مثل اینکه من دومی ام!!نقل قول:
دوستان اکه راه حلی به نظرتون میاد لطفا دریغ نکنین.
Printable View
مثل اینکه من دومی ام!!نقل قول:
دوستان اکه راه حلی به نظرتون میاد لطفا دریغ نکنین.
دوستان یک دسته XBOX ی واسه PS3 میخوام که دقیقا مثل XBOX باشه همه چیش... قیمت مهم نیست فقط تو تهران پیدا بشه...راهنمایی میکنید
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------
درایو بک آپ داره هارد هاتون؟ اگه داره بگید تا بگم چیکار کنیدنقل قول:
)
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------
ببین داخل هارد چند تا فایل داره که برای فرمت و برنامه ای برای بک آپ گرفتن داره ، و کلا" یک پارتیشن داره .نقل قول:
(البته دو پارتیشن هم کردم نشد )
فکر نکنم داشته باشه!نقل قول:
یه درایو داره فقط.
با سلام من يك ps3 سفيد خريد 160 گيگ از همان جايي كه خريدم برايم دستگاه را هك كرد و چون من xbox360 هم داشتم فقط بازي هاي اختصاصي ps3 را گفتم برايم روي يك هارد 500 ريخت بار اول بازي ها اجرا نشد دستگاه و هارد با دوباره برد وقتي آورد درست شده بود در ضمن بعضي از بازي ها را در هارد دستگاه كپي كردم تا اجرا شد فقط بازي يك مشكلي كه فعلا است بازي كلي بازي infamu زبانش فرانسوي است مشكل از چيست
برنامه های بک آپش قابل پاک کردن هست یا نه؟
نقل قول:
آره ، ميشه پاك كرد ، حتي فرمت كردم همش پاك شد و با پارتيشن منيجر فرمت كردم براحتي فرمت (فت32) شد ولي تو ps3 اصلا" انگار نه انگار كه هاردي وصله!!!!
دوستان چندین جا خود من تو همین سایت نوشتم واسه ps3 سیگیت بگیرید که هم خوانی داره
2 دلیل میتونه داشته باشه مشکلتون:
ps3 به دوره هارد حساس یعنی هرچی دوره هارد بیشتر باشه راحت تر شناسایی میکنن تو صفحات قبلم همه دوستان هاردهای ۷۲۰۰ دور رو پیشنهاد میکردن ممکن به احتمال کم این هاردها دورش یه مقدار حتی کمتر از ۵۴۰۰ هم بیاد که باعث میشه ps3 نشناسش دیگه کلا البته این مورد در مورد هاردهای 2.5 اینچ صدق میکنه(احتمال ضعیف)
اما احتمال خیلی قوی تر اینه که شاید یک ویرچوال درایو مجازی داره داخلش که شما در حالت عادی نمیتونید ببینید اما تو ps3 شناخته میشه و ps3 با این نوع درایو کاملا مشکل داره این مورد رو با نرم افزرهای مختلف حتما چک کنیداینم بگم که اگر این دومی باشه احتمالش کمه بتونید مشکلو حل کنید اما اگر بازم این مورد بود بگید تا بگم چیکار کنید
و کلا توصیه میکنم هارد اکسترنال ۲.۵ اینچ بیشتر از ۵۰۰ استفاده نکنید چون ممکن از لحاظ برقی ps3 کم بیاره و دوره هاردتون رو زیر ۵۴۰۰ دور بیار و دیگه نشناسش دستگاه ps3
اینم بگم که usb3.0 کاملا از usb 2.0 پشتیبانی میکنه و مشکل این نیست
سلامنقل قول:
ممنون از توجهتون.
هارد من 3.5 اینچیه WD MYBOOK ESSENTIAL USB 3.0 1TB
ویرچوال درایو مجازی رو با چه برنامه ای میتونم چک کنم که داره یا نداره؟
control panelنقل قول:
administrative tools
computer management
storage
disk management
از اینجا میتونید ببینید هاردتون چند پارتیشن داره کلا