برای گوشی های n73 و n93 نگفته اومده . گفته خواهد اومد .
Printable View
برای گوشی های n73 و n93 نگفته اومده . گفته خواهد اومد .
سلام دوستان.گوشی من جدیدا برای اولین بار ارور مموری فول داد و برنامه ها و ویدیوها رواجرا نکرد و ری استارتش کردم خوب شد.مشکل از کجا می تونه باشه!!!!!!
من گوشی رو از همون اول که گرفتن فارسی رو پشتیبانی نمی کرد
راهی هست کاری بکنم که فارسی رو پشتیبانی کنه ؟ یا حداقل حروف گ چ پ ژ رو بخونه و بنویسه ؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
سلام...
بچه ها دو تا مشكل هست...
يكي اينكه نمي دونم چشه اين گوشي صابمرده... جديدا وقتي رفرش مي كنم يه چندتا مي ره بعد گير مي كنه... استپ هم كه مي زني... ديگه نه رفرش مي كنه نه آهنگيو مي خونه... از دستش زله شدم... اگه خاموش روشن كني... آهنگ مي خونه ولي رفرش كني همون بصاته واس همين آهنگاي جديدي كه مي ريزي تو موزيك پلايرش نمياد... مشكلم با يه فرمت مموري حل ميشه و منم تا الان دو دفعه اين كارو كردم ولي ديگه نميشه هر روز يه فرمت كني كه... اين مشكلو چند نفر ديگه هم تو اين روم داشتن.... اگه مي دونه كسي جواب بده...
دوم اين كه هر كي گفته كه 4 gig ساپورت مي كنه حرف مفت ميزنه... رو قوطي و سايت نوكيا نوشته 2 gig منم از هر مغازه داري پرسيدم گفته 2.... هرتكي نيست كه ميگين 4... دقيقا منبع معتبر بيارين بعد... من هم مي تونم بگم تو سايت نوكيا نوشته 5700 دوربينش 5 مگاپيكسله... سند بيار داداش... سند من قوطي گوشي خودت...
ضمنا از لحاظ سيستمي و تخصصي گوشي هايي كه حافظه موقت بالايي دارن مي تونن 4 gig رو ساپورت كنن...منظورم ram هستش... و هيچ ربطي به سي پي يو نداره... مطمئنا تو اين جا كسي نيست كه رم 4 گيگو حتي امتحان كرده باشه...
البته من نميگم كه اصلا نمي خوره ولي طبق اطلاعات من نمي خوره...
ضمنا نه نوكيا نه 5700 مال باباتون نيست... لطفا اشكالاتو ناديده نگيريد...تا 10 سال ديگه هم بازي هاي n gage روي 5700 اجرا نخواهد شد... هر كي گفته دروغه...اگه رو اين گوشي ارزون نصب شه...پس نوكيا گوشي گروناشو چطوري بفروشه...
اين طور كه معلومه از ورژن جديد خبري نيست... ولي بگما... من فكر كنم واسه اروپا ورژن جديد زده باشه... ولي واسه خاورميانه نزده... مي دونيد كه واسه هرجا بايد جدا بزنه...
همين ديگه...
دوست عزيز با اپديت يا فلش ميشه...نقل قول:
اگه اپديت كني بهتره..مطمئن ترم هست
يكم صبر كن فيرم ور جديد اومد خبرتون ميكنم همه اپديت كنيد...با ساپورت زبان فارسي!!
تو رو خدا کمک کنید.
گوشی رو من حدود 3 4 ماه خریدم . فکر میکنم دست دوم است که برای من بنام گوشی تازه و کار نکرده داده چون:
جوی استیکش پایین اومده بود. سال ساخت نوشته 2007/06/22.و جعبه گوشی باز بود یعنی گوتیش پلاستیک نداشت.
سوال دوم:
چطور میشه لکه هایی که روی گوشی افتاده رو پاک کرد.؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام علی جاننقل قول:
منظورت از تغیر صدا چیه یاسین جان ...؟
همینی که برای کامپیوتر هم هست
صدای مرد رو به زن تبدیل میکنه و بالعکس
یا حق (:
خفته یا بهزاد سابق جان فقط باید اهنگاتو در پوشه ی موزیک یا attachment بریزی تا در موزیک پلیر add بشن!
نه,اصلا ربطی نداره،آهنگات هر جای مموری باشن و موزیک پلیرت رو ریفرش کنی میاد توش.:13:نقل قول:
نچ!!!فقط در اونجاهایی که گفتم!بهزاد شما تست کن نتیجشو بگو!!!