فعلا گوشی شارپنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
فعلا گوشی شارپنقل قول:
بیراه گفته دوست عزیز چون خود ایشون بهتر از مستمعینِ صحبتهاش اطلاع داشته هیچ گوشی در ایران با پشتیبانی از باند 42 وجود نداره و برند شارپ به ویژه این مدل در بیرون از ایران هم یک چیز خیلی کمیابی هستنقل قول:
چندین صفحه راجع به این سیاست ایرانسل گفتگو شده یک نگاهی به صفحات قبل بکن
ایرانسل فرستاده دنبال نخود سیاه . احتمالا ایرانسل از سامسونگ و اپل بیشتر میفهمه که حتی یه مدل از گوشی های شرکت های معتبر هم 3500 رو ساپورت نمیکنه ولی ایرانسل کاربراش رو میفرسته دنبال نخود سیاهی که فرکانس 3500 رو ساپورت کنه .نقل قول:
درود
ایرانسل من،واسه شما کار میده؟امروز همش پیام میده نمیتونه به سرور وصل بشه.یه چک کنید لطفا.
Sent from my hi6210sft using Tapatalk
Unable to connect.Additional logon information maybe required,please open browser and logonنقل قول:
میشه یه جوری توضیح بدین متوجه بشیم،باو ما سوادمون زیر دیپلم.
Sent from my hi6210sft using Tapatalk
ببخشید باید توضیح میدادم،این پیغامی هست که از طرف خود ایرانسل دریافت میکنم و بنده هم نمیتونم وارد برنامه بشم،در پیام هم گفته که امکان اتصال نیست و شاید برای ورود نیاز به اطلاعات بیشتری هست و از طریق مرورگر و سایت اقدام به ورود کنین!نقل قول:
احتمالا در حال حاضر در حال ایجاد تغییراتی هستن ،فک کنم تا چن ساعت دیگه مشکل رفع بشه.
من حدس می زنم این فناوری بیشتر برای اینترنت ثابت توسعه داده شده تا غیر ثابتنقل قول:
نقل قول:
ما هم پلیس میشینیم سرعت تازگیا عالی شده تا 7.5 مگ هم گزفتم :n02:
100% همينطوره و براي اينترنت ثابت هست نه موبايلنقل قول:
موبايل كه lte رو داره
اصلا تماس يا مسيج نداره روي سيم كارت كه بخواد رو موبايل كار كنه
این دو سه روزه چقدر اینترنت هدیه برام میاد، همه شون هم یک هفته ای. برای بقیه هم این طوره؟
تا حالا یدونه اینترنت هدیه هم نگرفتمنقل قول:
دوستان یه سوال مقدار asu هرچه بیشتر باشه سیگنال قوی تره یا کمتر باشه؟
Sent from my H60-L04 using Tapatalk
فکر کنم وقتی 4G ایرانسل بیاد شهرستان ما تموم بسته های شبانش رو جمع کرده
3G هم که سرعت نداره صرفه نداره
در این تاپیک دیدم عده ای با دانلود 46 گیگابایت گفته بود تا حدودی راضی ام .برید از خداتون هم باشه ناشکری هم نکنید !!!
دوستان این تی دی رو بی خیال بشید همین 4 جی اف دی دی تا 150 مگ سرعت میده حالا ایرانسل 50 مگش رو بده بعد بریم سراغ تی دی. وقتی سرعت با سیگنال -60 8 مگ یا ده مگه حالا به جای اف دی دی با سوپر اف دی دی بده چه فایده ای داره.
علت اصلی این که ایرانسل تی دی رو برده روی 3500 اینه که از قبل یه جورایی با وایمکس پول فرکانس 3500 رو داده بود و خواسته از فرکانسی که داره استفاده کنه و الا ادم عاقل سراغ اون نمیره چون وقتی شما با موبایلت یا مودم ارزون می تونی ده بیست مگ اینرنت بگیری چه دلیلی داره خودت رو توی فرکانس 3500 گیر بندازی. حتی توی تولیدات هواوی شما به زور می تونی مودمی که 3500 داره پیدا کنی پس اقبالی در دنیا بهش نشده و ایران هم مستثنا نیست
كاملا با شما موافقمنقل قول:
Huawei E5776s-420
7cEram
تی دی بیشتر برای استفاده تجاری هست تا شخصی و بدرد شرکتها میخوره مخصوصا اینکه آی پی اختصاصی هم روش میتونن بدن.نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
قزوین من تست 4G گرفتم از ایرانسل با گوشی های LG V10 و Galaxy J5 سرعت جفتشونم 42 Mbps بود
اصفهان همچنان داعون ... هیچ امیدی هم بهش نیست
چهارراه پلیس
4 جی
مودم 7350
سلام. من چند روز اصفهان بودم .تقریبا 90 درصد منطق lte بود. برای مثال از خانه اصفهان گرفته تا خیابان وحید و محتشم و میثاق و چار باغ بالا و پایین و تقریبا بیشتر جاها من تست گرفتم تقریبا تو مسیر تمام مسیر ها LTE بود و بعضی مناطق 3G بود. فکر میکنم گوشی یا مودم خیلی مهمه. ( من با گوشی آیفون 6 اس و سامسونگ نوت 4 تست کردم)نقل قول:
باید می آمدی محله میرزا طاهر تا می فهمیدین اینترنت یعنی چه هر چی میگردی دریغ از 3G چه برسه به lte من که گوشیم کلا e است هر چی مودم هم بود تست کردم بی فایده بود ایرانسلم که خدا پدرشو بیامرزه انقدر پیگیره 1000 بار زنگ بزنی یک نیمچه جواب درست بهت میدهند همش وعده سر خرمننقل قول:
فروش مودمهای اینترنت نسل چهار ثابت ایرانسل آغاز شد
با بهرهبرداری رسمی از گستردهترین سرویس TD-LTE در ایران، فروش مودمهای اینترنت نسل چهار ثابت خانگی و اداری ایرانسل آغاز شد.
مودمهای مخصوص نسل چهارم اینترنت ثابت خانگی و اداری (TD-LTE) در دو نوع داخلی و بیرونی طراحی شده و هر دو همراه با سیمکارت ارائه شدهاند. مودمهای داخلی (Indoor) برای استفاده در خانهها و شرکتها ارائه میشوند، در حالی که مودمهای فضای بیرونی (Outdoor) برای سازمانهای بزرگ، فضاهای عمومی و مجتمعهای مسکونی مناسبترند.
همچنین پیششماره 09411 از سری سرشمارههای ایرانسل در شبکه TD-LTE به کار میرود. سیمکارتهای ویژه این سرویس، صرفاً جهت ثبتنام و شناسایی در شبکه کاربرد دارند و امکان استفاده جهت مکالمه و ارسال پیامک توسط آنها وجود ندارد. مشترکان ایرانسل میتوانند با استفاده از بستههای تشویقی ویژه یک ماهه، سه ماهه، 6 ماهه و سالانه که برای این سرویس در نظر گرفته شده است از خدمات آن استفاده کنند.
برای خرید سرویس TD-LTE، مشترکان ایرانسل میتوانند به مراکز اختصاصی فروش و خدمات و یا نمایندگیهای فروش و خدمات ایرانسل مراجعه کنند و یا به صورت غیرحضوری از طریق تماس با شماره 600 از خطوط ایرانسل یا 09366000000 از سایر خطوط و نیز از طریق خرید اینترنتی اقدام کنند. برای تهیه بستههای ویژه این سرویس نیز مشترکان ایرانسل میتوانند علاوه بر مراجعه حضوری به مراکز اختصاصی فروش و خدمات و نیز نمایندگان فروش و خدمات ایرانسل در شهرهای تحت پوشش، به صورت غیرحضوری و از طریق وبسایت رسمی ایرانسل به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه کاربردی ایرانسل من (My Irancell) و کدهای دستوری USSD نیز اقدام کنند.
سلام به دوستان
یه مودم میخوام بگیرم برای اینترنت ایرانسل دو مدل داره که باندهای ساپورت شدنشون فرق میکنه.
کدوم رو بگیرم بهتره ؟
Huawei ME906V :
LTE: FDD Band 1,2,4,5,8,13,17, all bands with diversity
WCDMA / HSDPA / HSUPA / HSPA +: Band 1,2,4,5,8, all bands withdiversity
CDMA 1X/CDMA EVDO Rev.A: BC0, BC1, all bands with diversity (Planning)
GSM / GPRS / EDGE: 850/900/1800/1900 MHz
GPS / GLONASS: L1
HUAWEI ME906E :
Bands: LTE (FDD) B1/B2/B3/B5/B7/B8/B20
DC-HSPA+/HSPA+/HSPA/UMTS Quad-band B1/B2/B5/B8
EDGE/ GPRS/ GSM Quad-Band 850/900/1800/1900 MHz
GPS L1:1575.42MHz
Glonass L1:1602MHz
با تشکر
سلام. من امروز مودم lte ثابت گرفتم. نتیجه تست با سیگنال -83
وضع سیگنال م خیلی بد ه که نتیجه انقدر اسفناک ه؟
اونقدر طی سالهای گذشته توی سر مردم ما زدن و با دروغ با اسم زهد و اخلاق و ... قانونا محدودشون کردن به سرعت 128 کیلوبیت! که اگر فردا اپراتورهای ما بگن روی باند B40 میخوایم چیزی به اسم TTT راه بندازیم روی باند 43 هم چیزی به اسم FFT مردم از بس سالها توی فشار بودن حالا با ذوق زدگی از واجبات زندگیشونم میزنن تا مودمش رو بخرن و باقی ماجرا . اینه که اپراتورها هیچوقت توی کشور ما ضرر نخواهند کردنقل قول:
وگرنه توی کشورهای متمدن یک نگاهی بکنین هنوز کاربر خانگی داره با 3G کار میکنه و سرعت بالایی هم داره. راضیه و توی کارش محدودیتی ایجاد نشده که بخواد به هزار امید و آرزو پول بده بالای چه و چه
تو کشورهای متمدن هیچ گاه 3g یا LTE جایگزین ADSL یا اینترنت کابلی نشده ... همچنین در کشورهای متمدن برعکس کشورهای در حال توسعه دانلود غیر قانونی به شدت محدود هست و مجازات سنگین. از اینترنت موبایل برای مصارف روزانه استفاده میکنن نه دانلود سریال و بازی و ... وقتی کاربر معمولی از اینترنت موبایل برای دیدن ویدیوهای فول اچ دی و مصارف معمولی استفاده کنه نیاز به سرعت های بالای پنج شش مگ نداره .نقل قول:
در ضمن محدودیت هر دکل که متصل هستید محدود هست .اینجا بعضی ها فکر میکنن اون دکلی که متصل هستند میتونه مثلا به صد کاربر همزمان سرعت پنجاه مگ و به بالا بده در حالی که کمترین اطلاعی از محدودیت های اینترنت بی سیم ندارن .
اونجا adsl ندارن که بخوان با lte جایگزین کنن :biggrin:نقل قول:
دانلود غیرقانونی یا قانونی فرقی نمیکنه. مسئله ترافیکی هست که تو شبکه وجود داره. بالفرض اونها اصلا دانلود نمی کنن ولی استریم های فول اچ دی دارن که صدها برابر ترافیک بیشتر در شبکه ایجاد میشه ولی کیفیت همچنان وجود داره و لگ در حد خیلی پایینیه!
برادر من عزیز دل لطفا قبل اینکه بگی اونها استفاده شون از اینترنت بی سیم چی هست یه جستجویی تو انجمن هاشون انجام بده. حجمی که اونها در ماه استفاده میکنن اکثرا بالای چند صد گیگ هست (چند صد)
یادمه تو یکی از فروم هاشون بحث سرعت و حجمی که مصرف میکنن بود ( چه کابلی چه بی سیم) یکیشون با خجالت نوشته بود "من 500 گیگ مصرف میکنم" بقیه به طعنه گفته بودن که " چک کن ببین مودمتو روشن کردی یا نه"
اونها هم عمرشون میگذره ما هم!
تو کشورهای توسعه یافته درآمد،تورم،هزینه و مالیات نسبت خنده داری باهم ندارن! کشورهای توسعه یافته از سیستم مالی بین المللی منفک نیستن و مردمشون امکان خرید از هر نقطه از جهان رو دارن! در این کشورها وقتی دانلود غیرقانونی کم هست،از اون طرف محتوای با کیفیت قانونی به سهولت در اختیارشون قرار داره!نقل قول:
وقتی آخر هفته یک جوان و یا خانواده حوصلشون سر میره هزار و یک تفریح دارن! یه جوان نیازی نیست برای دیدن یه فیلم تیکه تیکه شده بی کیفیت توسط ارشاد چندین ماه صبر کنه!در کشورهای متمدن کنسرت ها لغو نمیشن! در این کشورها مردم به سهولت و با آزادی به انواع محتوای با کیفیت از طرق مختف مثل آی پی تی وی ها،شبکه های کابلی و..... دسترسی دارن !
در این کشورها تلفن از طریق اینرنت ارایه میشه در قالب پکیج های متنوع نه اینترنت از طریق تلفن!
در این کشورها ....
سلام
بحث دانلود و غیر دانلود رو تموم کنید که فایده ای نداره
در جواب اون دوستمون که در مورد دانلود غیر قانونی فرمودن
فکر کنم اکانت نتفلکیس حدودا 5 دلاره ( کمترینش)
یه شخص تو خارج حدودا 4000 دلار رو متوسط میگیره
4000 تقسیم بر 5 دلار میشه 800
یعنی 1 هشت صدم حقوق میره برای اکانت فیلمش
یه شخص هم تو ایران 2500000 تومان حقوق میگیره
حالا اگر یه ایرانی بخواد 1 هشت صدم حقوقش رو بده واسه فیلم میشه 3125 تومان
در نظر داشته باشید بعضی از کاربرا برای دیدن یه فیلم شاید خیلی خیلی بیشتر از این رو هزینه کنن
موزیک هم می تونید از اسپاتیفای استفاده کنید
واسه خانواده بخری همش 14 دلار
دانلود غیر قانونی با قانونی از نظر حجم خیلی فرق نداره و به نظرم دانلود قانونی حجم بیشتری میگیره
دو روزه تو منطقه ما 4 جی فعال شده،از اون طرف 3جی نابود شده! جالب اینجاست که 4 جی فقط تومناطق خاصی پوشش داره!
این طبیعیه؟
آبرو ريزي شد كهنقل قول:
انشاءالله بهتر بشه
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
مشخصات سیگنالتون رو دقیق تر بزاریدنقل قول:
سیگنال رو به ضعیفه اما بازم تست شما خیلی پایینه
جاهای دیگه هم تست بزارید و منعکس کنید
یکی از دوستان از صفحه سیگنال عکس خواسته بودن. سیگنال هیچ حای خونه بهتر از این نمیشه
در ضمن من ساکن مشهد هستم
درود. دوستان من چند سوال درباره اینترنت ثابت داشتم:
1- چقدر با lte ار نظر پهنای باند و پینگ و پایداری فرق داره ؟
2- چند نوع مودم داره ؟ تو سایتش یه نمونه هستو آیا مودم همراه داره
3-آیا از دکل های lte برای آنتن استفاده میکنه ؟
4-آیا بسته هایی با سرعت بالاتر داره ؟
5- من میخوام استفاده کنم. نکته خاصی در مورد ثبت نام و استفاده هست ؟
ممنون
دوست عزیز خیلی از چیزهایی که می خواهی فعلا روشن نیست.
3500 دکل های مخصوص خودش رو داره و به حال ما تاثیری نداره
فعلا توی بازار ایران مودمی غیر از مودم ایرانسل نیست و مدلهای همراهش توی دنیا خیلی کمه و شاید به این زودیها وارد ایران نشه
من اگر واقعا قصد ثبت نام داشتم حداقل از ایرانسل تضمین ده مگ رو می گرفتم بعد ثبت نام می کردم و الا یه موقع مثل این دوستمون شکه میشی
اکانت نتفلیکس 11.99دلار هست و ماه اول هم رایگان است من یک بار از نتفلیکس اسفاده کردم البته از یک ماه اکانت مجانیشنقل قول:
مثل تاینی خودمون بود تازه تاینی بهتر بود چون هم دوبله داره هم زیر نویس فارسی اگه سرعت خوبی داشته باشید از همین تاینی هم می تونید برای تماشای انلاین ویدیو استفاده کنید
در یک سایتی خونده بودم که یک ساعت استفاده از نتفلیکس دو گیگ مصرف می کنه
نتفلیکس برای کسی خوبه که انگلیسی اش خوب باشه و بدون زیر نویس بتونه بفهمه
(می دونم این رقمی که گفتی پایین ترین رقم بود فقط جهت شفاف سازی عرض کردم)
[QUOTE=IVAN;8864713]اونجا adsl ندارن که بخوان با lte جایگزین کنن :biggrin:
دانلود غیرقانونی یا قانونی فرقی نمیکنه. مسئله ترافیکی هست که تو شبکه وجود داره. /QUOTE]
اگر منظورتون از اونا رو آمریکا رو در نظر بگیریم اونجا هم ADSL و VDSL دارن. و اینترنت بر روی Cable و فیبر و ... . اتفاقا تمام فشار بر روی شبکه اینترنت همین دانلود از نوع غیرقانونی هست که انتها نداره و گرنه استریم فول اچ دی مثلا Netflix پنج مگابیت پهنای باند لازم داره. مقایسه کنید با کسی که ده پونزده فایل رو به صورت همزمان تو دانلود منیجر گذاشته و حداقل سی چهل مگابیت از پنهای باند اون دکل رو مصرف میکنه . بنابراین استریم بر عکس گفته شما صد برابر ترافیک بیشتر مصرف نمی کنه.
دوست عزیز منظور من اینترنت از نوع بی سیم هست نه با سیم .نقل قول:
برادر من عزیز دل لطفا قبل اینکه بگی اونها استفاده شون از اینترنت بی سیم چی هست یه جستجویی تو انجمن هاشون انجام بده. حجمی که اونها در ماه استفاده میکنن اکثرا بالای چند صد گیگ هست (چند صد)
اپراتور T-Mobile آمریکا اینترنت نسل چهار رو به صورت نامحدود و ماهیانه هشتاد دلار ارائه میده.ولی بخونید این خبر رو
نقل قول:
If you need more than 7GB of data for tethering, T-Mobile's message is pretty clear: call your local internet company
و کسانی که سرپیچی کنند به این شکل خواهد بودنقل قول:
. "Broadband services would be a better solution for customers who need more high-speed for tethered devices." John Legere is no longer willing to let you download torrents or power your home Wi-Fi with his network — however "Data Strong" it may
be.
حالا بماند که مثلا ATT سرویس نامحدود واسه اینترنت موبایل نداره . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Failing to heed that warning will result in customers being permanently kicked off of T-Mobile's unlimited data plan and moved onto the company's entry-level (and tiered) package.
خلاصه اینکه بحث بر سر منابع محدود شبکه موبایل هست ... واسه همین هم اپراتورها در خارج از کشور برای اینکه کیفیت شبکه بی سیم پایین نیاد قیمت های سرویس اینترنت رو چندین برابر قیمت سرویس کابلی در نظر میگیرن صرفا به این دلیل که منابع شبکه بی سیم محدود هست . این همه گلایه تو این فروم از ایرانسل که چرا مدام گوشیشون از 4g به 3g سوییچ میکنه و اتصال چند دقیقه یکبار قطع میشه با اینکه سیگنال خیلی خوبی دارن ولی سرعت شون پایینه فقط و فقط به این خاطر هست که تعداد کاربری که همزمان استفاده میکنن بیشتر از توان تجهیزاتشون هست.
کیفیت قابل مقایسه نیست با تاینی ، سریالای تاینی به جز چند مورد کیفیت فاجعه بار و اسفناک و .... داره برای نمونه دکسترنقل قول:
تازه اونور آب خیلی راحت میتونین از تورنت با کیفیت فوق بالا دانلود کنند اما تو ایران افراد محدودی از تورنت استفاده میکنند