وضعیت امروز من ، سرویس 512-4G :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
وضعیت امروز من ، سرویس 512-4G :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش به حالت خط من 2 مگ هم نمی کشه چه برسه به 4 مگ. خداییش اگر کسی تضمین کنه خط من رو به 4 مگ برسونه 50 هزار تومن بهش می دم اما چه کنم که فاصلمون با مخابرات زیادهنقل قول:
آقا تو استارت یه کلمه ای میزدی بعد میفهمی چقدز تایم اوت دارید اونو لطف میکتید بگید؟
مینویسی cmdبعدش یه صفحه سیاه میاد که مینویسیping 4.2.2.4 -t بعد اینتر رو میزنی.پینگت رو معلوم میکنه
بچه ها اونایی که تهران سرویس دارید سرویس پارس آنلاین واسه بازی آنلاین چطوره؟ برام مهم اینه که time out زیره 5% باشه پینگ هم ماکسیمم 300 با اروپا و از همه مهمتر وضعیت پایدار. این مخابرات که هر روز یه جوره
همسایه مون از یه isp دیگه داره بدون مشکلنقل قول:
اگر این تایم اوت وحشتناک نبود راضی بودم اصلا یه وضعیه
زنگ میزنم حالا گیر دادن به مشکلات اخیر میگن طبیعیه در حالیکه من الان ماههاست مشکل دارم اخه این مشکل من چه ربطی به فیلترینگ داره
مودم هم عوض کردم کابل عوض کردم اسپیلتر
دو شاخه کابل
همه کار کردم
بچه ها من یه مدتی میشه که مشکل پیدا کردم
چراغ لینک من گاه و بی گاه فطع و وصل میشه ! این اواخر خیلی بیشتر شده ! وقتی به نت وصل هستم چراغ لینکم قطع میشه و دباره چشمک میزنه تا ثابت بشه ... تو ساعت شاید 6-7 دفعه این اتفاق بیفته ...
زنگ زدم پشتیبانی میگن نویز داره خطت ولی من چند ساله پارس هستم و این مشکل تازه به وجود اومده ...
کسی این مشکل رو نداره ؟
شما از 100 تا پکت چند تا تایم اوت داری؟نقل قول:
همسایه مون از یه isp دیگه داره بدون مشکل
اگر این تایم اوت وحشتناک نبود راضی بودم اصلا یه وضعیه
زنگ میزنم حالا گیر دادن به مشکلات اخیر میگن طبیعیه در حالیکه من الان ماههاست مشکل دارم اخه این مشکل من چه ربطی به فیلترینگ داره
مودم هم عوض کردم کابل عوض کردم اسپیلتر
دو شاخه کابل
همه کار کردم
مودم رو بدون اسپلیتر و مستقیم بزن به خطنقل قول:
251251بچه ها من یه مدتی میشه که مشکل پیدا کردم
چراغ لینک من گاه و بی گاه فطع و وصل میشه ! این اواخر خیلی بیشتر شده ! وقتی به نت وصل هستم چراغ لینکم قطع میشه و دباره چشمک میزنه تا ثابت بشه ... تو ساعت شاید 6-7 دفعه این اتفاق بیفته ...
زنگ زدم پشتیبانی میگن نویز داره خطت ولی من چند ساله پارس هستم و این مشکل تازه به وجود اومده ...
کسی این مشکل رو نداره ؟
هیچ وسیله ی دیگه ای تو خط نباشه
من واحدم کلا جدا هستش و اصلا تلفن هم روی این واحد خالی وصل نیس . از اسپلینتر هم استفاده نمیکنم .نقل قول:
الان زدم و هیچ پکتی تایم اوت نگرفت!نقل قول:
فکر کنم اون زمانی که تایم اوت داره شروع میشه باید بزنم
زمانی که مشکل پیش میاد حدود چند ثانیه بدون اینکه دیسی بشم کلا اینترنتم قطعه
downstream خططت چه قدره؟نقل قول:
من واحدم کلا جدا هستش و اصلا تلفن هم روی این واحد خالی وصل نیس . از اسپلینتر هم استفاده نمیکنم .
برای دیدنش وارد صفحه ی اول مودمت شو
2 MB :n11:نقل قول:
خب درخواست پینگ رو گذاشتم روی 10000 که ببینم در زمان مشکل چی میشه
دقیقا در زمان مشکل 10 بار پشت سرهم تایم اوت داد
هیچ راه حلی نیست درسته؟
سیم مودم که به پریز وصل میشه سوکت داره یا دو شاخه داره؟نقل قول:
وقتی که تایم اوت می ده گوگل باز میشه؟نقل قول:
اصلا لینک داری؟
نقل قول:
گفتم که کانکشن وصله ولی اینترنت کاملا قطعه تمام برنامه های متصل به اینترنتم ری کانکت میشن، گوگل و هیچ سایت دیگه ای هم باز نمیشه هر سایتی رو بزنی تایم اوت میگیره
لینک هم که گفتم کاملا ثابته
پس وقتی تایم اوت میده وارد مودمت شو ببین نویز تو خط افتاده یا نهنقل قول:
آقا کسی خبر داره این باگ آخر قرار داد پارس آنلاین هنوز وجود داره و میشه سرشون کلاه گذاشت (اونم بعد این همه کلاهی که سر ملت گذاشتن:angry:) یا نه؟
پارس آنلاین پشتیبانیش خوبه ازش سرویس بگیر؟م
تا پشتیبانی رو چی بدونیم. تا وقتی ضرری براشون نداشته باشه آره
کلا خیلی دغل و از زیر بار مسئولیت فرار کن هستن (کدومشون نیستن؟)
ولی سرعتش خوبه (شاید باید نسبت به سرعت بقیه بگم عالیه)
دوستان دز این 2 - 3 ساعت کندی و تایم اوت داشتن؟؟
من از امروز صبح اتصالم به اینترنت قطع شده.میخواستم ببینم این مختص منه یا نه؟من تهران هستم.توو این فاصله مودمم ریست شد حالا نمیدونم مشکل از تنظیمات مودمه یا قطعی از پارس آنلاینه.از چهار چراغ مودم سه تاش روشنه.این چه معنی ای میده؟
Sent from my LT15i using Tapatalk 2
من از امروز صبح اتصالم به اینترنت قطع شده.میخواستم ببینم این مختص منه یا نه؟من تهران هستم.توو این فاصله مودمم ریست شد حالا نمیدونم مشکل از تنظیمات مودمه یا قطعی از پارس آنلاینه.از چهار چراغ مودم سه تاش روشنه.این چه معنی ای میده؟
مودم شما اصطلاحا سه چراغه شده دیگه کاریش نمیشه کرد باید بندازیش بیروننقل قول:
سلاماین پارس آنلاین هم شورش رو در آورده. من سرویس 128 ماهی 20 گیگ ازش گرفتم 6 ماهه. الان بعد از 2 ماه که 30 تا 40 گیگ مصرف کردم، الان اول خرداد هم هستیم سرعت رو آورده رو 16 !!!
اصلا نامحدود مزخرفه باید قیمت نامحدود رو پایین بیارن حجم منصفانه نداشته باشه که آدم بتونه 512 یا 1 بگیره که سرعت واقعی داشته باشه اینجوری بهترهنقل قول:
تایید میشهنقل قول:
اگر جایزه نداشت عالی بود
مثل آسیاتک و مخابرات
آقا یکی جواب مارو نمیده؟؟
این باگ آخر قرار داد هنوز وجود داره؟:n03:
اینی که گفتی جوک بود؟
1024 و 2048 نامحدوده و جایزه نداره !!! این مشکل ماله این خرابی اینترنت ها نیست ؟ چون از هر کس میپرسم میگه سرعت نت داغونه. ماله شما دوستان هم اینطوره ؟!نقل قول:
یه کانکشن broadband ساختم و اینطوری تونستم الان با همین مودم وصل بشم.اما جالبه که هنوزم چراغ اینترنت مودم خاموشه.می دونید مشکل از کجاست؟نقل قول:
من ۱ ماهه تست گرفتم سایت گوگل نمیره
پارس آنلاین با چه اعتماد به نفسی اکانت تست میده ؟؟؟؟:n02:
هنوز مبین نت رو قطع نکردم همه ی سایت ها می ره چیز شکنش هم کار می کنه
با چه چیز شکنی میرید اینترنت ؟؟؟
وقتی توی حالت بریج با کانکشن وصل بشی دیگه چراغ اینترنت سبز نمیشهنقل قول:
اکانت تستش چطوریه؟
کلا سرعتای پارس آنلاین خوب شد یا مثل سابق هست؟
اکانت تست؟!!!!!!نقل قول:
این دیگه چیه؟
نقل قول:
یعنی قربون همتون برم من . جواب این سوال انقدر سخت بوده ؟ یه 2 - 3 تا لینک اگه البته در حال حاضر تونستید داخل سایتها بشید تست کنید دیگه لوطیا .......:n28:
من همین مشکل رو داشتم چون ویندوز 8 نصب کرده بودم دانلودمنیجر هم توش خوب نصب نبود اینطوری میکرد.
ویندوز رو تعویض کردم خوب شد
۱ ماهه ۲ گیگ گرفتم ازشون هنوز پول ندادمنقل قول:
پول ندادی یا نباید بدی؟نقل قول:
منظورم اینه طرحه تخفیفی هست؟
یک ماه اکانت تست با سرعت ۱ مگ با حجم ۲ گیگ بهت می دن وقتی برای اولین بار ازشون اینترنت می گیرینقل قول:
بعد اینکه تموم شد آنلاین پول پرداخت می کنی طرح جدید می خری