من چت روم نمی خوام. میشه friend ها رو آورد تو White Chat?
Printable View
من چت روم نمی خوام. میشه friend ها رو آورد تو White Chat?
من تا الان یک راه حل پیدا کردم برای رفتن به محیط یاهو مسنجر... اونم استفاده از مسنجر digsby هست... فعلا باید بسوزیم و بسازیم .نقل قول:
دقیقا همین Error !!!! همشون اینو بهم می دادند.... ):
حتی nimbuzz تو کامپیوتر هم کار نمیکنه!!!
نقل قول:
سلام . والا من رفتم چک کردم دوباره همین مطلبی ک بالا گذاشتم و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست کردم .و جواب داد شما هم همین کارو بکنید جواب میده من اون مطلب و برای شما گذاشتم تست کردید؟
برای من رو این صفحه گیر میکنم 10 بار رمز رو زدم ولی Login نمیشه :|نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسوردتون اشتباهه پس.
نه با همین پسورد من خیلی راحت از web messenger استفاده می کنم و خیلی راحت هم ایمیل هام رو چک میکنم!نقل قول:
اخه یکم عجیبه یا اشتباه میزنید یا هم دشمن هکتون کرده. البته تا اونجا ک من میدونم . : )نقل قول:
نه اشتباه که نمی زنم.نقل قول:
فکر نکنم هـک شده باشم! چطور میتونم بفهمم که هـک شدم؟
دلیل دیگه ای هم میتونه داشته باشه؟ (مثله باگ شدن یا ... )
چند صفحه ی پیش رو خواندم .
راه حل اینه که پایین می گم .
برید تو mail.yahoo.com
آیدی و پسورد رو وارد کنید .
اگر ازتون سوال امنیتی کرد ، خوشحال باشید ! برید 1 تا 2 ماه اون آیدی رو بی خیال بشید . خودش باز می شه . انگولکش نکنید . جواب سوال امنیتی رو اگر نمیدونید بی خود نزنید .. آیدیتون بلاک خواهد شد ! فقط باید صبر کنید !
اما اگر با ارور invalid ID or Password رو به رو شدید ! و از درست بودن آیدی و پسورد مطمئنید . آیدیتون به دلیل امنیتی بسته شده . امکانش هست که برگرده تو همون 2-1 ماه . ( این مورد دوم رو بیشتر دارم پیگیری می کنم ، اگر به نتیجه رسید " تا چند رو دیگه خبر رسمی ـشو بهتون میگم " )
پیروز باشید
برای من مورد دومه! به چه دلیل بلاک می کنن آخه؟ :|نقل قول:
راهی جز این نداره؟ 1-2 ماه نمیشه با ای دی login نشد
دوستان کسی میتونه به یاهو نامه بده یا یه جوری بهشون اطلاع بده؟ اگه نامه بدید منم امضا می کنم!