سلام
الان تایم معمولش که سرویس رو رانژه میکنن و قابل استفاده میشه، چن روزه؟
و اگه حالا توی مخابرات آشنایی داشته باشی، چیکار میتونی بکنی که کارات زودتر انجام بشه؟
Printable View
سلام
الان تایم معمولش که سرویس رو رانژه میکنن و قابل استفاده میشه، چن روزه؟
و اگه حالا توی مخابرات آشنایی داشته باشی، چیکار میتونی بکنی که کارات زودتر انجام بشه؟
والا من نامم بعد از ۲۴ ساعت ارسال شد ۷۲ ساعت وایسادم هیچ کاری نکردن ! یه آشنا داشتم مخابرات زنگ زدم ۵ دقیقه بعد زنگ زد گفت رانژه شد :))نقل قول:
حتی ISP اطلاع نداشت رانژه شده چون نامه نمی شه تو ۵ دقیقه برسه به دستشون ! زنگ زدم مودم و تنظیم کردم و وصل شدم! حتی تا دو روز بعد اپراتور پشتیبانی میگفت نامه ارسال شده :))
کلا مخابرات پیگیر نیست
طرح حذف محدودیت ساعت رایگان چرا برای بعضی ها همچنان فعاله؟!!
برای منو خیلی های دیگه فقط چند شب فعال بود!!
زنگ میزنین به اشنا ، اگر مال همون مرکز بودن شماره نامه رو میدین ۱۰ دقیقه بعد رانژه این !نقل قول:
اگر مال مرکز دیگه ای بودن باید تماس بگیرن با اون مرکز بگن واستون رانژه کنن !
قبلش از وجود پورت برای شما در مخابرات از اسیا تک سوال کنین که ۱-۲ ماه ممکن وقتتون تلف بشه :)
درسته منم تو مخابرات اشنا داشتم عصر روز شنبه برای یکی از دوستام ثبت نام کردم ساعت 8 صبح یکشنبه رانژه شد در حالی که اسیاتک گفته بود 2 هفته طول میکشهنقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
درستهنقل قول:
این مخابرات از همه جا بی نظرم تر و بدتره
برای همه فعالهنقل قول:
باز خواستی بیا pv باهم چک کنیم
کجا برای همه فعاله.من چه قبل از حذف و چه بعد از حذف من سرعتم همین بوده.من کیمیا دارم و ساعات دوازده و نیم به بعد سرعتم زیر ۱۵۰ می یاد در صورتی که در روز بالای ۶۰۰ هست.نقل قول:
Sent from my K017 using Tapatalk
آقا سرویس من دیشب بعد سه ماه و دوازده روز وصل شد. :n13:
میگفتن مرکز مخابراتیتون خیلی شلوغه و پورت خالی نداره، البته مرکز مخابرات ما خداییش خیلی داغونه. سرویس شهاب گرفته بودم دیشب گفتن خطت خیلی نویز داره نمی تونم وصل کنم بعد گفتن مودم رو بزن ورودی ساختمان تو حیاط ک من گفتم شبه نمی تونم ممکنه خط واحدها قاطی بشه، خلاصه سرعت رو تا 6 مگ آوردن پایین و وصل کردن.
سوالم اینه حالا اگه تو ورودی خونه نویز خوب بود و مشکل از سیم کشی داخلی بود باید چکار کرد تا سرعتو ببرن بالا یعنی باید سیم کشی داخلی عوض بشه کلن؟؟؟ یا باید از مخابرات کسی رو بیارم؟؟
واسه منم فعال نیست.سرعت محدود شده مثله سابق!نقل قول:
اگر از دم در مشکلی نداری نیازی نیست که همه ی سیم هارو عوض کنی فقط یکدونه سیم برای مودم بکشنقل قول:
البته بعضی وقت ها باید کل سیم ها عوض بشه ...... من یکدونه سیم برای مودم کشیدم ولی باز هم نویز بالا بود . اما وقتی سیم اصلی که برای تمام پریزهای خونه بود رو قطع می کردم مشکل حل می شد !! ( یه جا تو خونه مشکل داشت )
درود
سرویس شهاب 10 گیگ در ماه (4 تا 10 صبح رایگان) سرعت دانلودش از 4 تا 10 صبح چقدره ؟
پیشاپیش ممنون
حول ۲۵۶ کیلوبایتنقل قول:
سلام دوستان من شنیدم آسیا تک خیلی خوبه حالا اگه من بخوام ازش نت بگیرم کدوم طرحش برام به صرفه است فقط برای شبانه رایگان میخوام کلا رایگان باشه شبی 1تا 1.5تا بگیره کافیه برام کدوم طرحش مناسبت از نظر قیمت
پست تکراری ارسال شد . لطفا حذف شود
تو pv یه پیام بهم بده باهم ی چک کنیمنقل قول:
سلام
این وضعیت خطم هست:
لطفا بگین چه طوریه و اینکه ماکسیسمم سرویس آسیاتک رو ساپورت میکنه؟
توی اون تاپیک جوابتونو دادمنقل قول:
خطت بسییار عالیه . بزنگ به آسیاتک و بگو که واست ببندن رو 12 مگ...نقل قول:
دوستانی که برای حجم خوری توی 195 شکایت کرده بودن جوابی که 195 میده چیه ؟
برای منم خیلی وقطه که محدود شده رو 250 کیلوبایت چه داخلی چه خارجینقل قول:
سلام. خسته نباشید
تو تعرفه های آسیا تک وثلا وقتی می نویسه نامحدود با امکان تبادل حداقل 10 گیگ در ماه یعنی چی؟
میشه کسی توضیح بده؟
ممنون
سلام. خسته نباشید
تو تعرفه های آسیا تک مثلا وقتی می نویسه نامحدود با امکان تبادل حداقل 10 گیگ در ماه یعنی چی؟
میشه کسی توضیح بده؟
ممنون
چند وقته برای منم عجیب حجم میخوره! 5 روز گذشته از سرویسم 5گیگ کم کرده!!نقل قول:
برا فامیلمون هم همینجوره ماهی فکر کنم 20گیگ جدا از ترافیک پایه میخرن میگن خیلی حجم میخوره
10 گیگ تقسیم بر تعداد روزهای ماه میشه یعنینقل قول:
10240/31=330
تا 330 مگ روزانه سرعتت بیشتر از سرویسه بعدش بر میگرده به سرعت سرویس
کسی میتونه سه گیگی ترافیک رایگان بگیره؟!
برای من کدفعال سازی به گوشیم نمیفرسته!! تا الان 100 پیامک از آسیاتک واسم امده یه بار که بهش نیاز داریم ناز میکنه!
کد فعال سازی باشگاه مشتریان نمیاد باید زنگ بزنی برات پیگیری ثبت می کنن بعد مجدد زنگ میزنی کد فعال سازی رو ثبت کردن برات می خونن که بتونی فعال کنینقل قول:
سلام دوستان من میخواستم برای خونه جدیدمون نت بگیرم سایت ispهارو داشتم میدیم این طرح آسیاتک نظرمو جلب کرد نیم کیک در ماه سرعت 10مگابیت چون خونه جدیده وضعیت نویز رو نمیدونم به نظرتون این طرح به صرفه است تو ساعات رایگان چه قدر میشه گرفت بعد از یه مدتی محدود میشی یا نه؟
دوستانی که سرویس شهاب دارن لطفا وضعیت سرویسشونو اعلام کنن.
پیرو سوال قبلی تو ساعات رایگان سرعت چقدر میشه؟؟
سلام. من تازه از اسیاتک سرویس گرفتم. میخواستم ببینم سرعت دانلود شبانه چنده؟ الان واسه من بین 80-90 میچرخه با این اوصاف شبی 1 گیگم به زور میگیره. پینگم که ماشالا بالای 300 هست. قبلا 512 مخابرات داشتم روزی 5 گیگ میگرفتم پینگم زیر 200 بود:n35:
سلام.من اسیاتک دارم.از کجا بدونم سرعت شبانه از سرور داخلی محدودیت نداره؟
ممنون
از سا.فت 98 دانلود کن ببین سرعتت چطورهنقل قول:
محدود شده.شده 80.میشه کاری کرد؟نقل قول:
از سا.فت 98 سرعتت 80 هست یا خارج؟؟؟نقل قول:
اگه از سا.فت 98 کمه فک نکنم کاری بشه کرد
باز دوستان میان راهنماییت میکنن
دوستان چکار کنم با این وضعیت؟لطفا راهنمایی کنید.ممنوننقل قول:
فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk
سرویس 1 مگ معمولا سرعت دانلود شبانه همینهنقل قول:
سلام دوستان میخواستم ببینم این سرویس نیم گیگ 10مگابیت شبانه 4تا 10رایگان چه چطوره مصرفه آدم بخره برای من شبی 1.5گیگ بگیره کافیه سرویس مناسب من تو آسیا تک هست؟؟؟
سلامنقل قول:
من خودم اسیاتک ندارم ولی از یکی از دوستان که پرسیدم گفتن سرعت شبانه روی 800 900 میچرخه برای سرور داخل کشور و شبی با این حساب میشه 16 17 گیگ گرفت البته در صورتی که مشکل پهنای باند مرکز مخابراتی نداشته باشه
دوستان من یکدونه پین کد 3 گیگی گرفتم ... امتیاز کم کرد پین رو داد ولی وقتی وارد می کنم می گه پین کد اشتباهه !!
چیکارش کنم ؟