سلام
از چه چيزي بيشتر از همه مي ترسي ؟
به نظرت بهشت ميري يا ......
Printable View
سلام
نه خب ببین قرار نیست هر اختصاری گویا هم باشه !
وگرنه گیرندم اینقدرام ضعیف نیست .
مثلا :
خب من اول بار که پرسیدم julio رو میشناسی ؟ نظرت در مورد صداش چیه ؟نقل قول:
آره بابا میشناسمش ...ناسلامتی اسمش هم برات گفتم(اشاره باریکی بود)خولیو (با لهجه ی خودشون) بابای انریکو رومگه نمیگی؟خب .... جزو بهترین خواننده ها انتخاب شد کاملا رومانس
جواب شما(بار اول) :
خب الان از این بالایی باید نظر شما در مورد صدای این خواننده رو فهمید ؟!!نقل قول:
خولیو؟:31:
پس زیاد نمیشه این رو" اشاره باریک" تلقی کرد !
وگرنه اینقدر هم مشکل نگرفتن مطلب ندارم !
راستی در مورد خولیو هم که میگی خوب معلومه در زبانی julio خولیو تلفظ میشه و ربطی به شخص خاصی نداره !!
و از فامیلش تقریبا مشخصه که حول و حوش کدوم کشور هست و اسمش به چه صورتی تلفظ میشه .
پس این هم دلیل قطعی نشد برای اینکه من از اون کلمه بدونم که بالاخره شما اونو میشناسید یا نه !
کدوم لینک من؟نقل قول:
آرهspheerisرو نمی شناختم اما با لینکی که دادی از کاراش بدم نیومد
تو فروم سرچ کردی ؟ پستهای منو دربارش دیدی ؟
من ازآهنگ pura vide اون خیلی خوشم میاد که لینک دانلودش رو هم گذاشتم تو انجمن موسیقی .
اونو گوش دادی ؟
خب من هم در بالا مثال زدم که همش رو هم نمیشه اشاره باریک محسوب کرد !!نقل قول:
!!خب من معمولا مختصر ومفید حرف میزنم (یک اشاره کافیست) فکر می کردم با همون کلمات مختصرمنظورم رو رسوندم
حالاتو ابن زمینه من برعکسم همش میخوام همه جوانب رو در نظر بگیرم و کامل بنویسم .
معمولا پستهام طولانی میشه .
اگه صندلی داغ مینشستم دهنم سرویس میشد با این همه سوال ملت !
من موقع بحث جدی میشم و لحن جدی دارم (این با تندروی فرق داره )نقل قول:
من که نفهمیدم ....میخوای کل کل کنی یا پوز منو بزنی؟
نمونش بحث با حسین هست که با اینکه خیلی با هم خوب هستیم ولی بعضی در بحثهایی که باهاش داشتم چند دفعه فکر کرده که من بدم اومده بوده که اون جوابها رو بهش داده بودم !!
(حالا زیاد شاکی نشو بعضی وقتا رو مد گیر دادن میرم :21: )
البته گیر الکی نه !
منظورم این نبود که مثل اونا زندگی کنیم. بیشتر از این نظر که سیستم حاکم بر اونجا بگونه ای هست که اقوام متفاوت با مذاهب متفاوت (با اکثریت مسلمان) در کنار هم زندگی و تلاش می کنند و به سنننشون پایبندن (حداقل اکثریتشون) و با این سرعت مسیر رشدو طی می کنن.(فکر می کنم این شرایطشون یه جورایی شبیه کشور ماست) چند سال پیشا که یکی از اقوام رفته بود اونجا می گفت یه ضرب المثل دارن با این مظمون که: ما بیست ساله از بالای درخت اومدیم پایین.نقل قول:
والا راستش من فکرمی کنم هرکشوری باتوجه به فرهنگش باید الگوی خودشو پیدا کنه....ازخیلی از دوستام شنیدم که توی مالزی خانواده ها دختراشونو میفروشن یا کرایه میدن(خیلی عذرمیخوام از این حرفم).....ببخشید
ای روزگار! اینجوریه دیگه.نقل قول:
ضمنا ما چند سال پیش کجا بودیم ومالزی کجا بود؟
حالامالزی برای ما شده مدینه ی فاضله؟
مدینه فاضله که نه ولی قطعا به تجارب موفق کشورهای دیگه نیاز شدید داریم. بخصوص از نوع جهان سوم و بخصوص اونایی که مشابهتهایی با ما دارن.
-----------------------------------------------------------
حالا از اینا که بگذریم دوتا سوال داشتم و خواهشمندم که اولی رو کاملا روشن و مبسوط جواب بدید.
1- قدیما اینجا چجوری بوده که بعضی از کاربران قدیمی با آه و حسرت ازش یاد می کنند. بی زحمت یجوری جواب بدید که برای من بعنوان یک کاربر نسبتا جدید مفهوم باشه.
2- بیشتر اوقات از چه مساله ای ناراحتید؟
در خاتمه هم ببخشید اگه سوالای بیش از حد خصوصی پرسیدم، سوالی در مورد خدا پرسیدم که البته شما جواب ندادید (البته به نظرم اصلا سوال مذهبی محسوب نمی شد) و تشکر هم می کنم که به بقیه سوالاتم جواب دادید.
نظر خاصی ندارم. پاسخهای شما در مواردیکه من سر در می اوردم خوب بود اگرچه در برخی موارد بیش از حد کلی جواب دادید.
انتقاد ندارم.
پیشنهاد هم اینکه کمتر سیگار بکشید و بیشتر قدر سلامتی خودتونرو بدونید. به ما که گفتن و ما هم گوش نکردیمو چوبشو خوردیم. اما شما گوش کنید تا بعدا خودتونو سرزنش نکنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربان شما، Iron [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ساعت تو انجمن چیکارمیکنین ؟مگه شماهاخواب وزندگی ندارین؟:27:
Masterحسین جان ممنونم از بابت کادوها:40::40: اینم یه سوال
خوبی؟
نظرت راجع به محمد بگو ///(پندمونیم)
پسرباحالیه:10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز:
پس آقا ساويس عزيز،
جانم سلام
آيا فقط جنوب زندگي ميكني يا نه. تهرون مياي و برميگردي؟
طی العرض میکنم سالی چندبارمیام تهران وبرمیگردم ولی محل سکونتم جنوبه
اون حادثه بدي كه باعث شد همه چيز رو از دست بدي ميتوني تعريف كني؟
شرمنده یه کمی خصوصیه :46:فقط میتونم بگم قضیه خلاف ویا کلاه برداری نبود(یه نفرهمه زندگیمو برداشت رفت)من موندمو یه دست کت شلوار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
emtnجان :
سلام.
سلام به شما:11:
هنوز هم خسته نشدی؟ چند صفحه شوه تا حالا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می خوای کل ووکمن رو بخوابونی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه خسته که نشدم ....نمیدونم چن صفحه شده هنوز نیگا نکردم (مگه خیلی شده؟) کل کل اونم با رامبد؟؟؟بیخیال:31:
چه غذایی رو بهتر از بقیه می تونی درست کنی؟
کلا آشپزیم خوبه(همه جورغذائی رو بلدم درست کنم) اما آبگوشت پارتی وکله پاچه درست کردنم توفامیل سرزبون بود ....غذاهای دریائی هم خوب درست میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این New Age که راجبش بحث می کردین چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سبک هنریه (البته بحث ما اینجا مربوط به حوزه ی موسیقیش بود)گمونم اگه تاپیک راجع بهش تو انجمن موسقی پیدانکردی pandemonium بتونه اطلاعات خوبی بهت بده
میونت با آدامس چه طوره؟ چه مارکی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
orbitمیونمم خوبه باهاش:5:
تصمیم داری که سیگار رو ترک کنی یا نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصمیم که دارم خودمم حوصلم ازش سررفته...اون دست از سرم برنمیداره!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعی می کنی محصولاتی که داخل کشور تولید می شن رو بخری یا به نظرت جنس فقط باید خارجی باشه؟
اول کیفیت برام مهمه (توی شغلم که از محصولات خارجی استفاده می کنم چون داخلی هاش استاندارد نیست)توی بقیه موارد بازهم کیفیت مهمه اگه ایرانیش خوب باشه چراکه نه؟
مرد های متاهل هم به اندازه ی جوون ها به س...ک...س فکر می کنند؟
ظاهراکه وضع جامعه فعلی ما بدتراز این حرفاشده
به نظرت مجازات قتل عمد چی باید باشه؟
حبس ابد
سخنرانی های دکتر قمشه ای رو گوش می کنی؟ نظرت راجبش چیه؟
اوایل گوش میدادم آدم مسلط وخوس صحبتی هستن ...ولی این اواخر برام تکراری شده نمیدونم چرا؟
نظرت راجب امضای من چیه؟
قشنگه خوشم اومد اما منظوراز دوست کی باشه؟:31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون و موفق باشی
شما هم همینطور مرسی
جان سلام نیت هم کردم (فرداهم بلند میشم از روصندلی....:27: چشم!!صندلی رو هم با خودم نمی برم:دی)
الان دیگه ازچیزی به اونصورت نمیترسم ...شاید سوسک!!!
اینجوری که دارم پیش میرم گمونم جام ته جهنم باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما دست مانیست ...قاضی شخص دیگه ای هست
مرد آهنین گل:
نقل قول:
والا راستش من فکرمی کنم هرکشوری باتوجه به فرهنگش باید الگوی خودشو پیدا کنه....ازخیلی از دوستام شنیدم که توی مالزی خانواده ها دختراشونو میفروشن یا کرایه میدن(خیلی عذرمیخوام از این حرفم).....ببخشید
منظورم این نبود که مثل اونا زندگی کنیم. بیشتر از این نظر که سیستم حاکم بر اونجا بگونه ای هست که اقوام متفاوت با مذاهب متفاوت (با اکثریت مسلمان) در کنار هم زندگی و تلاش می کنند و به سنننشون پایبندن (حداقل اکثریتشون) و با این سرعت مسیر رشدو طی می کنن.(فکر می کنم این شرایطشون یه جورایی شبیه کشور ماست) چند سال پیشا که یکی از اقوام رفته بود اونجا می گفت یه ضرب المثل دارن با این مظمون که: ما بیست ساله از بالای درخت اومدیم پایین.
خب سیستم فرهنگی اونجا فرق میکنه....نمیخوام توهین به کشورمون کرده باشم اما مثلا توی عربستان باهمه ی بدوی بودنشون وقت نماز که میشه مغازه رو به امون خدا ول میکنن ومیرن برای نماز....آیا توی مملکت ماهم همینطوره؟یا مثلا دروغ گفتن و چه میدونم هزارتا کار دیگه....ژاپن یا آلمان رو درنطر بگیرین....با تمام خرابی های بعد ازجنگ الان دوتا قطب صنعتی دنیا هستند (چون مردمشون اینو خواستندواراده کردن)اما ماچی؟ هممون فقط داریم شعارمیدیم هم مردم هم مسئولین....با این چیزا به کجا میخوایم برسیم؟
نقل قول:
ضمنا ما چند سال پیش کجا بودیم ومالزی کجا بود؟
حالامالزی برای ما شده مدینه ی فاضله؟
ای روزگار! اینجوریه دیگه.
مدینه فاضله که نه ولی قطعا به تجارب موفق کشورهای دیگه نیاز شدید داریم. بخصوص از نوع جهان سوم و بخصوص اونایی که مشابهتهایی با ما دارن.
مشابهت دینی یا چیزای دیگه که نشد تشابه ..اون میشه تشابه ایدئولوژیک (که تازه ما نصف اون ها هم مسلمون درست وحسابی نیستیم)...مشابهت توی اراده مردم یک کشوره برای پیشرفت حالا مسلمون یا مسیحی یا بی دین....فرقی نمیکنه...مشکل ماخودمونیم که نمیخوایم روش ها ونگرشمون رو عوض کنیم...دیگه بحث کم کم 30یا30میشه ها
حالا از اینا که بگذریم دوتا سوال داشتم و خواهشمندم که اولی رو کاملا روشن و مبسوط جواب بدید.
1- قدیما اینجا چجوری بوده که بعضی از کاربران قدیمی با آه و حسرت ازش یاد می کنند. بی زحمت یجوری جواب بدید که برای من بعنوان یک کاربر نسبتا جدید مفهوم باشه.
خب یوزرهاکمتربودن ووقت بیشتری هم داشتیم برای گپ زدن... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..تاپیک ها ی متفرقه هم مفیدتر بود... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..کاربرها ش هم صمیمی تربودن .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...از گفتن بقیه ی چیزها هم معذورم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- بیشتر اوقات از چه مساله ای ناراحتید؟
متوجه ی منظورتون نمیشم اگه لطف کنید واضح تر بگید تاجوابشو بتونم بدم
در خاتمه هم ببخشید اگه سوالای بیش از حد خصوصی پرسیدم، سوالی در مورد خدا پرسیدم که البته شما جواب ندادید (البته به نظرم اصلا سوال مذهبی محسوب نمی شد) و تشکر هم می کنم که به بقیه سوالاتم جواب دادید.
نظر خاصی ندارم. پاسخهای شما در مواردیکه من سر در می اوردم خوب بود اگرچه در برخی موارد بیش از حد کلی جواب دادید.
انتقاد ندارم.
پیشنهاد هم اینکه کمتر سیگار بکشید و بیشتر قدر سلامتی خودتونرو بدونید. به ما که گفتن و ما هم گوش نکردیمو چوبشو خوردیم. اما شما گوش کنید تا بعدا خودتونو سرزنش نکنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی عزیز خودمم تو فکرترک کردن سیگارهستم درمواردی هم که کلی جواب دادم یا ندادم...مصلحت اینجوراقتضامیکرد می بخشید
، Iron قربان شما
بزرگوارید شما ممنونم
بعضی مسایل هستن که باعث ناراحتی یا مشغولیت فکری آدم میشن و بنظر میاد هیچوقت حل نمیشن. ممکنه مدتی فراموش بشن اما بعد از مدتی دوباره بر می گردن. اگه شما هم از این موارد دارید، بزرگترینشو بگید. (البته اگه خصوصی نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
دوستان سلام
لطفا دیگه از ساویز جان سوال نپرسید تا ایشون با خیال راحت هدیه بچه ها رو بدن
ممنون
بهروز