بچه ها اطلاعيه مهم خيلي سبز :
هیچ کتاب فیزیک پیشی! نخرید!
چرا که کتاب فیزیک پیش(۱) خیلی سبز که مولف آن آقای مصلایی است و ادامهی انقلاب در فیزیک کنکور است! تا پایان مهرماه منتشر میشود.
منبع :کد:http://kheiliii.persianblog.ir
بچه ها اطلاعيه مهم خيلي سبز :
هیچ کتاب فیزیک پیشی! نخرید!
چرا که کتاب فیزیک پیش(۱) خیلی سبز که مولف آن آقای مصلایی است و ادامهی انقلاب در فیزیک کنکور است! تا پایان مهرماه منتشر میشود.
منبع :کد:http://kheiliii.persianblog.ir
یعنی مصلای اینقد کارش درسته؟
بابا یه سری کامل محمود زاده بگیرین :راحتتت
سلام آقا رضا:نقل قول:
گاج نه منظورم تست سفید بود مولفش منصف.
اگه فقط گراف و احتمتل و بخوای بخونی رمزینه گرافش عالیه ولی تست کم داره احتمالش هم بد نیست.
otn رو من ندارم دیدم فقط یه 400 صفحه باید باشه!!!!!!!!!!!!1
فار بیشتر زمینه کتاب تست داره تا آموزش ولی پاسخ تشریحی های تووپی داره.
کتاب ریدینگ مبتکران برای زبان عمومی است ولی اگر با reading خیلی مشکل داری کتاب تست پیش جدید اناری رو بگیر توش یه dvd آموزش متن خوانی داره که عایه:8::8::8::8:
---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:21 PM ----------
هفت کنکور کتبهای خوبی اند به خصوص برای بعد از عید.من عربی(ترجمه) و شیمش رو داشتم.عالی بودنقل قول:
انقدر كه اصلا فكرشو نميتوني كني :31:نقل قول:
یعنی مصلای اینقد کارش درسته؟
اشتباه نكن پسر , ما ميخوايم كنكور بديم نه امتحان نهايي :31:نقل قول:
بابا یه سری کامل محمود زاده بگیرین :راحتتت
خواندن كتاب غلامعلي محمود زاده = به فنا رفتن زندگي
فکر نکنم چاپ جدیدشون اومده باشه.چاپ جدید زبان 3 اناری هم نیومده هنوز.نقل قول:
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------
دست درد نکنه دیگه .مگه اندیشه سازان مولف بد هم داشت.نقل قول:
بازرگانی-ابولقاسمی-مصلایی-سبطی و...هرکدومشون یه غولند توکتابهای کنکور.
بعد تو میای مصلایی رو با محمودزاده مقایسه میکنی.
کتاب فیزیک های مبتکران فقط به درد امتحان نهایی میخوره نه کنکور.
اولا فراموشنكنين كه بخشي از درصد فيزيك مربوط به نمرات نهاي هستنقل قول:
تازه لازمه تست مفهومي زدن اشراف كامل بر علت ها در فيزيك هست كه غلامعلي محمودزاده همه چيز رو مفصلا وضيح داده
نثلا به جاي اينكه مثل رمزينه و كتاب درسي و گاج و .... بياد بگه كه اگه به جسم رسانا بار الكتريكي داده بشه به سطح خارجي جسم ميره ؛ اومده قشنگ توضيح داده كه چه چيزي باعث ميشه بار در جسم جابجا بشه و اينكارش باعث شده آدم خودش نتيجه بگيره و هيچوقت هم مطلب رو فراموش نكنه .
غلامعلي محمودزاده نويسنده اي هست كه كتاب هاي درسي و كمك درسي از اول ابتدايي تا پيش دانشگاهي تاليف ميكنه و تاليفاتش هم در هر زمينه اي با كيفيت ترين هستند . من كه هر كتاب فيزيك بخونم ولي قبلش اون فصل رو از روي مبتكران محمودزاده نخونده باشم و تست هاش رو با جواب هاي اون نزده باشم اصلا به دلم نميشينه
هزار مرتبه تشکر:40:نقل قول:
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه کتاب هندسه پایه بهم معرفی کن که آموزش توپ باشه منی که پارسال هندسه پایه نخوندم به نظر شما چه مباحثی رو خوبه بخونم این کتاب هم که بهم معرفی میکنی به زبان ساده باشه برادر گلم:31::10::40:
راستی برادر به نظر تو dvd رو میشه تنها خرید آخه من خیلی سبز دازم یا میشه با کتاب ریدینگ خریدش :5:
کتابی هست که سوالات نهایی سوم رو به صورت طبقه بندی شده داشته باشه یعنی مثلا من فصل 1 شیمی رو که خوندم سوالات نهاییشم حل کنم! توصیه خاصی واسه نمره عالی(20) گرفتن تو نهایی ندارین؟ راستی تاثیر نهایی تو کنکور تک درسه ؟مثلا فقط نمره کتبی نهایی زیست تو زیست کنکور تاثیر داره؟ یعنی نمره زیست از همه درسا واسه تجربی مهم تره؟ یه سوال دیگه این که معدل کل تو کنکور یا دانشگاه خاصی تاثیر داره؟ مثلا فرقی میکنه مستمره زیستم 15 شه یا 20؟ ممنون میشم راهنمایی کنین:11:
سلامنقل قول:
کتابی هست که سوالات نهایی سوم رو به صورت طبقه بندی شده داشته باشه یعنی مثلا من فصل 1 شیمی رو که خوندم سوالات نهاییشم حل کنم!
کتابهای گلوازه چنین حالتی رو دارند...
کتاب هاتون رو دقیق بخونید و سوال های سال قبل را حل کنید...نقل قول:
توصیه خاصی واسه نمره عالی(20) گرفتن تو نهایی ندارین؟
خوب همه ی درسا بصورت تک درس مهمن و تاثیرشون هم به صورت تک درسه خوب ضریب درسی زیست توی کنکور تجربی زیاده و فقط باید در نطر داشته باشید 15 درصد هر درستون رو نمرات نهایی تشکیل می دن البته منظورم از 15 درصد ،15 درصد از درصد هر درس نیست..نقل قول:
راستی تاثیر نهایی تو کنکور تک درسه ؟مثلا فقط نمره کتبی نهایی زیست تو زیست کنکور تاثیر داره؟ یعنی نمره زیست از همه درسا واسه تجربی مهم تره؟
مدل کل نه چندان فقط کتبی مهمهنقل قول:
یه سوال دیگه این که معدل کل تو کنکور یا دانشگاه خاصی تاثیر داره؟
نه مهم نهاییه...نقل قول:
فرقی میکنه مستمره زیستم 15 شه یا 20؟
امیدوارم موفق باشید...