سلامنقل قول:
فكر مي كنم ديگه اين روش تو نسخه هاي 10 به بالا جواب نمي ده.ولي با print screen ميشه اين كاررو كرد.
Printable View
سلامنقل قول:
فكر مي كنم ديگه اين روش تو نسخه هاي 10 به بالا جواب نمي ده.ولي با print screen ميشه اين كاررو كرد.
سلام
من برای نصب حسابداری روی کامپیوترم مجبور بودم نام کامپیوتریم را کوچیک کنم و الان برای راه اندازی کانکشن ای دی اس الم باید نام کامپیوتری اورجینال داشته باشم .
چگونه میتوان نام کامپیوتریم را ری استور کنم ؟
در ضمن وقتی می خواهم ویندوز را ری استور کنم ( از طریق خود ویندوز ) پیغام میده که «ستم ری استور خاموش است .روشن شود ؟»
وقتی دکمه بله را میزنم ، پروپرتیز مای کامپیوتر باز میشه ! و وقتی به سیف مود میرم که میگه سیستم ری استور خاموش است و باید از ویندوز روشن شود !
این مشکل رو چه جوری حل کنم؟
با تشکر
درووووووووووووووووووووووو وووووووووووود
دوستان
من با MEDIA PLAYER 9 این کارو کردم و نمیشه
نه توی مای پیکچر میره
نه توی فایله برنامه
سلامنقل قول:
اگه اين كليد ها كار كنه يه صفحه براتون مياره كه كجا ذخيره بشه.خودش ذخيره نميكنه.
هم درسته کلید هام
هم قبلا کار کردم
ولی الان نمیشه
print screen هم میزنم ی صفحه ی سیاه میندازه
نقل قول:
نقل قول:
واسه كاري كه دوستمون گفتن از print screen استفاده كنيد بايد يه سري تنظيمات هم انجام بديد
به منوي tools مديا پلير برويد - سپس option و به تب performance بريد
حالا دكمه ي advanced رو انتخاب كنيد - حال تيك گزينه ي use overlays رو برداريد و پنجره ها رو ok كنيد
حال از دكمه ي printscreen استفاده كنيد
موفق باشيد.
دوستان
من روی سیستم دایرکس را نصب میکنم اما در dxdiag میگه که هیچ دایرکسی نصب نیست و نمی تونم هیچ بازی را اجرا کنم
با چند دایرکس امتحان کردم
مشکل از کجاست؟
من الان یک ویندوز نصب کردم و با یوزر admin هم وارد شده ام ولی نمیتونم به رجیستری و task manager وارد شوم.پیغام میدهد که admin آنرا غیر فعال کرده است.
برای فعال کردن آن قسمتها باید کجا بروم؟
با تشکر
خودم پیدا کردمنقل قول:
من الان یک ویندوز نصب کردم و با یوزر admin هم وارد شده ام ولی نمیتونم به رجیستری و task manager وارد شوم.پیغام میدهد که admin آنرا غیر فعال کرده است.
برای فعال کردن آن قسمتها باید کجا بروم؟
با تشکر
فعال ساختن ( Registry ( Regedit :
روش اول :
ابتدا وارد منوی start شده و روی گزینه run کلیک کنید و کلمه gpedit.msc را تایپ کنید .
در صفحه Group Policy به مسیر پایین بروید:
User Configuration> Administrative Templates> System
بعد از کلیک نمودن بروی System در سمت راست پنجره Group Policy بالای
Prevent access to registry editing tools دابل کلیک نموده و در تب Setting گزینه Disable را علامت دار نموده و بالای کلید OK کلیک نمایید اما پنجره Group Policy را نبندید!
حالا Regedit فعال شده است و شما میتوانید واردش شوید.
روش دوم :
مسیر زیر را داخل note pad کپی کرده و سپس با نام Regedit.reg ذخیره کنید و بعد ان را اجرا کنید .
Windows Registry Editor Version 5.00
REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pol icies\System /v DisableRegistryTools /t REG_DWORD /d 0 /f
برای task manager هم همانجا (آدرسش در بالا داده شده gruop plicy) به پوشه alt+ctrl+delete option رفته و گزینه remove Task Manager را disable میکنیم
سلامنقل قول:
سیستم تون ویروسی شده.
به پست زیر مراجعه کنید:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5053763&postcount=5725
موفق باشید :11: