تو پنلش که هست کمپین رنگین نت
Printable View
تو پنلش که هست کمپین رنگین نت
طرح جدید مخابرات اگه ترافیکش برحسب داخلی باشه که خیلی بی معنی و فاجعست
سرویس 8 مگ 45 هزار- ماهی 90 گیگ
سرویس 8 مگ 50 هزار- ماهی 180 گیگ
نقل قول:
بله ... متاسفانه خبر رو تند خوندم و به طور کامل پاراگراف اخر رو متوجه نشدم ...
رییس مخابرات در یک خبر توضیحاتی داده:نقل قول:
مدیر عامل شرکت مخابرات گفت: مبنای ما این است که این خدمت در همه مناطق تهران و استانها ارائه شود و حداقل سرعت این خدمت 40 مگ است و نام این سرویس را سورینو (سرعت نو و جدید) گذاشته ایم.
2 میلیون پورت هم احتمال بسیار زیاد با تغییر کارتهای ADSL به VDSL در کافوها و تجهیزات نصب شده در مراکز مخابراتی اتفاق بیفته. نصب کافو جدید به این سرعت که از 10 روز اینده شروع بکار کنن میسر نیست و یکی دو ماهی طول میکشه کارای زیرساختش....
شما در مطالعه متون کمی عجله میکنید و اشتباه عجیبی دارید!:n13:نقل قول:
در خبر داره میگه الان خطوط مشترکین مشکل داره و این سرعتها (4 مگ و 8 مک) به تفکیک فلان درصد به مشترکا ارائه میشه... و قراره سرعتها با تغییر فناوری 4 برابر این میانگین فعلی بشه ( 8 مگ فعلی 4 برابر بشه)
توصیه میکنم به دور از عصبانیت اخبار رو بخونید.
طبق معمول تعرفه های مخابرات نه سر دارن نه ته. معلوم نیست چیه
اصلا قیمت هاش یه ذره عجیب و غریبهنقل قول:
با اختلاف 5 هزار تومن حجم استفاده 2 برابر میشه :/
روی این فعلا نمیشه نظری داد
باید صبر کرد تا توی سایت اصلی مخابرات تهران ، این طرح ها گذاشته بشه
این طرحا رو کجا زده؟؟ تو پنل که چیزی نیستنقل قول:
توی خبر میگه در حال حاظر ملت این سرعت ها رو دارن و اگه به VDSL تغییر بدن سرعت 4 برابر میشهنقل قول:
مثلا اونایی که 8 تا 16 مگ دارن تبدیل میشن به 32 تا 64 مگ
و میانگین سرعت قراره حدود 40 مگ بر ثانیه باشه
توی پنل همچنان قیمت های قبلیهنقل قول:
ولی توی سایت tci.ir وقتی میری توی بخش خرید ADSL ، حجم سرویس ها نسبت به قبل نصف شده :/
اکه اینجور باشه که خیلی افتضاحه طرحاش نوشته ترافیک داخلی 184 گیگ که احتمالا باید تقسیم بر 4 بشه که 46 گیگ میشه با سرعت 8 مگ 50 تومن :n24:نقل قول:
فکر کنم اشتباه تایپی باشه اخه 46 گیگ! :n27:نقل قول:
اون طرح استانداردشه. یعنی طرح پایه ! هنوزم نرخ قبله. 700 گیگ داخلی 16 مگ ماهی 80. هنوز طرح های جدید رو معرفی نکرده.نقل قول:
اصلاحیه : یکم حجم رو زیاد کرده و قیمت رو آورده پایین (نسبت به طرح استاندارد) و اسمش رو گذاشته طرح مصرف منصفانه! اونم فقط سرویس های تا 16 مگ رو! من چون حواسم به سرعت های بالای 16 بود، فکر کردم تغییری نکرده. اینجوری میخوان VDSL بدن ؟! همین مشترک های فعلی رو هم دارن میپرونن که.
طرح ها جدیدن متاسفانه.نقل قول:
به عنوان مثال همین 16 مگ که عنوان کردید در این طرحی که الان زده به این صورته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینطور که میبینید خبری از سرویس 16 مگ یکماهه 700 گیگی نیست ... و شده 350 گیگ برای 80 هزار تومن
بله ، اصلاح کردم پستم رو ولینقل قول:
این حجم بین الملل هستش، اگه برید تو صفحه اصلی میبینید نوشته که ضرب در 4 کنید حجم رو.
کجا نوشته ضرب در 4 کنید ؟؟نقل قول:
اینجا نوشته ترافیک داخلی 184 گیگ یعنی این حجمایی که زده تو سایتش داخلیه بین الملل رو باید تقسیم بر 4 کنی
ترافیک داخلی در کلیه سرویسها ۴ برابر ترافیک بین المللی میباشد.نقل قول:
فک نکنم حجما بین الملل باشه 210 گیگ بده واسه یک ماه اونم 65 تومن عمراااا این اتفاق بیفته
اره امیدوارم همینجور که میگی باشه وگرنه مخابرات ثابت میکنه که شرکت بی در و پیکریهنقل قول:
شک نکن که بی در و پیکره !!!نقل قول:
منم امیدوارم صحبت دوستامون درست از اب دربیاد و ترافیک رو برحسب بین الملل نوشته باشه مخابرات. هرچند سری قبل سر کمپین رنگین نت همینجوری خوشحال شدیم، بعدا معلوم شد اشتباه تاپی در پیش پرداختها بوده.....
یه توصیه هم میکنم دوستانی که اخرای سرویس کمپین رنگین نتشونه، به محض اینکه فهمیدید ترافیکها داخلی بوده از طریق تغییر سرویس شش ماهه یا یکساله تمدید کنید.
مخابرات تقریبا کف مجاز حجم ماهانه رو میداد،از اون پایین تر دیگه برخلاف مصوبه هستش، نمیاد این کار رو کنه. حالا فعلا تنها کاری که میشه کرد صبر کردنه. خودم شنبه باید VDSL رو تمدید کنم.نقل قول:
مخابرات همیشه داخلی اعلام میکنه. حجم رو کم کردن
اره واقعا مال من شهریور تموم میشه باید زود بفهمم که فورا بزنم تغییر سرویس یک ساله یا 6 ماههنقل قول:
الان یعنی 16 مگ 80 گیگ بین الملل ماهی 80 هزار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
توییت مدیرعامل شرکت مخابرات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
از طرفی منطقی نیست که 180 گیگ بین الملل رو بده 50 تومننقل قول:
تقریبا محاله و احتمالش صفره
من که هنوز رنگین نت تو پنلم هست ولی کلا طرح بیخودیه یبارم نخریدم
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk
دوستان عزیز من الان طرح جدید مخابرات رو دیدم هنوز کامل وارد نکردن تو سایت ممکنه تغییر کنه ولی چیزی ک الان هست اینه که همون طرحهای معمولی هس فقط حجمهاش دو برابر شده یعنی مثلا شما اگه ماهی 25 تومن میدین برای طرح یماهه 2 مگ 160 گیگ داخلی. الان همون شده ماهانه 300 گیگ داخلی حجم ها دو برابر شده با همون قیمت و سرعت.
بعضی طرحهاش کمتر شده دقیقا معلوم نیست حجمهایی ک نوشته خارجیه یا داخلی اگه این حجمهایی ک داده داخلی باشع که دقیقا حجم نصف شده با همون قیمت و اینکه این چه جشنواره ای هس که خجمش از عادیش کمتره؟؟؟[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
دوستان متاسفانه حجمها داخلیه و میشه گفت این جشنواره شگفت انگیز تابستونه حجمهاش نصف حجمهای سرویسهای عادی با همون قیمته. و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده الان داشتم طرح کمپین مصرف منصفانه میدیدم ی چیزی فهمیدم این طرحها دقیقا طرحایی هس ک اول کار برای مصرف منصفانه بود و حجم داخلی به خارجی 2به 1 بود و ب نظر من هنوز طرح تابستونه نزدن و اینا از قبل اشتباهی زدن.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
به نظر دیروز زود اداره تعطیل شده کارمندا حال نداشتن سایتو اپدیت کنن و همه چی ریخته بهم
تو صفحه اصلی که زده
ترافیک داخلی در کلیه سرویسها ۴ برابر ترافیک بین المللی میباشد.
ولی موقع خرید میزنه ترافیک داخلی !!
بعد یه چیز دیگه این طرحو کلا رایگان زدن :n02:
کلا آی اس پی ها دارن سرویساشون رو گرون میکنن، شاتل و آسیاتک که بردن بالا، احتمالا بعدی همین مخابرات باشه.
خوب دوستان
سرویس های جدید اینترنت هم توی سایت وارد شده
فقط هنوز عکس سرویس ADSL رو به VDSL تغییر ندادن :))
حجم هاش هم که به نظر نسبتا معقوله
به عنوان مثال توی طرح 50 مگ 2000 گیگ داخلی یا 500 گیگ خارجی میشه ماهی 160 هزار تومن
جدید نیست، دو ساله همینا هست
اینی که شما گذاشتی طرح های استانداردشه و یکی دو ساله همینه ! طرح جدیدش اول صفحشه به اسم طرح مصرف منصفانه !نقل قول:
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران اظهار داشت: به منظور ارائه سرویسهای با کیفیت بهتربه کاربران اینترنت مخابرات، طرح جدید "سُرینو" با حداقل سرعت ۴۰ مگابیت برثانیه در اختیار حدود دومیلیون مشترک فعال اینترنت بصورت رایگان تا ده روز آینده قرار می گیرد.
:n04:
ثبت نام سرینو کی شروع میشه ؟ میخوام اگه بشه برم vdsl
از 10 روز دیگه پروژه شروع میشه تا اخر سال طول میکشهنقل قول:
حالا حرص نخورنقل قول:
آدم یه بار فکرش رو می کنه و همون رو می نویسه
نه اینکه بدون فکر بنویسی بعداً پشیمون بشی ادیت بکنی
در هر صورت معلومه تازه وارد محیط اجتماعی روی وب شدی و هنوز طرز برخورد و روابط رو بلد نیستی
Sent from my GM1910 using Tapatalk