منم خیلی وقته چیزی دانلود نکردم غیر از چند قسمت سریالنقل قول:
اما همش حرص سرعت دارم الان به کلم زده برم یه لود بالانسر بگیرم دوتا خطو یکی کنم اما فکرشو که میکنم میبینم استفاده ای ندارم:n31::n33:
Printable View
منم خیلی وقته چیزی دانلود نکردم غیر از چند قسمت سریالنقل قول:
اما همش حرص سرعت دارم الان به کلم زده برم یه لود بالانسر بگیرم دوتا خطو یکی کنم اما فکرشو که میکنم میبینم استفاده ای ندارم:n31::n33:
اتفاقا من به سرم زده ماه دیگه 1مگ بگیرم:n37:نقل قول:
تو اگر همین الان مخابرات 20 مگ ارائه کنه اولین نفر میگیری:n19::n09:نقل قول:
چرا ؟؟؟ :n28: باو من با همین خط 6 ماه تمام 10 مگ داشتم سرعت فول بود !!! :n37: تلفن رو که از پریز میکشم تا 13 مگ هم کشش داره !! امکان داره از اون ور روی 10 مگ باشه ولی مشکل از سمت مرکز مخابراتی باشه ؟؟؟ :n36:نقل قول:
نه امکان ندارهنقل قول:
جان من تو بگو من چه کار کنم خط رو بذارن روی 10 مگ ! توی کتشون نمیره ! هر ساعتی به هر کی بگی زنگ زدم هر دفعه یه چیز میگن ولی انجام نمیدن ! help please ! :n28::n37: شکایت کنم میترسم باز برم زیر ذره بین اینا ....نقل قول:
اول باید نویز خطتو برطرف کنی خطت کشش ندارهنقل قول:
با همین کیفیت روی 10 مگ SNR کمتر از 7 نمیشه و پرش لینک ندارم ! مشکل اینه حاضر نیستن بذارن روی 9 مگ یا 8 مگ مثلا ! کلا حاضر نیستن دست بزنن بهش !!!نقل قول:
دیگه اکسین اینجوره راحت دان استریم بالا نمیبرهنقل قول:
باو من پردیس ثبت نام کردم ولی حالا میگه پورتت ماله اکسینه :n29: اکسین هم سخت گیره ؟؟؟ پشتیبانی که همش یکیه باوووووووووو ! یه کاری کن واسم .... :n28:نقل قول:
ببخشید حواسم نبود منظورم اکسین بودنقل قول:
نه پشتیبانی ها یکی نیستن وقتی با تلفن تماس میگیری اتوماتیک وصل میکنه به شرکتی که ازش نت داری
امروز مشکل قطعی نداشتیم، ببینیم فقط یه روز تنفس دارن، یا پورتهای UDP رو ول کردن... :n01:
چرا قطعی ریز زیاد داشتیم متوجه نشدی:n02:نقل قول:
هنوز هم 5.233 همونطوره. دانلود امشب من 200 مگابایت. الان چند شبه بیشتر 300 مگابایات نتونستم دانلود کنم.
195 هم خرابه نمیشه شکایت کرد :n08:
مودم من tp link تو مشخصاتش هم نوشته چیپستش از نوع برودکامه حالا از کجا میتونم این برنامه رو گیر بیارمنقل قول:
نقل قول:محتوای مخفی: لینک دانلود نرم افزار
محتوای مخفی: آموزش کار با dmt
شما اگر مودمت 8151 هستش چیپستش برودکام نیستنقل قول:
از اینجا میتونی چیپشو ببینی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگیدم یه نفر 10 دقیقه باهاش صحبت کردم ! 3بار پشت سر هم استریم رو تغییر داد بیچاره ولی پیش من تغییری نمی کرد ! یه بار بهش گفتم 5 مگ یه بار 7 مگ یه بار هم 2 مگ هر 3 بار هم خودش گفت انجام دادم ! گفت دسترسی کامل به پروفایلت دارم و الان هم استریمت رو دوباره تظنیم کردم روی 10 مگ ! به 2 تا دیگه هم زنگیدم بدون این که چیزی بگم استریم رو پرسیدم گفتن روی 10 مگ هست ! چطور ممکنه آخه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس چرا پیش من چیزی تغییر نمیکنه ؟؟؟؟؟؟ :n36::n37: ممکنه از مودم باشه ؟؟؟ آخه این چه مدلیشه ! بیچاره دورغ نگفت 15 دقیقه داشم باهام حرف میزد حتی یک بار بهش گفتم لینکم رو بپرون ببینم پورت خودم رو پیدا کردی اصلا که گفت پروندم ولی پیش من لینک ثابت بود ! بنده خدا بهش نمیمود دروغ بگه !! یعنی چی آخه ؟؟؟؟ :n13:
اگر استریم رو تغییر بده حتما باید لینکت بپرهنقل قول:
تعجب میکنم میگی لینکم ثابت بود ولی بیچاره دروغ نمیگفت:n13: تا حالا این مدلیش رو ندیده بودم انگار پشتیبانی شستشوی مغزی میده طرفو
اگر میخواست دورغ بگه که 15 دقیقه باهام صحبت نمیکرد هر چی هم میگفتم جواب میداد چشم الان اونم امتحان می کنم ! واسه همین میگم دروغ نمیگفت ! چند نفر دیگه هم همینو گفتن والله ... :n29: با یه شکایت آدم میشن ولی نمیخوام این کار رو بکنم ... :n37:نقل قول:
نقل قول:
دادش من همین مشکل را داشتم باهاشون دان استریم می گفتند تو سیستم پیش ما 10 مگ هست
ولی تو تنظیمات مودم ام 3 مگ بود . فکر کنم به خاطر خط باشه :n36:
احتمالا خط همه دوستان 3 مگ میکشه. نه 10 مگ. دقیقا هم 3 هست و تغییری نمیکنه. جالبه نه؟ حتما دارند راست میگن نه؟
هههههههههههه
نقل قول:نقل قول:
شما دوتاتون اکسین هستید حتما با یه نفر هم صحبت کردید هر کی هست خوب سرکارتون میزاره:n31:
داداش خط تلفن وحشتناک تاثیر داره مل من 10 میگ بود دان استریمم بارون که اومد باز رفته بود رو 3 میگ رفتم تکیه ای که مشکل داشت وصله زدم باز برگشت رو 10 میگ دان استریمم سیم تلفنت رو از باکس تا تو خونه نگاه کن اگه قعطی داشت درست کن حتما درست میشه
تست سرعت ای پی 2.185
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادش بخیر تک رقمی ها قبلا پینگشون حدود 120 بود:n31:نقل قول:
5 تا اپراتور همینو به من گفتن .... :n15:نقل قول:
احتمالا دست به یکی کردن هر کی گفت استریم منو بذارین رو فلان مقدار بگن ماله شما که همینقدره:n31:نقل قول:
من ماله بعضی دوستامو چک کردم استریم ها رو براشون بردن بالا بعضیاشون سرویسشون 128 هم بود.
5اپراتور نداريمنقل قول:
شما اگر با تلفني كه adsl روشه تماس بگيري مستقيم وصل ميشيد به شركت خودتون
ولي اگر با موبايل و يا تلفني كه adsl مخابرات روش فعال نيست تماس گرفتيد به صورت random به يكي از نمايندگي ها وصل ميشيد
بازم زنگیدم میگه چون 15 روزه ثبت نام کردید از MDF مشخصات پورتت برامون نیومده ! اگر بخوام بگردم مثل گشتن دنبال یه سوزن توی انبار کاه هست ! گفت شنبه زنگ بزن به دیتا اگر میتونی یا اینکه به بچه های ما بگو زنگ بزنن دیتا همچین چیزی که من گفتم رو رو بگو بهشون ! از اون جا میشه افزایشش داد ! :n13:نقل قول:
سرکاری عزیزم سرکار:n07:نقل قول:
انصافا ارزش نداره :n28: فرشاد چرا همکارات این قدر تنبل هستن باو ! دروغ واسه این کار چه ارزشی داره خدایی ؟؟ اینا از خدا نمیترسن ؟؟؟؟ :n35::n37:مثل مرد بگن انجام نمیدیم منم بیخیال میشم ! :n03: ارزش نداره واسه این چیزا دروغ گفتن والله ... :n37::n37:
زنگ بزن بهش بگو دان استریمتو بزاره رو 6300نقل قول:
چشم ! :n37: ببینم قبول می کنه ... :n28:نقل قول:
زنگیدم باز ! قسم خدا رو خورد گفت قبل از خودت یه نفر 128 داشت براش گذاشتم روی 5 مگ و گفت شما پول دادی چرا نذارم برات ! گفت دیتا کسایی که تازه ثبت نام کنن رو هر چند وقت یک بار مشخصات پورت هاشون رو میفرسته برامون هنوز سری جدید رو نفرستاده که شما هم کاربر تازه هستید ! نمیدونم والله قسم هم خورد 2 بار هم ! گفت واسه من اصلا مشکلی نیست وگرنه یک دقیقه ای انجام میدادم برات ! :n37: البته چند دقیقه توضیح کامل داد ولی من خلاصشو گفتم انصافا برادارنه و دوستان هم گفت یعنی فکر نمی کنم دروغ گفته باشه اگر این دورغ گفته باشه که دیگه بقیه هیچی دیگه ... !! :n28::n37:
فرشاد خان برا شما توی ibs مک ادرس خودتون رو میزنه؟من مک ادرس خودم میزنه فقط حرف اخرش فرق میکنه،ماله دوستمم نگاه کردم همینطور
اقا یکی محض رضای خدا بگه چطوری مشه اینترانت ملی گرفت؟؟مخابرات ارائه میده؟؟؟من اندیمشکم
دوست عزیز بله مخابرات خوزستان هم اینترانت داره اما به کاربر خانگی نمیده ! دلیلش رو هم نمیگن ! قانون وقتی نباشه کاری نمیشه کرد !نقل قول: