کوروش دیگه چه انسانیه؟نقل قول:
کوروش تو به خواب که بیدارن بچه های نت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان میام.
Printable View
کوروش دیگه چه انسانیه؟نقل قول:
کوروش تو به خواب که بیدارن بچه های نت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان میام.
آبرومون رفت این چه اسمیه؟ :))
p30-wolrd =)) =))
همونیه که تازگیا مد شده دیگه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کوروش دیگه چه انسانیه؟
Answer تو الان تو اون بیابون داری چی کار می کنی؟
مصطفی فعلا دعوتنامه من رو کنسل کنید و اگه کسی میخواد دعوتش کنید.
فعلا برنامه ای برای عضویت تو شهر ندارم.
یکی درباره ی خوابیدن توضیح می ده؟
بذاریم انرژیمون کامل تموم شه بعد بخوابیم؟
من خودم روزی 300 تا بهم درخواست می دن ... من بهشون می گم ... منتها انقدر بعضی هاشون فعالن هنوز جوابمو نخوندن :27:نقل قول:
ای نامرد پس کار توئه !!!! روزی 200 تا نامه درخواست دعوت دارم.
من که هیچ ایمیل خارجی رو باز نمیکنم !!!
فکر کنم دوباره برمیگردن سراغ خودت.
در ضمن اصلا عضو خارجی نمیگیریم.
فقط ایرانی.
من یادمه 3 لول اول یه ذره سخت بود ... بعد نفهمیدم چی شد رسیدم لول 6 :27:نقل قول:
ایول پیداتون می کنم میام سمتتون کم کم
فعلا 1 روزه لولم شد 3.
یه Quest های مسخره ای داشت که نگو :27:
ما همچنان منتظر بازگشت غرور آمیز جنابعالی به خطوط انتحاری و ...چی گفتم ... در کل خوش اومدی :31:نقل قول:
کوروش تو به خواب که بیدارن بچه های نت
الان میام.
رسیدم لول 7-8 میام سمت ده کوره شما :دینقل قول:
ما همچنان منتظر بازگشت غرور آمیز جنابعالی به خطوط انتحاری و ...چی گفتم ... در کل خوش اومدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی این لامصب خواب رو چی کار کنم؟ 8 ساعت هر دفعه بابد بگیرم بکپم؟
من چه می دونم از خودش بپرس ...نقل قول:
کوروش دیگه چه انسانیه؟
این استعداد انتخاب اسم بین اعضای پی سی ورد واقعا زبانزده :27:نقل قول:
آبرومون رفت این چه اسمیه؟ )
p30-wolrd =)) =))
ببین برادر من ، یه شغل هایی هست که هنوز برای تو نیومده ، اگه تا یه حدی بهشون نزدیک بشی می تونی ببینیشون ... واسه همین بعضی موقع ها می بینی که بعضیا انگار روی زمین خالی هستن که هیچ کاری توش نیست ... الان من تو اون بیابون داشتم این کار رو می کردم :نقل قول:
Answer تو الان تو اون بیابون داری چی کار می کنی؟
Shoeing Horses
تو کلا هر شب بخواب ... که صبح که بیدار میشی انرژیت بیشتر باشه و توی شب هم باهات دوئل نکنن.نقل قول:
یکی درباره ی خوابیدن توضیح می ده؟
بذاریم انرژیمون کامل تموم شه بعد بخوابیم؟
تو اگه انرژی 100 هم که داشته باشی فکر کنم بخوابه .
باید نداره ... بعدا می همی که چقدر این خواب بدردت می خوره ... فقط مشکلش همون 8 ساعتشه که اونم واگذار می کنیم به شب که خودمونم خوابیم ... کم کم یاد می گیری ... توضیح دادنش سخت تر از یادگرفتنشه .نقل قول:
رسیدم لول 7-8 میام سمت ده کوره شما
راستی این لامصب خواب رو چی کار کنم؟ 8 ساعت هر دفعه بابد بگیرم بکپم؟