تا اونجایی که من میدونم، فیلمبرداری p990 فوکوس نداره و فقط واسه عکاسیشه که فوکوس میکنه..نقل قول:
همین الآن هم امتحان کردم، موقع فیلبرداری فوکوس نمیشه..
اگه کسی اطلاعات کاملتری داره دوستمون رو راهنمائی کنه..
Printable View
تا اونجایی که من میدونم، فیلمبرداری p990 فوکوس نداره و فقط واسه عکاسیشه که فوکوس میکنه..نقل قول:
همین الآن هم امتحان کردم، موقع فیلبرداری فوکوس نمیشه..
اگه کسی اطلاعات کاملتری داره دوستمون رو راهنمائی کنه..
990 درحالتفیلمبرداریفوکوسنمیک نه!
مجيد جان دلبندم ! اميدوارم بشناسي منو ....
اينو اينجا ميپرسم تا اگه بقيه هم اين مشكلو دارن مشكلشون حل شه !
وايرلس عادي رو كه وصل ميشم مثل عرشه دانشكده خودمون
ولي خوابگاه قضيش فرق ميكنه
به وايرلس كانكت ميشي
page خود خوابگاه رو هم ميبيني
ولي براي به اينترنت وصل شدن بايد user pass بزني
بايد --- بسازي
داخل security يه --- accounts داره
وارد كه بشي زده new --- accounts
ولي --- جديد نمي سازه
ميگه there is no internet account or policyregistered
اينو خيلي جاها امتحان كردم
عرشه - خوابگاه زنجان - طرشت3
اگه نتونم حلش كنم تو خوابگاه نت ندارم
راستي coreplayer كه flv رو ساپورت كنه برا uiq3 با كركش گير نيومد ؟
ممنون
بچه ها با اون روشی که توی صفحه 10 بود (Format internal memory یا شبیه این) اتفاقی نیفتاد، گوشی رسیت شد ولی به تنظیمات اول برنگشت. لطفا کمک کنید.
ممنون
مگه ميشه ؟ :13:نقل قول:
شما وقتي format internal disk ميكني همه ي تنظيمات و هك ها ريست ميشه . الان يه مستر ريست هم بكن ببين درست ميشه يا نه
نه، نتیجه هر دو یکیه. فعلا دارم update می کنم.
.
.
.
update کردم، وقتی صفحه انتخاب زبان میاد، بعد از انتخاب زبان ریست میشه. دارم دوباره update میکنم. ... هیچی،نشد. اگه چیزی به نظرتون می رسه بگید. ممنون
.
.
.
memory رو در اوردم و آپدیت شد ولی مشکلات برجاست. اگه بخام برنامه نصب کنم، تم یا خوندن مسیج گوشی، بعضی وقتا جواب دادن تلفون،گوشی ریست میشه. وقتی میاد بالا میگه "برای افزایش کارایی گوشی ریست شده" . یه نکته در مورد مستر ریست و اون روش صفحه 10، بعد از بالا اوندن دوباره همون پیغام بالا رو میده، در واقع اصلا ریست نمیشه.
کمک
.
.
.
از اونجایی که دیدم با در آوردن memory آپدیت شد، گفتم شاید اشکال از اون باشه، تو گوشی خاستم فرمتش کنم که گوشی ریست شد، با کامپیوتر فرمت کردم، بعد با گوشی ، به روش صفحه 10 ریست کردم، درست شد.(امیدوارم)
گفتم اینجا باشه شاید یه روزی به درد کسی خورد.
سلا به همه
نميدونم چرا وقتي عكس ميندازم پايين عكسام مات هست بعضي عكسهارو درست ميندازه
كسي ميدونه چطوري ميتونم لنز گوشي مو باز كنم يعني از رو برد جدا كنم
ايا همه 990 ها همين طوري عكس ميندازن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونی که P990 قابلیت فوکوس کردن داره. قبل گرفتن عکس، چند ثانیه دکمه ای که میزنی عکس بگیره و نگه دار (یعنی فشار بده، ولی نه اینکه عکس رو بگیره) تا فوکوس کنه، بعد عکست رو بگیر ببین بازم عکس هات اینجورین..نقل قول:
زمانی که فوکوس درست انجبم بشه، پایین تصویر سمت چپ که عکس دوربین کشیده (رو صفحه ی گوشیت) توی عکس دوربین دایره ی سفید، رنگش سبز میشه..
واسه بهتر عکس گرفتن هم یه سری تنظیمات دیگه داره که تو setting هست و باید با اونا کار کنی که من خیلی اطلاع ندارم. از دوستای دیگه کمک بگیری کمکت میکنن..
یه تاپیک بود که بچه ها عکس هایی که با گوشیشون میگرفتن رو توش میذاشتن. اگه اینجا جوابت رو نگرفتی میتونی سؤالت رو اونجا هم مطرح کنی..
عكسانداختنو بلدم اخه وقتي از يه محيط با تو تا 990 عكس ميكيرم 990 من اين طوري عكس ميندازهنقل قول:
احتمالا مود فوکوس گوشی شما روی macro هست که برای عکسای نزدیکه . شما یه بار بزارش روی normal ببین بازم این طوری هست یا نه .نقل قول: