخ رو هم استفاده کرد.
بازی هم چندان جدید نیست ولی محیط بسیار جالبی داره که اگه خدا خواست و کسی لینک گذاشت همه خوششون میاد.
ممنون
دنبال یه بازی استراتژیک هستم که از سلاح های مدرن و امروزی مثل موشک های کروز ، بمب هسته ای و ... بشه توش استفاده کرد . خیلی وقت پیش یه بازی به اسم اگه اشتباه نکنم Nation rise ( یه چیز تو همین مایه ها :31: ) داشتم که مراحل بالاترش تقریبا این امکانات رو داشت . از بازی های جدید استراتژیک ، کدوم بازی رو پیشنهاد می کنید ؟
هیچکدوم از نسخه های سری Command & Conquer رو بازی نکردی؟نقل قول:
خب آخرین نسخشو بگیر حالشو ببر:46:
اینها هم هستن هر کدوم دیدی بهتره بازی کن
مجموعه Red Alert ها
مجموعه Generals ها
World In Conflict
StarCraft
WarCraft البته این بمب و موشک نداره
Company of Heroes
Warhammer
نه من کلا زیاد بازی نصب نکردم ، میشه بگی آخرین ورژن همین Command & Conque چنده و حجمش چقدره ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
این که شما میگی اسمش rise of nations هستش. دوستمون بازیهای خوبی معرفی کردن. من خودم سری generals رو بهتون پیشنهاد میکنم.
موفق باشید:11:
درود به همه دوستان مدتیه دنبال بازی هواپیما f 16 agerrssor میگردم چون بازی قدیمی نتونستم پیدا کنم خواهش میکنم از دوستان عزیزاگه کسی این بازی و یا بازی F 22 Lightning 2 داره لطفا بزاره.سپاس
دوستان بازی worms رو از کجا میشه دانلود ک:20:رد ؟