یکی از دستورهای زیر In line... را اجرا کن.نقل قول:
Printable View
یکی از دستورهای زیر In line... را اجرا کن.نقل قول:
CTRL+F را بزنید وارد replace شده بر روی more کلیک کنید . توی بخش فرمت می توانید هر نوع تغییری را که بخواهید بدهید.نقل قول:
تو قسمت replace همه کار میشه کرد غیر از بولد . . .نقل قول:
CTRL+F را بزنید وارد replace شده بر روی more کلیک کنید . توی بخش فرمت می توانید هر نوع تغییری را که بخواهید بدهید.
بارها امتحان میکنم ولی نمیشه .. .
الان تو این عکس کجا رو بزنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان یک مشکل با 2010 دارم خیلی وحشتناکه
وقتی متنی را با ورد 2010 می زنم وقتی اون فایل ورد را با ورد 2007 یا 2003 باز می کنم
متاسفانه تمام کلمات به هم چسبیده اند
چکار باید کرد ؟
---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------
یه سوال دیگه یادم رفت ورد من برنامه visio رو (اگر درست نوشته باشم) ندارد جایی برای دانلود هست
---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------
یه سوال دیگه یادم رفت ورد من برنامه visio رو (اگر درست نوشته باشم) ندارد جایی برای دانلود هست
نقل قول:
شما هر بخش find یا replace را که انتخاب کنید ( منظورم اینه که آن نشانه توش قرار بگیره ) آنوقت تغییرات format مربوط به آن بخش میشه . فرمت آن پایین سمت چپ قرار داره . روش کلیک کنید و فونت را انتخاب کنید
حالا تو بخش اول font style را bold انتخاب کنید ( توجه کنید که حالت replace را دارید تغییر می دهید.
موفق باشید...
سلام. دوستان میخوام یه عدد دو رقمی رو با حداکثر سایز در یک صفحه A4 جا بدم، باید چکار کرد؟
ممنون
دوست عزیز من فایل رو بدم خودت امتحان کنی. .نقل قول:
شما هر بخش find یا replace را که انتخاب کنید ( منظورم اینه که آن نشانه توش قرار بگیره ) آنوقت تغییرات format مربوط به آن بخش میشه . فرمت آن پایین سمت چپ قرار داره . روش کلیک کنید و فونت را انتخاب کنید
حالا تو بخش اول font style را bold انتخاب کنید ( توجه کنید که حالت replace را دارید تغییر می دهید.
موفق باشید...
من که نمیتونم !! :41:
سلامنقل قول:
تو 2010 ، فایل رو Save As کنید و موقع اسم دادن به فایل، فرمت 2003 - 97 رو انتخاب کنید.
آقا دوتا سوال؟؟؟؟
1- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- برای رفرنس ها ، من دیتابیس شون رو ایجاد کردم ، ولی موقع نمایش تو متن میخوام اینجوری باشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (چهار حرف اول فامیل نویسنده و دو رقم سال رفرنس)
و تو لیست رفرنس ها اینجوری:
من همه ی style های زیر رو تست کردم ولی هیچ کدوم این جواب رو نمیده.
ممنون :20:
مثل میخوای عدد از بالا بچسبه به پایین؟ فک کنم اینجوری نمیشه ولی میتونی اون خط کشا رو اینور اونور کنی تا یکمی بیشتر جا بشه :31:نقل قول: