نقل قول:
توصیه میکنم تستی بر xs از پاکورابان (معمولیش مورد نظر هست و نه ایکس اس بلک) و همچنین فوتو از لاگرفیلد داشته باشید
Printable View
نقل قول:
توصیه میکنم تستی بر xs از پاکورابان (معمولیش مورد نظر هست و نه ایکس اس بلک) و همچنین فوتو از لاگرفیلد داشته باشید
بچه ها کسی اسپری های لاو کالکشن رو تو هیچ مغازه ای دیده ؟
سلام دوستان
یه ادکلن میخوام ظهر تابستونو ببره زیر صفر درجه!!!
میشناسید همچین چیزی؟
سلام دوستان. بالاخره چشم ما به جمال اسپریهای لاو در تبریز روشن شد. توسکان لدر رو گرفتم 6 تومن. جالب اینه که بلک ارکید رو هم داشت با بوی دقیقا مشابه. تق هرمس رو هم همینطور. کیفیتش به نظرم از اسمارت بهتره گرچه فروشنده می گفت مال همون کارخونه اسمارت هستش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان میشه نظر بدن که من این لالیکی که 100 میلشرو به قیمت 90 تومن گرفتم اصلیه یا نه؟ عکسهاشو هم خودم گرفتم .در ضمن داخل جعبه اش هم یه کاتولوگ کوچولو هم بود.لیبل بهداشتی هم نداره.در کنار سوراخ اسپری هم 2 بار عدد 3 حک شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیالت راحت که اصل هستنقل قول:
کلا محصولات لالیک یک دفترچه کوچیک همراهشون هست
بارکدش رو هم تو گوگل سرچ که کنی محصول رو بت نشون میده
عزیز به نظرتون کدوم یکی بوش بهتره؟؟نقل قول:
من یه لانویی گرفتم یکسال پیش بعد به نظرم خیلی بوی خوبی میداد...درش شبیه سمت چپی هست...
بعد تازگی یکی دیگه خریدم برای کس دیگه..به نظرم بوش شیمیایی شده...خوشبو هست ولی نه مثل سابق...آیا شما هم همچین حسی دارید؟؟
با توجه به اینکه اولی رو دو سال پیش گرفتید و اون موقع این عطر خیلی معروف نبود من احتمال میدم اولی اصل باشه...ولی اگر میشه یه عکس بهتر از درهاشون بذارید و یه اندازه گیری هم طولشون رو بکنید...
ممنونم...
این توسکان که گرفتی بوش چه جوریه ؟ اونقدری که ازش تعریف میکنن خوب هست ؟نقل قول:
به نظر من که با این اوضاع کپی شدن عطرا کلا گند زده شده به بازار و تو یه همچین بازاری دیگه فقط صرفه اقتصادی حرف اول رو میزنه پس اصلا دیگه واقعا نمیصرفه که آدم اون همه پول بده بالای کرید و تام فورد و شنل و دیور...حتی همون قیمت متوسط تر هاش مثل دانهیل و بربری و فراری هم دیگه واقعا نمی ارزن...چون به نظر من کیفیت اینا با کیفیت اماراتیا هیچ فرقی نمیکنه اون گرون قیمتا هم که دیگه کپی شدن رفت پی کارشوننقل قول:
راستی دوستان از آقای شریف عطار خبری ندارید؟
چی شد یه مدت اومدن بعد دیگه خبری ازشون نشد؟
سلامنقل قول:
اونی که دو سال پیش خریدم هیچی از عطرش باقی نمونده. کاری با تقلبی بودن یا نبودنش ندارم اما اون هم خوشبو بود. ولی شیشه اون با این جدیده متفاوت هست و اندازه بزرگتری داره. به هر حال همانطور که دیدید نظر دوستان هم این بود که قدیمیه تقلبیه.
در مورد عکس هم متاسفم چون با موبایل عکس میگیرم بعید میدونم کیفیت بهتری از این داشته باشه. :11: