اسیاتک اینترانت داره. میتونی تهیه کنی. تعرفه هاشم توی سایتش هستنقل قول:
Printable View
اسیاتک اینترانت داره. میتونی تهیه کنی. تعرفه هاشم توی سایتش هستنقل قول:
محتوای مخفی: ping
چرا دانلود شبانه شده فقط 60k ؟
با ف ش کن دانلود میکنم سرعت عادی میشه
ip 5.223 و 37
اگر با پراکسی سرعت عادی میشه بخاطر فیلترینگ هوشمنده لینکی که ازش دانلود میکنید توسط فیلترینگ هوشمند لینک هاش بلاک شدننقل قول:
الان شما از سایت های ملی مثل سافت 98 بخوای دانلود کنی بعضی از قسمت هاش فیلتر هستن و باید از پراکسی برای دانلود از سافت 98 استفاده کنید دیگه تا این حد
محتوای مخفی: پپپپپینگ
همه لینکام اینطوره، هم این سایتی که گفتی هم خارجیا و هم چیزای مذهبی :n13:نقل قول:
فیلترینگ هوشمند فقط شب ساعت 2 به بعد راه میفته؟ خخخ
آقا این اپراتورها چقدر عقده ای هسن با یکیشون حرفم شد (خانم بود ) کمتر از 30 ثانیه یهو دان استریمم از رو 2 مگ اومد رو 144 جالبه تعرفه ای که دارم هم 2 مگه هرچی هم زنگ میزنم همشون جواب سربالا میدن یکی میگه درستش میکنیم یکی میگه مشکل از خطه و ....
:n02::n02::n02:
فکر کنم وقتش رسیده تخلیه کنم دیگه حالم از مخابرات و دروغاش به هم میخوره
شکایت کن به 195. من شکایت کردم رییس اداره غرب اهواز باهام تماس گرفت.نقل قول:
دیشب 3 گیگ زد با هیتلرکش از تورنت
خودش ساعت 2.5 شب پرید رو 5.233 :n19:
چه سرعتی گرفتی و روی چه سرعتی متصل میشه؟نقل قول:
بالاخره یکی پیدا شد هم ایپی ما باشه:n01:نقل قول:
همه 5.23 و ... هستند من 90 درصد مواقع روی همین 5.223 هستم. بقیه 10 درصد هم 37 هست
سرعتم شبانه 200 تا 260 هست. فکر کنم به خاطر اینه که از فایلگیر استفاده می کنم
واسه ما هم مثه سایر دوستان شده تا ساعت 3 سرعت خوبه بعدش اینترنت قط و وصل میشه وسرعت هم اسمی میشه
منم ساعت 3 اسمی میشه ولی قطع نمیشه مشخصه که از اداره دیتاستنقل قول:
یکی از اساتید کمک کنه..من الان ای پی 2.185 دارم... چطور اینو نگه دارم؟ اصلا میشه؟ ای پی من رو 83 قفل شده بود الان درست شد
نمیشه نگهش داشتنقل قول:
ایپی به صورت دینامیکه و تا وقتی میمونه که مودم خاموش روشن بشه
سر ای پی حرص نخور چون عوض میشه اگر نشه عوضش میکنن!!!!نقل قول:
دیروز برای چند دقیقه روی یه ایپی جدید اومدم 172.30
دیشب کریو را روشن کردم. تونستم 5 گیگ و 50 مگ دان کنم. ولی یه مشکلی بود. کریو برای دان از سایت های مثل 4 اپلود خوبه
ولی سایت های ایرانی مثل ای مووی و ایران فیلم که دانلود دارم ازشون بیشتر مواقع وقتی کریو روشن میشه بعضی از لینک هاشون از کار می افته
دوستان یه سوال من غیر ترافیک سرویسم تا الان 4 گیگ حجم اضافه خرید کردم. بعد هر گیگ که می خرم 250 مگ می ره تو رزرو . الان سر جمع 1گیگ دارم تو رزرو
این به چه صورت هست کی می تونم استفاده کنم ازش. فعلا که نمیشه بعد تمام شدن سرویس میاد روی سرویس بعدی :n36:
یا نه می سوزه بعد تمام شدن دوره :n13:
بچه ها یه ای پی 172 هست که من وقتی چند ساعت استفاده نکنم روی اون ای پی میفته که اصلا پیج وا نمیکنه.مشکل اینه که توی خونه چند نفر دارن استفاده میکنن که بلد نیستن مودم رو روشن خاموش کنن برای همین وقتی من نیستم روی این ای پی میفته و بقیه صداشون درمیاد .راهی چیزی نیست از شر این ای پی خلاص شیم ؟
وقتی ترافیک اصلی تمام شد اون یک گیگ میاد روی ترافیک اصلی.نقل قول:
من یک ماه پیش اینطور شده بودم. خود به خود بعد از چند روز دیگه ندیدم این ip رو.نقل قول:
رگشن خاموش کردن مودم فکر نمیکنم کار سختی باشه. یه دکمه پشتش داره. اگر نشد بگو سیم تلفنی که بهش وصله رو بکشند دوباره بزارن توش.
البته میدونم خودت میدونی ولی دیگه یه روشن خاموش واقعا کار سختی نیست. مثل اینه طرف بگه بلد نیستم تلویزیون روشن کنم.
دادش ترافیک اصلی خیلی وقته تموم شده به همین خاطر من 4 گیگ ترافیک خریدمنقل قول:
وقتی ترافیک اصلی تمام شد اون یک گیگ میاد روی ترافیک اصلی.
شما 4 گیگ ترافیک رزور بخری 1 گیگ هدطه میده. سر جمع یعنی 5 گیگ ترافیک داری. حالا اون 5 گیگ که رفته تو قسمت رزرو به شکل 1 گیگ، 1گیگ وارد قسمت اصلی میشه قسمت اصلی یعنی شما استفاده میکنی و تموم میشه وقتی اون یک گیگ تمام شد دوباره یک گیگ دیگه وارد میکنه تو قسمت اصلی. تا به اخر.نقل قول:
روشن خاموش کردن مودم کاری نداره ولی مودم بالای دیوار نصبه به خاطر انتن دهی خوب وای فای و نیاز هست صندلی بزارن زیر پاشون و برن بالا .سیمش دیگه یهسره هست تا کنتور برق که اونجا هم دو تا سیم ها به صورت تکی به هم با کانکتور وصلن .این کار رو هم که میدونی بانوان از عهدش برنمیان .واسه همین میگم مشکل دارم.نقل قول:
نه. واقعا حق داری...نقل قول:
تنها راهش اینه از تو تنظیمات مودم روشن خاموش بزنی همین.... منظورم ریست فکتوری نیست...
من خودم که همه کاری بلم .منظورم خانواده بودن وقتی که من خونه نیستم.به نظرت بانوان خانه دار میتونن برن توی تنظیمات مودم و ...... ؟:n13:نقل قول:
یه سوال تکراری:
ترافیک اصلی منتقل نمیشه به دوره بعد؟
جواب:
منتقل نمیشه!
بله راه هست!نقل قول:
شما باید ابتدا یکPublic IPبگیرید و مودم رو با اون IP ست کنید سپس از هر اینترنتی و در هر کجای از جهان در صورتی که مودم شما روشن باشه میتونید به مودم و تنظیمات ان دسترسی پیدا کنید و میتونی مودم رو ریست کنی:n02:
هنوزم فقط میتونم شبی 100 مگابایت دانلود میکنم. دیگه حرفی واسه گفتن ندارم.
یعنی سرعتت 7کیلوبایته درسته؟نقل قول:
دوستانی که شبانه سرعتتون اسمی نمیشه اگه اینترنتتون رو قط و وصل کنید اسمی میشه؟
راس ساعت 2:06 ارتباط قطع میشه. لازم به ذکره فقط ارتباط نه لینک. و یه ip میاد به اینصورت 5.233.204 که هیچ نتی نداره. و عوض نمیشه. یه شب بیدار موندم وقتی این ip اومد دوباره روشن خاموش کردم لینک خوب اومد اما چند دقیقه بعد دوباره ارتباط قطع شد و ip 5.233.204 اومد. حتی توی روز هم اگر خاموش روشن کنم ممنکه این ip بیاد و نت نداره. دیگه بیخیالش شدم. الانم 1 هفته است هر شب همین داستانه. به 2020 هم گفتم گفت پیگیری میکنیم. اما نمیکنن. چون من یوزر و پس رو به دوستم دادم راحت شب تونست 3 گیگ دانلود کنه با سرعت اسمی. خودشم هیچ مشکلی نداره.نقل قول:
امشب تونستم دانلود کنم. البته با سرعت اسمی.
دیدم تو ibs دقیقا راس ساعت 2:06 ip عوض شده مثل چند شب پیش اما اندفعه ip سالم اومده و راحت دانلود کرده. بهدش نگاه کردم بازم از طرف خود دیتا قطع شده. نه اینکه فکر کنید مشکل تز خطه و نویز داشته و لینک پریده
سلام دوستان سرعت نت واقعااااا افتضاح شده تو ایام عید ازساعت 2 شب به بعد نه پیجی میتونی عوضی ونه چیزی دانلود دلمون خوش بود توساعت رایگان حداقل آزادمون بزارن افتضاح افتضاح.....الانم که ظهره بازم افتضاااااح
سرعت اسمی یا غیر اسمی چیه؟ممنون
اگه سرویستون رو تقسیم بر هشت کنید ما به اون عدد میگیم سرعت اسمی،مثلا سرویس 2مگ(2048)تقسیم بر 8 میشه 256 که این سرعت رو میگیم سرعت دانلود اسمینقل قول:
س عت اسمی یعنی سرعت طبیعی و نرمال. یعنی شما 2 مگ بگیری باید سرعتت حدودا 250 کیلوبایت در ثانیه باشه. حالا ممکنه بعضیا شیرفلکه خطشون رو از طرف مخابرات باز کرده باشن اونموقع بالاتر از سرعت طبیعی میگیرن. مثلا ما 2 مگ داریم شیر فلکه مون بازه سرعت تا 500 کیلیوبایت میره اما شبا اسمی میشه و میشه 250 کیلوبایت.نقل قول:
دوستان من یه روتر خریدم کسی میتونه کمک کنه؟ کابل lan رو از مودم کشیدم به روتر. خب اینترنت دارم اما تو روتر 3 تا خالت ارتباط به مودم هست. اولی ppoe دومی dhcp که الان رو همین حالته سومی ip که این مشتق شده همون دومی هست فقط باید تمام اطلاعات دستی وارد بشه. حالا میخواستم بدونم مودم رو چطور تنظیم کنم تا روتر رو بتونم ببرم حالت ppoe؟ . الان تو مودم حالت routing و ppoe هست همون مدلی که توی مودم یوزر و پس میزنی دیگه خودش اتومات کانکت میشه
مگه تنظیم اتوماتیک (quick setup) نداره ؟نقل قول:
همون Dhcp هست. کافیه کابل رو وصل کنی و تمام شد..نقل قول:
160 خریدم. مدل دوال بند هست. Usb 2.0 داره و 5 گیگاهرتز هم با سرعت 870 مگابیت ساپورت میکنه وای فای.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان پورت عوض کردن. کیفیت خط چطوره ؟ الان با سرعت 1.200 mb دانلود میکنم.
ضعیفه ! البته خطط روی 10 مگ هستنقل قول: