128 های پارس جایزه مصرف منصفانه هم دارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
128 های پارس جایزه مصرف منصفانه هم دارهنقل قول:
128 میتونی تا 20 گیگ با سرعت تقریبا تا یک مگ بگیری من الان حداکثر با 100 تا میگیرم آپلود هم 16K هست تقریبا من که محدود 128 داشتم شبی 1 گیگ میتونی بگیری اما این 20G رو با سرعت 100 تو یک روز میتونی تا 4-5 گیگ استفاده کنی که دست خودت هست تو یک ماه مصرف کنی یا چند روز خوبیش همین هست.نقل قول:
ممنون اگه قرارداد مثلا 6 ماهه ببندیم ، 20 گیگ واسه هر ماه یا کل مدت قرارداد ؟؟ اگه 20 گیگ رد کنی چی ؟؟نقل قول:
دوستان کسی مشکل پینگ نداره؟
مال من نوسان شدید داره و از ظهر دیروز شروع شد!
مشکل از پارس آنلاینه؟!
نه دوست عزیز بیست گیگ برای هر ماه می باشد که مجموع میشه 60 گیگ :n01:نقل قول:
مشکل پینگ که من تو مشهد هستم ندارم اما طبیعی هست بین مراکز مخابراتی دور میخوره آخر میدونین دیگه نزدیک حماسه هستیم :n10:پینگ من با 8.8.8.8 از 170ms 'گرفته تا 300ms متغیر هست ، سرور داخلی هم 25 تا هستنقل قول:
البته من پروفایل رو روی گیم برای پینگ بهتر بستم به حساب !
مال منم مثل شما بود نمیدونم چی شد یه دفعه ساعت 12 پینگ رفت بالا یهو خوب میشه دوباره بد میشه مطمئنا مشکل از مخابرات هست باید صبر کرد کار دیگه نمیشه کرد:n03:نقل قول:
پشتیبانی تایید کرد که مشکل از خودشونهنقل قول:
مال منم مثل شما بود نمیدونم چی شد یه دفعه ساعت 12 پینگ رفت بالا یهو خوب میشه دوباره بد میشه مطمئنا مشکل از مخابرات هست باید صبر کرد کار دیگه نمیشه کرد:n03:
شاید مشکل خطط باشه
خوب خدا رو شکر که مشکل از خودشونه!!!نقل قول:
باید صبر کرد تا درست بشه.:n01:
زنگ زدی چی گفت؟نقل قول:
گفت مشکل داریم حل می کنیم؟
زکی:n08:نقل قول:
دادا شما کفتی: پشتیبانی تایید کرد که مشکل از خودشونه
من با توجه به حرف شما گفتم.
در ضمن دوستم هم مشکل داشت زنگ زد گفتن مشکل سراسری هست.
به خاطر همین گفتمنقل قول:
آخه تو پست اول علامت سوال نداشتم:n02:
عزیز اگه میتونی یه زنگ بزن و بپرس چی به چیه!نقل قول:
سلام دوستان این ضریب دسترسی که تو سایت پارس آنلاین نوشته چیه ؟ میخوام نامحدود بگیرم یکیش 99.5 یکی 99.9 . میخواستم بدونم چه فرقی میکنه.
ممنون
چرا دانلود اینجوری شده؟
با IDM دارم دان می کنم با پهنای باند 512 سرعت به 500 هم میرسه اما هی تیک داره تو دانلود یعنی چجوری بگم میگیره ول می کنه!!!
ویرایش:
درست شد مشکل سطح امنیتی بالای کسپر بود
تا این انتخابات تمومنشه وضع همینه
سلام
دوستان پارس انلاینی شما مشکل سیستم فیلترینگ جدید رو دارید که تو بازی لگ وحشتناکه؟از سرور خارج؟
ساعت 2.35 نصف شب سرعت دانلود 500 kb/s
سرویس 128 2 گیگ !!!
اینجا همه چیز در...:n02:
با سلام خدمت دوستان پارس آنلاینی
من می خوام 128 نامحدود بگیرم آیا دانلود شب هاش رایگانه یا جزو همون 20 گیگ حساب میشه؟
سلام
دوستان عزیزی که میتونند به کمک بنده بیان خواهشا دریغ نکنند . مدتیه (تقریبا 1 ماه) که نمیتونم با دانلود منیجر از سایتهایی همچون youtube و سایتهای اشتراک گذاری ویدئوی آنلاین دانلود کنم . قبلا وقتی روی کلیپ یا فیلم در این سایتها کلیک میکردم خود IDM تشخیص میداد و بالای کلیپ IDM فعال میشد و بعد از زدن روی اون گزینه با استارت کردن ، شروع به دانلود میکرد . بدون هیچ مسئله ای دانلود میکردم . اما الان دیگه هر کاری میکنم و هر افزونه ای برای مرورگرم ( Google Chrome) میگیرم این کار امکان پذیر نیست و اخطاری رو که در زیر عکسش رو گذاشتم میده . برنامه های دیگه رو هم امتحان کردم ولی نشد که نشد . با ساکس و انواع ف*ی*ل شکن هم تست شد اما نتیجه نداد . آخرین ورژن و ورژنهایی که مشکلی نداشتن هم تست شد . در تنظیمات IDM در قسمت proxy هم Get From IE رو هم فعال کردم اما 1 سرور رو میشناسه از 16 تا و سرعت شدیدا پایین میاد .با خود مرورگر میشه اما با 1/10 سرعت . آیا کسی این مشکل رو داشته ؟ کسی میتونه کمکی کنه یا برنامه ای معرفی کنه که سرعتش مثل IDM باشه ؟ همه دچار این عذاب فیلترینک و اینترنت در ایرانیم . (کسی هم خواست پیام خصوصی بده )
پارس آنلاین هم مدتی خوب میشه مدتی افتضاح --- الان حالش خوبه فعلا (چشم حسود کور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اینم عکس اخطار :
فقط یوتیوب نیست مشکل از هر سایت ویدئو آنلاین هم میخوام بگیرم همین هست (مثل ویدئوهای فیسبوک) البته تو بعضی سایتها فرمت flv رو میگیره ولی من میخوام یه سری سریال بگیرم که هیچ کجا نیست و فرمتش Mp4 هست . داخل یوتیوب هم لاگین نیستم .داخل کامپیوترهای مختلف هم تست گرفتم با ورژن های مختلف IDM اما همشون همینه . قبلا تا 1 ماه پیش هیچ مشکلی تو هیچ ورژنی نبود و راحت مثل آب خوردن میگرفت اتومات اما دیگه نمیشه . از لحاظ لینک دانلود هم تستش کردم . لینکهای سایتهای فیلتر شده مشکلی ندارند با ف*ی*ل شکن میشه دان کرد اما مشکلم فقط سایتهای آنلاین پخش ویدئو هست . مشکلم رو به چندتایی از دوستانم هم گفتم . امتحان کردند واسه اونا هم همینطور شده . تو نت جستجو کردم ، مثل اینکه چند وقتیه به مشکل خورده . میخوام بدونم کسی راهی براش پیدا کرده یا نه ؟ اگه راهی روشی تونلی چیزی باشه خدا خیرش بده هرکسیو که راهنماییمون کنه .
کریو رو هم که واسه پارس آنلاین شنیدم بستن .
پیشاپیش از همکاری دوستان بینهایت متشکرم شاید درد خیلیها باشه ...
دوست من و دوست های دیگه که این مشکلو دارن
شما از این سایت فیلم های یوتیوب و فیس بوک رو دانلود کنید
روش کار هم به این صورت هستش که اول ثبت نام و بعد لینک یوتیوب رو وارد میکنید داخل این سایت
بعد دانلود رو میزنید و کیفیتش رو انتخاب میکنید
ولی سرعت لینک این ساعت خیلی پایینه! اون لینک رو در سایتی مثل آپلود باز ریموت کنید (سرعت ریموت آپلود باز بالاس)و درنهایت از آپلود باز دانلودش کنید. ویا میتونیدبرای ریموت آپلود از رودفایل استفاده کنید.
بدون فیلینگتر!
نامحدود رایگان نداره. در هر ساعت از شبانه روز استفاده کنید از اون بیست گیگ کم میکنه.نقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
نقل قول:
دوست عزیز من به شما سایت فایل گیر پیشنهاد میکنم البته باید مبلغی پول پرداخت کنید برای 6 گیگ دانلود 1900تومان هست رو صفحه اون کلیپ مربوط کلیک راست کن گزینه اول که copy video url بزن بعد برو تو سایت فایل گیر یه پنجره داره زده دانلود اونجا paste کن اون فایلت لینکش مستقیم میشه و راحت با سرعت بالا دانلود میکنی
نقل قول:
سلام
دست گلت درد نکنه . متوجه هستم چی میفرمایید . ولی آخه شاید توسط فایلگیر ساپورت نشه . من تو لیست فایلگیر نگاه کردم . خیلی از سایتهای ویدئو آنلاین موجود نیست . تو بلاگشون هم سوال کردم . داخل سایت فایلگیر امکان مستقیم کردن لینکهای پخش آنلاین با انتخاب کیفیتهای موجود ، آیا وجود داره ؟
با چیز پی ان بدون هیچ مشکلی دانلود میکنم. ولی با چاکس نمیشه
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
نامحدود نگیرید که پشیمون می شوید من گرفتم وقتی که 20 گیگ رو تموم کنی سرعتت میشه افتضاح باید صبر عیوب داشته باشی من که اینجوری هستم اصلا با سرعت زیر 100 طاقت نمیارم ؟نقل قول:
خوبه خب یه نت با سرعت خوب ماهی 20 گیگ ماهی 27 نومن !!
اگه بخوای محدود 20 گیگ بگیری گرون تر در میاد !!
:n04:اینجا همه چی....
شاید ساعت انجمن شما تغییر کردهنقل قول:
واسه من پست ایشون 2:36 ثبت شده
سلام به دوستان گرامی اگه بتونید مشکل من رو حل کنید یک شارژ ایرانسل تقدیم میکنم :n02:
تقریبا یک ماهه که اینترنتم بیخود و بی جهت قطع میشه و وقتی با پشتیبانی تماس میگیرم که مشکلم رو حل کنم یهو و بازم بیخود و بیجهت وصل میشه :n13:
این موضوع رو با پشتیبانی مطرح کردم گفتن مشکل از اسپلیتره منم رفتم یه اسپلیتر جدید تعویض کردم بازهم مشکلم حل نشد
الان تمام وسایلی که به پریز تلفن وصل رو جدا کردم یعنی مودم رو به یه پریز جدا و تلفن رو به یه پریز به همراه اسپلیتر وصل کردم که باز هم مشکلم حل نشد
به نظر شما آیا مشکل از طرف پارس آنلاین یا خطوط داخلی مخابرات منزل مشکل داره؟:n03:
لطفا راهنمایی کنید چون خیلی اعصابم رو بهم ریخته چند شبه که نمیتونم هیچ فایلی دانلود کنم :n28:
آره داره. برای سایت یوتیوب و دیلی موشن.نقل قول:
سلام به دوستان گرامی اگه بتونید مشکل من رو حل کنید یک شارژ ایرانسل تقدیم میکنم :n02:
تقریبا یک ماهه که اینترنتم بیخود و بی جهت قطع میشه و وقتی با پشتیبانی تماس میگیرم که مشکلم رو حل کنم یهو و بازم بیخود و بیجهت وصل میشه :n13:
این موضوع رو با پشتیبانی مطرح کردم گفتن مشکل از اسپلیتره منم رفتم یه اسپلیتر جدید تعویض کردم بازهم مشکلم حل نشد
الان تمام وسایلی که به پریز تلفن وصل رو جدا کردم یعنی مودم رو به یه پریز جدا و تلفن رو به یه پریز به همراه اسپلیتر وصل کردم که باز هم مشکلم حل نشد
به نظر شما آیا مشکل از طرف پارس آنلاین یا خطوط داخلی مخابرات منزل مشکل داره؟:n03:
لطفا راهنمایی کنید چون خیلی اعصابم رو بهم ریخته چند شبه که نمیتونم هیچ فایلی دانلود کنم
منم مشکل شما رو داشتم درکت میکنم بالای 6 تا اسپلیتر خریدم بازم خوب نشد بعضی وقتا تلفن رو میگرفتی نت وصل میشد بعضی وقتا دوباره گوشی رو میگرفتی نت قطع میشه شما یه سیم مستقیم با اسپلیتر برای مودم وصل کن ببین چطور میهش چون من تا یکماه همین خرابی رو داشتم تا آخر خودش درست شد الیته یه مشکل دیگه هم داشتم که مربوط به تابلو مخابرات بود که سیمش لق بود باعث قطعی بود.برای من مشکل از مخابرات بود چون نتم از مخابرات هست خودش خوب شد بدون پشتیبانی حالا اونا هم میتونن خطت رو تست کنن یا مرکز خطت رو تغییر بدن تا خوب بشه .امکان هم داره یه اسپلیتر که تو مرکز مخابراتی هست اون مشکل داشته باشه.نقل قول:
soheilarfaei
تنها کاری که باید بکنی هم ازشون شکایت کنی هم بهشون گیر بدی.
چون منم با این راه خوب کردم خطم رو تو بازرسی از مخابرات شکایت کردم.
اول زنگ بزن به پشتیبانی ببین درستش میکنن یا نه اگر درست شد که هیچ اگر نشد بهشون بگو که تو سازمان رادیویی شکایت میکن.اگر اونجا شکایت کنی فردا بهت زنگ میزنن ببینن مشکلت چیه.قسمت شکایت رو بزن عدم پشتیبانی مناسب.پدرشونو در میارن مخابرات رو حالشو جا اوردن چه برسه به خصوصی
بیا اینم لینک
سلامنقل قول:
1 - شما کانفیگ مودم رو ریسیت کرده اید و از اول کانفیگ کنید؟
2 - توجه کرده اید که چه موقع هایی قطع و وصل میشه، مثلا" موقعی که تلفن زنگ میزنه یا خودتون تماس میگیرید؟
3 - تلفن و مودم رو به یک اسپلیتر بزنید ببینید مشکل حل میشه.
4 - در ضمن تلفن رو وصل نکنید به خط، ببیند باز هم مشکلی هست.
اگه ویندوز سون داری یه diagnose کن ببین چی میگه
بچه ها شما این مشکل رو دارین من از 2 شب پیش سرعت دانلود رایگانم بسیار اومده پایین و روی 40 هست تقریبا در صورتی که قبلا نهایتا 120 بوده
من نه مشکل پینگ دارم نه دانلود
پینگم الان با 8.8.8.8 زیر 100 هست
ولی هر نیم ساعت دیسی میشم اما کانکشن متصله یعنی یک تایم اوت شدید چراغ لینک هم ثابته
پشتیبانی هم میگه مشکل نویز ندارم سواد درست حسابی هم ندارند
به نظرتون شرکت رو عوض کنم؟
عوض کردن شرکت بدون تحقیق قبلی کاری غیر منطقی هستنقل قول:
شما اول ببین مشکل تایم اوت واسه کاربرای دیگه هست یا نه
کسی رو می شناسی که پارس آنلاین داشته باشه؟