کسی d455 سامسونگ داره یا تست کرده؟
Printable View
کسی d455 سامسونگ داره یا تست کرده؟
یاعلی / سلام
دوستان من یک سینمای خانگی سامسونگ دارم نو نو هست ولی نمیدونم چرا هیچ cd , dvd رو پخش نمیکنه
و نمیخونه و به محض قرار دادن سی دی یا دی وی دی پس از یک مقدار لودینگ اونو ریجکت میکنه
کسی میدونه مشکلش کجاس ، ممنون و مرسی
سلام من یه 717 پایونیر گرفتم تلویزیون vt30 هم دارم میخواستم بدونم یه 360 با یه ریسیور دریم باکس با یه dvd جدا به سینما وصل کنم طوری که صدا از سینما پخش بشه چی کار باید بکنم تمام 3 تا دستگاه هم دارای کابل اچ دی هستش کلا دو تا ورودی داره برای hdmi ولی نمیخوام مستقیم به 717 وصل کنم یکی میگفت از خروجی اپتیکال tv بزن به ورودی 717 من کابل اوپتیکال اومدم بزنم ولی نرفت تو خروجی tv نمیدونم چرا بزرگتر بود سرش این arc کارش چی هستش کابل های من هم همه ورزن 1.4 هستش میشه راهنمایی کنید سوال بعدیم اینه اگه مستقیم بزنم به 717 به غیر از صدا تو کیفیت تصویر هم تقویت میشه یا تاثیری تو کیفیت تصویر نداره؟؟؟
درود!
دوستان دستگاههایی که شما دارید یا باهاش سرو کار داشتید موقع خاموش شدن به هر دلیل (قطع یا نوسان برق یا خاموش کردن دستگاه) بجز کانال یابی به اول بر میگرده مثلا تاریخ و ساعتش.
دستگاه ما که به تاریخ 11/10/1378 برمیگرده .
یه سوال دیگه:اصلا در این تاریخ فرستنده دیجیتال اختراع شده بوده که گیرنده اش ساخته بشه:41:؟؟؟
حسرت به دل ما ماند که به صورت دیجیتال برنامه مورد علاقه را ضبط کنه همش بصورت مکانیکی بوده!!:31:
ضمنا برندش FINETRONIX
از فروشنده ای در باره این مشکل پرسیدم میگفت باید آپ گرید بشه؟؟:13:چند ماه پیش که خریدمش میگفتند آخر گیرنده هاست و همه فرمتها را پشتیبانی میکنه تا الان که تعریفی نبوده.
اگه ممکنه و مطلبی بنظر شما میرسه راهنماییم بفرمایید.
متشکرم
این دستگاه موقع خاموش شدن و پس از زدن کلید پاور از روی صفحه کنترل و جلو دستگاه بد خاموش میشه , یعنی مشخصا هنک می کنه .یعنی اصلا چراغش قرمزش روشن نمیشه که نشون بده توی ُstand by هست . طوری که نه روی کانال میمونه و نه میره روی stand by . طوری که حتی کلید پاور جلوش هم کاری نمی کنه چه برسه به کلید پاور روی کنترل اش . این دستگاه هایی که من داشتم گارانتی پاژنگ هم داشت ولی قاط زدگی داشت . تو گیرندگی و پخش فیلم و ... و محیط کاربری و سادگی کار عالیه ولی این نقص بزرگ رو داشت . از حق هم نگذریم کنترل اش بهترین کنترلی بود که من توی دستگاه های دیجیتال تا به حال دیدم . خیلی خوش دست و حرفه ایی ساخته شده بود . عین کنترل ----- هاست . حرفه ایی با پنل های متعدد .نقل قول:
محل اتصال کابل رو چک کنید.احتمال داره مشکل از کابل و یا محل اتصال اون باشه.نقل قول:
کراس اور هم بستگی شرایط آکوستیک شما داره.ببینید صدارو تو چه حالتی بهتر دریافت می کنید.
بلندگوهای شما صدای به مراتب بهتری از jamo 606 به شما میده.پس فکر نکنید که کار اشتباهی کردید که این سیستم رو جمع کردید.البته آمپ بسیار خوبی هم دارید.
اگر در مورد همه دیسک هایی که استفاده می کنید این قضیه صادق هست پ مطمئنا مشکل داره و با نمایندگی تماس بگیرید.نقل قول:
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------
شما می تونید همه دستگاه هارو به سینما وصل کنید و از اونجا به تی وی.می تونید یه دستگاه سوییچر هم بگیرید که بتونید هر سه کابل HDMI رو به سینماتون وصل کنید.نقل قول:
تلویزیون شما یک تبدیل اپتیکال توی جعبش مطمئنا داره.از اون برای اتصال کابل اپتیکال استفاده کنید.
جواب آخر تون هم اینکه تاثیر مثبتی رو تصویر نداره.
---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
پایونیر همیشه پلیرهاش تصویر خوبی ارائه میدن.نقل قول:
سلام دوستان.من حدود 2ماهه یه الکومکس مدل 2012 خریدم.راضیم هستم.ولی چنتا اشکال داره.
1-کنترل خوبی نداره.مخصوصا گیرندگیش.حتما باید جلوی دستگاه بگیری. از زاوی های کناری اصلا خوب نمیگیره.یا شایدم نمیگیره.
2-منوی قشنگی نداره.یا زمانی که شبکه را عوض میکنی.
3-قیمت بالا.
4-ظاهرشم زیبا نیست.
5-من بعد از خرید به سایت دی جی کالا رفتم.دیدم برند های دیگه هم هست.که همین امکاناتو داره با ظاهرو گیرندگیه بهتر.مارکش شاتل بود.ولی از این گرونتر بود 10 تومان.V8
سلام دو ستان
من یه سینمای پایونیر مدل HTZ -787 دارم کاملا نو و بسیار کم استفاده شده گارانتی هم داره
میخام یه سیستم حرفه ای بخرم
اینو میفروشم قیمت اکبندش 660.000 تومان من میفروشم 550.000 تومان
09381098146
الکومکس مدل 2012 الان در بازار موجود هست ؟ حدود قیمت و اینکه در اصفهان نمایندگی فروش داره ؟