تلویزیون اینترنتی.نقل قول:
Printable View
تلویزیون اینترنتی.نقل قول:
tanksنقل قول:
ممنون.
سلام
من فقط میخوام فیلم با فرمت mkv با زیرنویس srt پخش کنه ایا دستگاهه شما این قابلیت رو داره؟
ممنون
ممنون. اگر تونستید یه ریویو از دستگاهی که می خرید بذارید.:n01:نقل قول:
سلام..دوستان من میخواستم یه گیرنده دیجیتال usb بر لب تاب بگیریم چه برندی و چه مدلی رو بگیرم که واقعا قوی و با کیفیت باشه رنج قیمتش هم حدود 90 تا 100 تومن.
سلام. دوستان.
برای آپدیت دستگاه باید فلش رو format کرد یه سوالی داشتم.
برای گیرنده ی دنای موقعی که format میکنیم. باید fat32 یا fat یا exfat یا ..... format کنیم.
کسی اطلاعی داره. کلا باید بر چه اساسی format کرد.
و اینکه کلا چه جوری میشه آپدیتش کرد ممنون میشم یکی برام توضیح بده.
:n02:
سلام دوستان .
من 2 روزه که دستگاه دیجیتال دنای 601 رو گرفتم.
دستگاهه خوبیه.
اولش مشکل ساعت داشت که معلوم شد اشکال از خوده صدا و سیماست. که امروز عصر مشکل بر طرف شد و ساعت دستگاه هم درست شد.
epg خیلی خوبی داره از 329 خیلی بهتره. کلا با epg خیلی حال میکنم.
ضبط برنامش هم که خیلی خوبه. تو دفترچش نوشته بود برای ضبط برنامه باید دستگاه روشن باشه تا ضبط کنه ولی اگر دستگاه خاموش هم باشه بازم دستگاه سره تایمی که دادیم ضبط میکنه و خودش خاموش میشه.
همه شبکه ها رو خیلی خوب میگیره . البته بستگی به آنتن هم داره . مثلا چون ما آنتن مرکزی داریم و نمیتونیم آنتن رو دست بزنیم بعضی موقع ها 10 شبکه ی اول رو خراب نشون میده . برای همین ما یه خروجی آنتن از دستگاه وصل کردیم به تلویزیون که در مواقعی که اگه خیلی خیلی بد نشون داد از خود تلویزیون استفاده کنیم. که تا حالا انقدر حاد نشده.
در کل از نظر گیرندگی که خیلی عالیه.
و از نظر گیرندگی 601 از 329 بهتره.
و اما از نظر پلیر و سایر موارد.
پلیر 329 از 601 بهتر هست. البته این نکته رو بگم که 329 بعضی از فرمتها مثل flv رو پخش نمیکنه ولی 601 همه فرمتها رو پخش میکنه
601 پلیرش زیرنویس رنگ زرد نداره. و فیلم های عریض رو full نشون میده که باعث کشیده شدن تصویر میشه. البته این مشکل برای فیلمای خارجی هست و فیلمای ایرانی رو درست نشون میده.. .البته من هنوز در این رابطه با مسئولش صحبت نکردم شاید بشه درستش کرد. :n13:
mkv و str رو کاملا پشتیبانی میکنه .
کیفیت هم پلیر هم گیرنده خوبه.
راستی اگه زبان منو انگلیسی باشه epg دستگاه خرابه. وقتی به مسئولش گفتم خیلی راحت گفت خوب زبانش رو بزار فارسی. من که میخواستم مسئولش رو با این جواب دادنش بزنم. :n24:
یا بازی های دستگاه کلا خرابه و دستگاه هنگ میکنه به طوری که باید از برق کشید. وقتی این رو هم به مسئولش گفتم. مسئول گفت خوب از یه گیرنده باید فقط در حد گرفتن کانالای دیجیتال انتظار داشت. باز اینجا هم میخواستم مسئولش رو بزنم که خیلی خودم رو کنترل کردم.
آخه یکی نیست بهشون بگه وقتی این قسمت کار نمیکنه چرا جزء ویژگی های دستگاه مینویسید. البته زیاد بازی مهم نیست مهم گیرندگیش و پلیرش هست که خوبه ولی در کل از پاسخ گویی مسئلش زیاد راضی نیستم.
نتیجه گیری کلی . با وجود 2 تا مشکل پلیرش . ولی بازم ما راضی هستیم. :n02:
سوالی راجع به دنای 601 داشتید در خدمتم. :n26:
سلام
یکی از کاربرا تو وبلاگم سوال کرده که یه تی وی هست رو کنترلش دکمه AD داره. میخواد بدونه کارش چیه . میخوام بدونم کسی میدونه کارش چیه؟
اگه اشتباه نکنم، خلاصه Audio Description هست. که رو بعضی کنترل تلویزیون ها هست. و توی ایران کاربرد نداره.نقل قول:
حدس می زنم یه چیزی مثل EPG صوتی باشه