من زمانی همین مشکل رو داشتمنقل قول:
سرویستو عوض کن یه سرویس دیگه بگیر یا واسه اینکه ضرر نکنی از دوستان user pass بگیر تست کن
Printable View
من زمانی همین مشکل رو داشتمنقل قول:
سرویستو عوض کن یه سرویس دیگه بگیر یا واسه اینکه ضرر نکنی از دوستان user pass بگیر تست کن
من که خیلی راحت از مخابرات گرفتم.نقل قول:
کلا اهواز رو جزو شهرها نباید حساب کردنقل قول:
بی صاحب ترین شهر ایرانه :27:
الن دوباره snr رو نگاه کردم رفته رو ۲۳!!
شما تازه از مخابرات سرویس گرفتید؟اگه تازه سرویس گرفتید با چه مدرکی 512 گرفتید؟نقل قول:
منم چند ماه پیش خط 2 مگ از مخابرات گرفتم و خیلی خیلی راضی بودم بعد شد512 بعد تمدید نکردن و شد 256 دم عید برای تمدید رفتم گفتن دیگه بیشتر از 128 به یوزر های خونگی نمیدیم منم مجبور شدم بیام پارس(من نامه از دانشگاه برده بودم)البته خیلی ها رو دیدم که حتی با نامه حوزه که 2مگ گرفته بودن دیگه دم عید بیشتر از 128 بهشون ندادن
داون استریم من ، با وجود 128 بودنم ، 2048ــه :5:
الان اینم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا روی 1024 مگه...
فکر می کنین اگه برم از مخابرات بگیرم ، ماهی 40 تومن ، نامحدود تقریبا با همین سرعت حالا شاید یه کمی پایین تر (البته پارس کارش مشخص نیس یه روز 10ـــم 2 هفته 100 ، 2 هفته 150 یه هفته 200 :دی) ، و با پینگ بهتر ، می صرفه؟؟؟
1 مگ مخابرات از 128 پارس ارزون تره نامحدودش :دی
هنوز دارم حسرت اون یه ماهی که نامحدود داشتمو می خورم :دی فک می کردم حدودای 200 تا دان کردم چند روز پیش از توی کنترل پنل دیدم 650 گیگ دان کردم =))) سرعت 250 ، نامحدود :دی اون مدت فکر کنم کامپیوترم خاموش نشد :دی بعدش هم پاورم ترکید :دی
---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------
راستی SNR Margin من رو زده :
Downstream : 33
Upstream : 26
یعنی خوب یا بد؟؟؟ :دی
با کارت جانبازی بابام. گرفتم. البته به سپاهی 50% تخفیف میدن و محدودیت هم ندارن.نقل قول:
---------- Post added at 04:55 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------
در باره اینترنت ملی :21:همش شعر و ور است
شما سرویس رو عوض کردی خوب شد؟مگه میشه با user pass یکی دیگه کانکت شد؟نقل قول:
---------- Post added at 06:27 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
ظاهرا این مقادیر نباید زیر 20 باشه.یعنی الآن خوبه.نقل قول:
دولته دیگه. اونم از نوع دهم :31: هر جور دلش بخواد قراردادو عوض میکنه حرفی هم نمیشه زد. مثل ایران خودرو که سمند ثبت نام میکنی ۶ ماه بعد از زمان تحویل میگن سمند نداریم بیا ۲۰۶ ببر مثلا :19: اینجا ایران است!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالم بد میشه وقتی میخوام با اینترنت کار کنم