دوست عزیز ، بازی که نمی کنی !
منظورمون اینه که ، اعتراض کنیم ، تحریم کنیم ، سرویس نگیریم و از همه مهمتر نارضایتی خودمون رو نشون بدیم ، اگه ندیدن یکاری بکنیم !
Printable View
دوست عزیز ، بازی که نمی کنی !
منظورمون اینه که ، اعتراض کنیم ، تحریم کنیم ، سرویس نگیریم و از همه مهمتر نارضایتی خودمون رو نشون بدیم ، اگه ندیدن یکاری بکنیم !
الان بريم كجا اعتراض كنيم تا دولت خدمتگذار نخواد كاري صورت نميگيره
دوست من هيچ كاري نميشه كرد! همينو ازمون ميگيرن بايد بريم كارت اينترنت بخريم! زياد سخت نگير :20:نقل قول:
سلام به همگی
واقعا شاتل بینظیره از 128 اکو استفاده میکنم حرف نداره
تهران- نیروی هوایی
:31:شاتل که مال آمریکا بود.نقل قول:
نیرو هوایی ایران جدیدا آورده:18: ؟
---------- Post added at 09:24 AM ---------- Previous post was at 09:20 AM ----------
شما مشهد هستی؟نقل قول:
نظرتون راجع به این عکس چیه؟
الان دیدم تو سایتش زده :37::41:
چقدر بدبختم :44:
مشترک گرامی،
خرسندیم به اطلاع شما برسانیم بر اساس ارزیابی انجام شده میان کلیه ی شرکت ها و سازمان های کشور، شرکت شاتل موفق به دریافت تندیس دیموند و کسب رتبه برتر در بین تمامی شرکت های فناوری ارتباطات گشته است.
هیات داوران این انتخاب، متشکل از نمایندگان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزارت صنایع و معادن، وزارت بازرگانی، وزارت اقتصاد و دارایی، وزارت تعاون، وزارت نفت، وزارت جهاد کشاورزی، اتاق بازرگانی تهران، شورای هماهنگی مدیران عامل بانک های دولتی، موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی، شهردای تهران و ... بوده است. گفتنی ست، نفت ایرنول، یک و یک، کاله، بهروز، داروگر، لوازم خانگی پارس، بانک ملی ایران، بیمه ایران، روزنامه همشهری، بارز، گلبافت، پادیسان، باتری نیرو، زر ماکارون، انتشارات گاج و فیلتر سرکان برگزیدگان دیگر صنایع در ارزیابی انجام شده بوده اند.
این دستاورد در شرایطی حاصل گشته است که با مشکلات و موانع زیادی از جمله فراهم نبودن زیرساخت های مورد نیاز برای توسعه ی فعالیت ها، عدم همکاری شرکت های مخابراتی و ... مواجه بوده ایم. بی گمان، فراهم آوردن رضایت مشتریان و ارایه ی خدمات با بهترین کیفیت ممکن، همواره یکی از اصلی ترین اهداف شرکت شاتل محسوب می شود و تمام تلاش این مجموعه بر این است که به زودی بتواند خدماتی منطبق با استانداردهای جهانی در سراسر کشور ارایه کند.
بر این اساس و به پاس همراهی خوب و همیشگی شما مشتریان عزیز، 3 گیگ ترافیک رایگان در تاریخ 1 شهریور ماه به سرویس شما اضافه خواهد شد که مشتریان سرویس های ویژه (آرت) می توانند در شهریور ماه و مشتریان سرویس های اقتصادی (اکو) می توانند از آن در دوره ی جاری سرویس* خویش بهره گیرند. لازم به ذکر است این هدیه شامل شهرهای بندرعباس، بندرلنگه، بروجن، یاسوج و شهر کرد نخواهد بود.
با امید و آرزوی موفقیت های روزافزون
گروه شرکت های شاتل
*: منظور از دوره جاری سرویس، دوره ای است که آغاز آن قبل از 1/6/1389 و پایان آن پس از تاریخ 1/6/1389 باشد.
اقا من نميدونم شبا از چه سروري دان كنم همه جا فيلتره قديم مگا بود كه اونم .....كسي سايتي سروري چيزي بلد نيست برا فيلم ترجيحا خارجي باشه
اوه اوه اوه
بیاین ببینی من چقدر دانلود کردم دیشب
دقیقا1035050
یه روز خوبه یه روز بده
در کل پس خوبه
دوستان این سرویس اکو 2 مگ تا کی دانلود شبانش رایگانه؟
خوش به حال شاتل چقدر شما کم توقع هستید.نقل قول:
خوب پس چی؟
برم بگم چرا کمه
همینم بهم نمیدن
سرعت رو میکنن صفر
مجبوریم بسازیم دیگه
تا آخر تابستوننقل قول:
سلام
الان 8 روزه که اینترنت من از ساعت 1:00 تا 7:00 قطع میشه !! هرچقدر هم تماس میگیرم با پشتیبانی جوابای صدتایه غاز میدنو هنوز درست نشده مثلا دیشب میگفت مخابرات کلا قطع کرده ولی اینجا میبینم شما وصل بودید ...
نمایندگی شهرستان هم که میگن همینی که هست !
باید از کجا پیگیر بشم ؟!! :13:
تازه جالبه که به اینا تندیس شرکت برترو دادن! واقعا بقیه چی هستن ؟!! کمفروشی رو به نهایتش رسوندن :2:
خبر ندارید که بعد از تابستون تمدید میشه یا نه؟نقل قول:
اکو 1 مگ هم همینطوره؟
چرا تمدید میشه!نقل قول:
این سیاست کاریشون هست مثل پنجشنبه های سرویس ارت هی تمدیدش میکنن
آقا بدبختی ما بیشتر از این حرفاس!بدبختی ما اینه که ما سرویسامون بر حسب بیت نه بایت.خوب شرکت میاد روزا حال میده سرعت دانلود میره تا 250 کیلو بایت(که به نظر من از اینکه سرعت کم باشه بهتره،چون بعضی ها میگن باعث میشه ترافیک مصرف بشه).شبا هم سرعت به حالت عادیش بر می گرده.پس مشکل از شاتل یا صبا یا .. نیست.مشکل ما خیلی پایه ای تر از این حرفاس.این مملکت درست بشو نیست!سرویسای 2 مگارو هم که نمی دن،پس فک نکنم اعتراض به شرکتا فایده داشته باشه،تا این مملکت درست نشه همه جاش درده!
منم همین حدس رو میزنم.حالا به نظرتون 1 مگ با 2 مگ توی دانلود شبانه خیلی با هم فرق داره سرعتشون؟نقل قول:
بعد از یه مدت اگر حجم دانلود شبانه بالا باشه سرعت رو پایین نمیارن؟البته من که 512 دارم یک ساله تا حالا سرعتم پایین نیومده به جز یه مدت 20 روزه
نقل قول:نقل قول:سلام قرباننقل قول:
ببخشیدا ولی شما اکو 128 دارین؟
میدونید سرعت دانلود برای اکو 128 باید چند باشه؟
میدونید در ماه چقدر هزینه میکنید؟ میدونید کسانی که به مراتب بیشتر از شما هزینه میکنن سرعتشون چنده؟
به خدا انصاف هم خوب چیزیه ها!!
1 جوری اعتراض میکنید که انگار شاتل حق مسلم شما را چندین ساله که داره میخوره!!
برادر سرعتتون باید 16 باشه...... بعد از چند وقته دارین شبها با سرعت 230 دانلود میکنید ، دیشب که سرعت شده 60 دارین اینطور اعتراض میکنی؟!!!!
سرعتتون باید شب و روز 16 باشه ....حالا شاتل برای 1 مدتی به شما 1 لطفی کرده اینطور باید جوابش را بدین؟
1 بنده خدایی خوب حرفی میزد که میگفت: لطف مکرر تبدیل میشه به حق مسلم
ملت اینجا اکو 512 دارن سرعشتون صفره اینطور اعتراض نمیکنن!!!
3 گیگ هدیه میدن تازه میخوایم سر به تنشون هم نباشه که چرا 3 گیگ هدیه دادین، 1 چیزی هم طلبکار میشیم
شما هر موقع سرعتتون کمتر از 16 شد حق اعتراض کردن دارین که تازه به اون هم رسیدگی نمیکنن و میگن همینه که هست چه برسه به حالا
اینکه وضعیت اینترنت تو کشور افتضاحه و قیمت ها سر به فلک میکشه که تقصیر شاتل و صبا نت و داتک و .... نیستش که ...شما طبق دیدگاه مسئولین مرتبط فقط قراره به کمک اینترنت چند تا مقاله علمی دانلود کنی و قبض هاتون را پرداخت کنین و گاهی هم ایمیل ملیتون را چک کنین ...مسئولین صلاح ندیدن و نخواهند دید که من و شما فیلم های روز دنیا را دانلود کنیم...و السلام نامه تمام
سلام دوستان من یه سوال داشتم این جمله معنیش چیه؟
حداکثر میزان استفاده:
( 10240.00 MB ) 10.00 GB + ( 5120.00 MB ) 5.00 GB = ( 15360.00 MB ) 15.00 GB
یعنی من پول 10 گیگ رو قبلا دادم یا 15 گیگ رو؟ یه وقت نکنه برم تا ته 15 گیگ بعد بهم بگن پول 5 گیگ رو بده؟!!
یعنی این حرفو باید طلا گرفت گذاشت بالای تاپیک شاتل.من که 1 ساله دارم ماهی 19000 تومن میدم سرعتم 60 70 بیشتر نمیشه اعتراض ندارم.بعد اونی که داره ماهی 14000 میده اونم برای 128 تازه سرعش کم شده شده سرعت منی که 512 دارم.حالا یه چیزیم طلبکاره.خوب مملکتی دارم والانقل قول:
سلام به همگی
میخواستم بدونم که سرعت دانلود 512 اکو تو بهترین شرایط (روز) چنده ؟
من 128 داشتم با 60-70 دانلود میکردم
الان رفتم 512 گرفتم و هنوز سرعتم مثل قبل، خودم فکر میکنم که باید تا پایان دوره صبر کنم که سرویسم 512 بشه !
vroom جان یک چیزی هم در وصف اینها که سرویس 512 دارند ولی سرعتشون صـــــــــــفره بگو یا اونهایی که 2 مگ دارند ولی مجبورند هزار تا پیچ و خم رو برند تا به سرعت واقعیشون برسند الان این شرکت کلی کیف میکنه بین کاربرها تفرقه باشه و هر سری هم سرعت یکجا رو میبره بالا و همه رو پیش هم دروغگو میکنه. کلا اگر کاربرا یکم باهم بهتر تا کنند خیلی از مشکلات حل میشه.
به احتمال 99 ارهنقل قول:
1مگ و 2مگ یکی هستن
یعنی سرعت دانلودشون با هم یکیه؟مگه 1 مگ نباید 128 باشه و 2 مگ روی 256؟نقل قول:
دوستان یکی این سوال ما رو جواب نداد؟ ول کنید این بحث ها رو! من 128 دارم شبا یا قطعه یا زیر 10 !!!نقل قول:
دوست عزیز اگه بگی چه سرویسی (ارت یا اکو ...چند ماهه)داری دقیقتر میشه راهنمایی کردنقل قول:
ولی من فکر میکنم که شما پول 10 گیگ را دادین و 5 گیگ هم به عنوان جایزه و هدیه و ... بعدا به ترافیکتون اضافه شده:46:
یعنی بیانیه صادر کنم؟:دینقل قول:
فکر نمیکنم کسی سرعتش صفر مطلق باشه مگر کسانی که لینک از رپیدشر(ساعت 1 تا 7 کلا رپیدشر از دسترس خارج میشه) بذارن برای دانلود
ولی کلا آدمیزاد هیچوقت از هیچی رضایت کامل نداره .....اگه دوستان یک احساس رضایت نسبی از 1 شرکت دارن بهتره که 2 دستی بچسبن بهش که شانس در خونه شون را زده
ولی کسانی که با 1 شرکت مشکلات جدی دارن خب راهی جز اینکه شرکتشون را عوض کنن ندارن:13:
این isp ها همه سر و ته 1 کرباسن و هیچ کدومشون برای مشتری به اندازه ی 1 اپسیلون هم ارزش قائل نیستن بخاطر اینکه هیچ رقابتی وجود نداره و اصلا اجازه اینکه رقابت کنن را ندارن:41:
نقل قول:
نقل قول:
سلام ، می دونم تو این تاپیک جاش نیست ولی چون اینجا همه شاتلیین، لطفاً جواب بدین:
نقل قول:
سلام، من "ای دی اس ال" شاتل حریدم ولی گفتم مودم نمی خوام. الان چه مودمی بخرم که هم بتونم ار شاتل استفاده کنم هم تنظماتش پیچیده نباشه. ترجیحاً وایرلس و روتر هم داشته باشه.
لطفاًکسانی که با این شرایط از شاتل استفتده می کنن در جواب دادن فعال تر باشن...
__________________________________________________ __
دوست من شما مودم رو برای چه فضایی میخواین؟ متاسفانه شاتل از بعضی از مودم ها پشتیبانی نمیکنه البته این دلیل بر ای نیست که شما نتونین از اون مودم استفاده کنین فقط پشتیبان های آن اطلاعی در مورد این مودم ندارند که به شما راهنمایی جهت کانفیگ کردن بدن
من خودم از Linksys wag120n استفاده میکنم برای یکی از دوستامم که از شاتل سرویس گرفته همین رو خریدم که شاتل گفت پشتیبانی نداره ولی من تنظیمش کردم و الان داره استفاده میکنه
باید ببینی حدود قیمتی که میخوای بدی چقدر تا بتونیم راهنماییت کنیم برای بهترین انتخاب
__________________________________________________ _
من برای مصرف خونگی می خوام و وایرلسو برای لپتاپ (البته در آینده) و موبایل.
شاتل فقط زولتریکس پشتیبانی می کنه که بدون وایرلسو می ده 60000 تومن که واضحه به صرفه نیست. فکر نمی کنم تنظیمات مودم خیلی پیچیده باشه. درسته؟
حدود قیمت 50 تا 80 تومنو در نظر بگیرین. مثلاً am 604 asus فکر کنم تو این رنج باشه...
linksys wag 120n یا asus am604 یا ... نظر بدین لطفاً.
یعنی اینکه به شما در ابتدا 10 گیگ ترافیک دادن و پس از اون 5 گیگ اضافه شده(مجموع خرید و هدیه).نقل قول:
بابت اون 5 گیگ دیگه پولی نمیخواد بدی. اگه هدیه بوده که مجانیه، اگه ترافیک خریده باشی هم که پولشو دادی.
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------
Tp-link 8901نقل قول:
وایرسل
قیمت 40-50 تومن. مودم خوب و ارزونیه
البته زیاد هم تاثیر نداره چون ببینند زیاد دانلود می کنید سرعت رو میارن پایین.نقل قول:
بیانیه خطر داره حسن :31: فتوا صادر کن:11:نقل قول:
صفر مطلق یعنی :18: 273- من هم فکر نمیکنم همچین سرعتی وجود داشته باشه:41: ولی خوب باید بشه قبل از اینکه شرکت عوض کرد یک شکایتی یک کودتایی بالاخره یک کاری کرد اینجوری شرکتها خیالشون راحت میشه مشتری ها رو با هم پاس کاری می کنند هر سرس هم بابت نصب و رانژه پول میگیرند. وقتی میای روشنسازی کنی هم یکی پیدا میشه با چوب دنبالت میکنه:18: خلاصه اینحوری که نمیشه 4G هم که بیاد میشه همین آش و همین کاسه.
ببخشید ولی شاشتل غلط بیجا کرده من تو این 9 ماه سرویس از لحاظ مودم و دسکانکتی هیچ مشکلی نداشتم مودم هم Wag160n بود.نقل قول:
اگر می تونی مشکلات رو که سمت خودت پیش میاد خودت حل کنی همون Linksys بگیر در غیر اینصورت هر چی اونها میگن بگیر که بعدا بهانه ای نداشته باشند.
مگه شيمي هست ؟ :دينقل قول:
صفر مطلق یعنی 273- من هم فکر نمیکنم همچین سرعتی وجود داشته باشه
ياد دوران دبيرستان افتادم كه توي كتاب شيمي نوشته بود صفر مطلق برابر -273 درجه سانتي گراد هست كه در قديم تصور ميشد پايين تر رفتن از اين درجه امكان پذير نميباشد ! :دي
به به فرهاد کم پیدایی :31:نقل قول:
من اول تیر ماه سرویس eco 128 شش ماهه گرفتم و ترافیک اضافه هم نگرفتم ولی اینجا نوشته حداکثر ترافیک 10+5 و کسی هم حرفی از جایزه و اینا نزده. من همش 2 ماهه adsl گرفتم. حالا سوالم اینه که اگه کسی بیشتر از حدش استفاده کنه چی میشه. این صفحه اکونت منه. این جمله قرمز رو متوجه نمیشم. مال شما هم اینطوریه؟ میزان ترافیک افزوده چیه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-273 صفر کلوینه. اون مال فیزیکه. ولی تو ریاضی صفر مطلق اون صفریه که نه یه اپسیلون بیشتر باشه نه کمتر. اصولا من سرعت صفر رو ندیدم. وقتی سرعتش به نزدیکای صفر می خواد برسه قطع میشه....!!! چرا شاتل اینقدر قیمت هاش بالان؟ بعد از اینکه من شاتل گرفتم دوستام آسیاتک گرفتن قیمتش خیلی خیلی کمتره!! چطوریاس؟نقل قول:
نقل قول:آخه تو این تاپیک از این:31: حرفها نزنیم نرو :18:بچه ها میزنه بالا تاپیک رو مثل صبانت به آتیش:18: میکشند.نقل قول:
به نظر من اينترنت گند تر از شاتل نيست قطعي هاي پي در پي - افت سرعت - جديدآ شبها از ساعت 1 به بعد هم قطع ميشه نخريد بابا نخريد افتضاحه
چرا! وجود داره !!نقل قول:
صفر مطلق یعنی 273- من هم فکر نمیکنم همچین سرعتی وجود داشته باشه
الان 8 شبه از ساعت 1:00 که میگذره سرویس منو قطع میکنن ! یعنی صفر :41::19: لعنت برین جماعت دزد
با سلام. ماشالله تعداد صفحات.
دوستان بین صبانت و شاتل موندم. قبلا صبا نت داشم پشتیبانیش افتضاح بود. ولی سرعتش عالی، حجمی128 داشم، سرعت متوسط دانلودم 70 بود. الان نا محدود آسیا تک128 سرعت متوسط15 :2::41:
1کی از دوستان نتی میگفت شاتل حجمی128 دارم سرعت متوسطش 60 هست. ولی زنگیدم خود شاتل گفت سرعت متوسطمون 15 هست !!!!!!!!!!!:18:
اینم لیست قیمت ها صبا - که سرویس های دلخواه و خوبش رو مشخص کردم - وضعیف شاتل در مقایسه با این چطور میشه؟
صبا رو بخاطر قطعی و پشتیبانیش 2دلم - از شاتل هم بخاطر سرعتش .حالا چی کار کنیم؟کد:http://www2.bazinama.com/img/files/ts33f6gkpgvgc6pxvtrj.jpg
مرکز مخابراتمون هم یزدان پناه هستش،که افتضاحه. اینایی که خود مخابرات میدن چطوره؟؟
بعد دوستان حدود 1ماهی که تو صف باید بایستم میتونم از کارت adsl استفاده کنم؟! - سرعتشون چجوریه؟
اینم 1کم توصیح میدینکد:http://shop.shatel.ir/internet/ProductDetail.aspx?&ProductID=141993559976
یعنی سرعت دانلود که من میگفتم 15 هست .میگه14 هست درسته؟
قضیه ping چیه؟ هر چه قدر پایین تر باشه بهتره ؟ چه تاثیری داره؟
پس چرا ping من اینجا 388 ؟
دیشب فکر کنم شیر منطقه ما رو باز کرده بودند
حدود 950 مگ دانلود داشتم اونم از ساعت 2 به بعد:18:خودم مونده بودم البته لینکها همه با لیچر مستقیم شده بود
اکو 128 اصفهان/ردانی پور