كسي ميتونه از تمام مراحل تنظيم دستي مودم عكس بزاره؟(شايد من جايي رو اشتباه ميزنم)
Printable View
كسي ميتونه از تمام مراحل تنظيم دستي مودم عكس بزاره؟(شايد من جايي رو اشتباه ميزنم)
بی خیال جدی نگیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این که نیمچه خانم نیست ، تازه خاناش مونده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مطمئنی که به برق نمیزنی یا کنار سوکت تلفن برق نیست ، معمولی بگیر 200 تومن.
اگر هم خواستی ضد برق بگیر حدود 1000 تومنه.
واسه DSL لزومی نداره ضد برق باشه ، این واسه اینه که جلوی سوتی های ما آدم ها رو بگیره و اگه زدیم تو برق مشکلی پیش نیآد.
همونطور که گفتم من اصلا دو شاخ ندارم ، چون رو دیوار مستقیم سوکت داریم و سیم واردش میشه.
-----------------------------------------------------------
من الآن دستی تنظیم میکنم ، واست میذارم. هرچند تا حالا 3 بار که تنظیم کردم هر سه بار Asus خودش تنظیم کرده و شخصاً دستی ست نکردم. ( چه حالی میده نتونم . . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
سلام .نقل قول:
واسه DSL لزومی نداره ضد برق باشه ، این واسه اینه که جلوی سوتی های ما آدم ها رو بگیره و اگه زدیم تو برق مشکلی پیش نیآد.
توی سایت صبانت اینطوری نوشته :
توجه داشته باشید که از دو شاخه های ضد برق تلفن برای اتصال به هیچوجه استفاده نشود و ابتدا به ساکن کلیه دستگاهای تلفن و آی دی کالر های متصل به خط تلفن در نقاط دیگرمنزل یا محل کارتان را قطع و از پریز در آورید و برای استفاده از هردستگاه تلفن نیاز به یک نویزگیر دارید .
شما هم میگی فرقی نداره :دی
الان موندم :دی
مخلصیم .
آقا چرا اینقدر می پیچونیش؟ اگه سر یه دوشاخ اینهمه مته به خشخاش بذاری ، تو راه اندازی مودم و شبکه کردن خدا عاقبت بخیرت کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من که همون اول گفتم ، این دوشاخ های ضدبرق روی خط نویز می ندازن و بعضی مودم ها که به نویز حساس هستن ، مرخص میشن . واس همین ISP ها میگن واسه اینکه سر کار نرید اصلا از دوشاخ های ضدبرق استفاده نکنین.
شما دوشاخ معمولی بگیر ، ولی هواست باشه توبرق نزنی
حلللله؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
البته تا جایی که من حدس می زنم ، اون ضد برق ها ، قیلتر هستن ، وقتی در سر راه خطوط ای دی اس ال قرار می گیرن ، باز هم دارن قیلتر می کنن بعضی فرکانس ها رو ، که باعث اختلال می شه ...
**** ایجاد اختلال رو مطئن هستم ، اما آیا دلیلش همینه رو حدس می زنم ...
یا حق
من مودم رو به تنظیمات کارخونه برگردوندم. بعد از تنظیم دستی ، همون مشکل شما پیش اومد. 15 دقیقه هرکاری میکردم تو تنظیمات مودم و چراغ های رو مودم میگفت اینترنت وصله ولی IE ارور No Access میداد! درحالیکه لپ تاپم با وایرلس مشکلی نداشت !! مودم من 4تا خروجی لن داره . کابل شبکه رو از اولی خارج کردم و زدم تو سومی درست شد. الآن که به اولی برش گردوندم درسته!! فی الحال هم دارم با PC کار میکنم. ( سه هفته ای بود بهش دست نزدم !!)نقل قول:
اینم مراحلش ( البته تو مودم من Asus-Wl-600g ) :
1- خارج کردن تمام کابل ها غیر از برق از مودم
2- ریست کارخونه مودم
3- رفتن به Network Connection :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- گرفتن Properties از LAN و همچنین InternetProtoco (TCP?IP و بعد گذاشتن هر دو مورد روی اتومات:
5- وصل کردن کابل های تلفن و شبکه به مودم و صبر کردن برای شناسایی و برقراری شبکه و حذف ضربدر روی آیکن لن:
6- زدن 192.168.1.1 ( همونطور که میبینی اینترنت من الآن قطعه :
7- رفتن به قسمت تنظیمات دستی مودم : ( همونطور که میبینی هیچ تنظیماتی وارد نشده)
8- اول وارد کردن VPI/VCI : ( اینا در اصل همون آدرسیه که مودم میتونه به تجهیزات ISP تو مرکز مخابرات وصل شه - بجای Dial )
9- دوم تعیین نوع ارتباط که پیشنهاد میکنم PPPoE باشه:
10- وارد کردن Usernam و Pass word مربوط به ISP :
11- تعیین روشن بودن یا نبودن Wireless و اسم اون در مودم های وایرلس
12- چک کردن همه مقادیر داده شده در جدول:
12- ساخته شدن کانکشن مربوطه:
13- درنهایت Reboot مودم برای وصل شدن.
14- بعد از ریست چراغ های روی مودم باید کانکت شدن مودم به ISP و اینرنت رو تائید کنن.
15- همینطور تو خود مودم:
*** اگه مودم به نت وصله ولی تو سیستم توی IE به نت وصل نمیشه ( No Access ) ، کابل لن رو به خروجی دیگه ای بزنین.
*** واسه تنظیمات اولیه فقط از خروجی لن اول مودم استفاده کنید ، چون سیستم مابقی رو نمی شناسه
*** واسه تنظیمات حتما حتما از IE استفاده کنید.
بابا دمت گرم حال دادي اسيدي:40:
حالا چندتا سوال اينجاپيش مياد:
1-تو موارد 9-10 ميشه اون گزينتهارو كاراييشونو بگي؟
2-ايا ممكن كه يكي از خروجهاي لن خراب بشه؟
3-ايا ممكن كه با اپديت فرمور مشكل حل بشه؟
4-تمام موارد در شركتها بجز vpi vci
يكسان با نه؟
(الان تنظيم مي كنم خبر ميدم)
بازم ممنون:10:
:10:
نقل قول:مخلصیم ،نقل قول:
1- شما تو مرحله 9 باید نوع اتصال PPPoE با Bridge رو انتخاب کنی. مابقی که تو عکس میبینی مخصوص مودم wl-600g هستش و نمی دونم تو مودم شما هم هست یا نه.
تو مرحله 10 هم از شما فقط Username و Pass می خواد . مابقیموارد تو عکس این مرحله (که بازهم ممکنه تو مودم شما نباشه) مربوطه به مشخصات PPPoE و همچنین ست کردن مودم روی یه IP خاص Static که موجب میشه IP شما در اینترنت همیشه ثابت بمودنه و هر دفعه IP ات عوض نشه. IP استاتیک معمولا رو سرویس های شرکتی و خاص ISP ها ارائه میشن. چون یه کانال IP به شما اختصاص پیدا میکنه. مثلا شاتل روی سرویس های ART ار ائه میده که من هم ART1 دارم.
2- امکانش هست ! مودم شما 4 تا خروجی داشت ؟
3- ایول ، به مورد خیلی خوبی اشاره کردی ، حتما امتحانش کن. البته اگه تونستی سایت مودمت رو پیدا کنی خبرم کن ، من که google رو شخم زدم ، ندیدمش!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- چیزهائی که ISP تعیین میکنه ایناست: Username, Pass word, VPI, VCI, DNS . فقط میمونه نوع اتصال PPPoE یا Bridge که اون هم دست شماست.
اره 4 تا داره
تنظيماتو مو به مو دوباره رفتم ولي فايده نداشت
تا اينكه مودمو اپديت كردم (كاش نميكردم)
چون ديگه اصلا لناش كار نميكن
همينجوري الارم قرمز مونده پي سي هم نميشناسش
چيكار كنم؟
بیخیال ، تازه داریم میرسیم به اصل موضوع . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فایل آپدیت رو از کجا آوردی؟ لینک سایتشو بده با مدل دقیق مودمت.