دوستان من سوالم رو تقریبا 3 هفته پیش پرسیدم ولی هنوز کسی جواب نداده.
ممنون میشم اگه کسی حتی نمیدونه بگه که الکی منتظر نمونم.
ممنون میشم .
Printable View
دوستان من سوالم رو تقریبا 3 هفته پیش پرسیدم ولی هنوز کسی جواب نداده.
ممنون میشم اگه کسی حتی نمیدونه بگه که الکی منتظر نمونم.
ممنون میشم .
من وقتی چابگر رو روشن میکنم اتوماتیک شروع میکنه به نصب درایورش ولی بعد از چند دقیقه ازم می خواد که کابل رو وصل کنم در حالی که کابل وصله و اگر وصل نبود چطوری اتوماتیک شروع میکنه به نصبش
لطفا راهنمائی بفرمائید دوستان عزیز
نقل قول:دوست عزیز سلامنقل قول:
خطوط عمودی در اسکن مربوط به حرکت سنسور اسکن هست.
حالا یا چیزی بهش چسبیده
که نگاه کنید زیر شیشه و خود سنسور کاملا تمیز باشه.
و یا مشکلی داره (تو مایه های پیکسل سوخته!)
در این صورت باید عوض بشه، اگر گارانتی داره، وظیفه اوناست که تعمیر/تعویض کنن.
بعید به نظر می رسه که اگر تعمیر نشه بیشتر بشه اما اگر دیر بجنبید ممکنه گارانتی دستگاه تموم بشه!
موفق باشید
سلام یه پرینتر لیزی رنگی کانن گرفتم مدل canon lbp7010
چون کارتریج های لیزریش خیلی گرونه 4 تا کارتریج داره که هرکدوم 160 هزار تومن هست
می خواستم بدونم اگه تمام صفحه پرینت رنگی بگیرم تقریبا چند صفحه پرینت می گیره؟
.
.
سلام دنبال پرینتر دورو زن خودکار وایرلس تک کاره لیزری هستم پیشنهاد شما چیه؟
hl-2270dw مارک Brother چطوره؟ نسبت به قیمت و امکاناتش...مطالعه کردم بعد از هر پرینت حدود 10 دقیقه فنش روشن می مونه و وقتی دورومی زنه کاغذ رول می کنه کسی اطلاعی داره از این پرینتر؟
یک سوال تونر داخل کارتن پرینتر از نوع استارتر باشه چه معنی داره؟ و ایا شارژ می شه؟
درود بر شمانقل قول:
منظورتون کارتریج استارتر هستش ؟
اگر جواب بله هست :
کارتریج استارتر یعنی فقط دستگاه تون میتونه چند صفحه کمی باهاش پرینت کنه ! ( ولی مگه میشه ایرانی جماعت نتونه کارتریج استارتر رو شارژ کنه ؟ اکثر کارتریج ها شارژ میشن )
درود بر همسایه خوبموننقل قول:
این مدل ها معمولا 1000 تا 1200 تا میزنه ولی جدیدا رونمی دونم اخه شرکت ها هی دارن زرنگی میکنن و کارتریج های با نمراتور های کم تری توی دستگاه میزارن ولی غمت نباشه شارژ میشن مثل هلو با هزینه ای پایین !
پرینتری که می خوام بگیرم کارتریجش استارتره اگر قرار باشه دوباره شارژ کنم یا کارتریج بخرم که ارزش ندارهنقل قول:
سلام
من یه سه کاره سامسونگscx-4300دارم
موقع پرینت یه خط پهن سیاه اون وسط چاپ میکرد روی نوشته هام که دیگه نوشته ها دیده نمیشد
بردمش تعمیر گفت باید پودرشو عوض کنی
عوض کرد
با اینکه 10 پرینت بیشتر نگردم امروز باز میگه toner lowو همون خط پهن رو هم چاپ میکنه
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟