دوستان سرعت دانلود 512 نامحدود مخابرات به طور میانگین چقدر هستش ؟؟
دیگه از خرید حجم خسته شدم به خدا . اگر این سرویس 512 نامحدود سرعت دانلود میاگین 60 بده همین رو 6 ماهه تمدید میکنم .
Printable View
دوستان سرعت دانلود 512 نامحدود مخابرات به طور میانگین چقدر هستش ؟؟
دیگه از خرید حجم خسته شدم به خدا . اگر این سرویس 512 نامحدود سرعت دانلود میاگین 60 بده همین رو 6 ماهه تمدید میکنم .
طبق صفحات قبلی تاپیک سرعت دانلودش 60 کیلوبایت است اما تا جایی که من میدانم امکان تغییر سرویس به نامحدود، برای مشترکین سرویسهای حجمی، دیگر وجود ندارد.نقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
اگر سرعت 60 بده که عالیه بر ای من .
تو پنل من که فعلا نشون میده تو قسمت تمدید سرویس هم نامحدود 128 هستش هم نامحدود 512
نامحدود 512 یک ماهه حدود 36500 تومن در میاد و 3 ماهش هم حدود 110 تومن .
با توجه به اینکه هنوز یک ماه از سرویسم مونده و اینکه با این سرویسم در عرض سه ماه دقیقا 850 گیگ شبانه دانلود داشتم و کاملا راضیم و دیگه هیچ موردی برای دانلود پیدا نمیکنم احتمالا 512 رو تمدید میکنم .
خوبهنقل قول:
نه خوبه
گیگی 130 تومن
بکش که داری خوب میکشی
مگه سرعت شبانه ی شما محدود نشده هنوز ؟نقل قول:
چرا این امار من برای دوران قبل از محدودیت بود . :n20:نقل قول:
به خاطر همین امروز تمدید کردم به 512 نامحدود و بدون مشکلی هم تمدید شد البته هنوز حجمم تموم نشده که فکر کنم امشب تموم بشه و بره رو سرویس نامحدود
گند بزنند این مخابرات کوفتی رو
C:\Users\Farshid>ping ----------.com
Pinging ----------.com [178.248.232.90] with 32 bytes of data:
Request timed out.
Reply from 178.248.232.90: bytes=32 time=352ms TTL=47
Request timed out.
Request timed out.
Ping statistics for 178.248.232.90:
Packets: Sent = 4, Received = 1, Lost = 3 (75% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 352ms, Maximum = 352ms, Average = 352ms
C:\Users\Farshid>
واسه منم چند ساعته گند زده به همه چی.نقل قول:
خیلی سرعت بدهههههههههههههههههههههه:n 34:
الکی این همه هزینه به خاطر کیفیت افتضاح
---------------------------------------
به همه تبریک میگم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان و آشنایان ، بنده سرویس اولترای مخابرات دارم و قبل از تعویض خونه سرعتم دانلودم یک مگ بود ، الان شبی فقط 4 گیگ دانلود میکنم !!
2 سه روزی هست که تعریف های آسیاتک رو می شنوم و میبینم ، می خواستم ببینم طرح شهابش با سرعت 10 مگ سرعت دانلود شبانه چند میده ؟؟
از منظقه مدنی استفاده کننده داریم از آسیاتک ؟ اگه آره لطفا بیاین و توضیحاتی در مورد کیفیت و سرعت بدین . ممنون
الان از وب سایت آسیا تک تست شماره برای پشتیبانی منطقه زدم ، یک دقیقه بعد خودشون از دفتر تهران تماس گرفتن !!
گفتند که سرویس 10 مگ رو روی 12 مگ میبندن و سرعت دانلود شبانه بدون محدودیت برای 10 مگ و ماهانه 10 گیگ حجمش بین 2 تا 3 مگ هست ، آیا درسته ؟؟
گفتم بعد از چند سال که مشترک مخابرات بودم فقط به خاطر اینکه سرعت شبانه رو محدود کردن میخوام ISP رو عوض کنم ، شما نیاین بعدا سرعت رو محدود کنین ، گفت نه محدود نمیشن ( البته اینو همشون میگن !! )
ثبت نام اولیه رو انجام دادم به صورت تلفنی ، فاکتور پرداخت رو SMS زدن ، گفتن که بعد از پرداخت کارهای رانژه که حداکثر یک هفته طول میکشه انجام میدیم .
به نظرتون مصلحت چیه ؟
نقل قول:
اگر هزینه اش فرقی نداره خب حتما عوض کن.
البته هزینه رانژه شاید بدی.
خوب بود کسی از این isp بود خبر میداد.
دوستانی که آسیاتک استفاده میکنند، اگه پهنای باند برای همه بازه در این صورت چه فرقی بین سرویس چابک و شهاب هست؟ آیا سرعت برای همه بازه و فرق این سرویس ها فقط در حجم مصرفی هست؟
سوال بعدی در مورد آسیاتک اینه که منظورشون از سرویس شبانه یعنی دانلود با سرعت سرویس و بدون محدودیت و دنگ و فنگ؟
بنده سرویس مخابراتم بعد از 5 روز تموم میشه، میخوام برای سه ماه آینده آسیاتک رو انتخاب کنم و برای خرید سرویس محدودیت هزینه هم ندارم، آیا آسیاتک رو توصیه میکنید؟
شهاب 20 گیگ در ماه (2 تا 8 صبح رایگان) خوبه؟
دوستان این طرح شرکت هایی مثل آسایتک شبانه 10 گیگ یعنی چی ؟؟؟
تا 10 گیگ سرعت بالا میدن ؟؟
دوستان VCI و VPI شرکت آسیاتک برای تبریز چند هست ؟
امروز سرعت شبانه ۱۱۰-۱۲۰ کیلوبایت بود تو اینترنت ۱۰مگ
واسه شما چطور؟
همیشه پسرفت
اتفاقا امروز برای من بهتر بود ، هر شب 2 تا 3 گیگ دان میشد ، امشب 7 گیگ دانلود شده !!
من یه دفعه ای یه فحش آبدار خوجگل موجگل بهشون دادم از شبانه گذشتم.....حالا خودشون میدونن با طرف فحش داده شدم.....برن با اون حساب کتاب کنن که رو اشتباه اینا اون فحش میشنوه.....:n02:نقل قول:
دفعه آخری که من امتحان کردم 90 گرفتم...:|
ولی مال همه اکثرا" 130 قفله فرقی به حال سرویستم نمیکنه.....
با سلام
من خواهشی دارم بیان این جا تا یه مقایسه ای بین قیمت هر گیگ در انواع سرویس های شرکت های مختلف با هم داشته باشیم البته برای اونایی که دانلود زیاد می کنن هم خوبه از سرویس های ارزون تر از لحاظ ترافیکی آشنا میشن بازم مرسی
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=697707&page=3
درود به همشهری های گلم
سرویس من از هماراسیستم هست که بدلیل نیم بها کردن دانلود شبانه میخوام 18 خرداد که سرویس تموم شد تمدید نکنم و از یه شرکت دیگه سرویس بگیرم ولی من نزدیک به 8 سال هست که از هماراسیستم سرویس میگریم و اطلاعی از شرایط و سرویس دهی همینطور سرعت واقعی شرکت های دیگه ندارم... بنظرم شما از کدوم شرکت و چه سرویسی بگیرم بهتره؟
محدود باشه و سرعت بالای دانلود رایگان شبانه داشته باشه.
سرعت دانلود من از ساعت 3 به بعد میشه 60 !!!!
مخابرات دایل آپ نشه صلوات
کثافتایی مثل مخابرات رو تو عمرم ندیده بودم
همممنقل قول:
روز قبل متوجه شدم بین نوع دانلود تفاوت فاحش سرعت هست.
مثلا تورنت سرعتش محدود هست.
لینک مستقیم از سایت های پرمیوم مثل رپیدباز بالاتره.
لینک از سرور ایرانی تست نکردم.
علاوه بر کاهش سرعت ساعات رایگان هر از چند گاهی adsl میزنه به خاکی
مثل یارانه دارن هی محدود تر می کنند آخر برش دارن
------------------------------
شایدم داریم قربانی انتخابات کذایی میشیم
البته اینی که جزو رویاهای شیطانیه و عمرا اتفاق بیفته :دی
دو سه ماه بعد یهو به همه شرکتها دستور بدن که واسه رفاه مردم سرعتها رو درست کنید و دانلود شبانه ها از سر گرفته بشن و اینا
واسه جمع کردن رای
:دی
وااااا نه بابانقل قول:
اینقدرام خوش شانس نیستیم.
بعضیا میگن کاربرا الکی دانلود میکنن واسه همین سرعت بقیه پایین میاد :n13:
به نطر نمیاد وضع بهتر بشه اکثر isp های ایران یا برداشتن یکی دو ساله یا دارن ورمیدارن
اگه اینجوری باشه پس با اینترنت چکار کنیم؟ نه فیلمی نه سریال نه اهنگ هیچی
نصف شب بریم تحقیق همه راضی میشن؟؟
یعنی واقعا خااااک
یاد حرف مسئولی بلند مرتبه! ای افتادم که می گفت برای کارهای علمی همین سرعت استاندارد واسه دسترسی به متن و فوقش عکس کافیه.نقل قول:
مولتی مدیا جیززه:n34:
الان سرعت 128 محدود چقدر هست ؟ سرعت شبانه منظورم هست .
سلام
اینترنت 128 نامحدود مخابرات رو برداشتن؟؟؟
سلام
1 مگ مخابرات !! همین الان !!( یعنی شبانه :دی) سرور مایکروسافت !!! نهایت سرعت سرویس :n05:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه مشکل شبانه مخابرات حل شده؟نقل قول:
!!!:n13:نقل قول:
مگه مشکل داشت که بخواد حل بشه ؟
من که موردی ندیدم :n29:
سرعت دانلود شبانه من از ساعت 2 تا 3 460
از ساعت 3 تا 7 میشه 60
گند بزنند به مخابرات و تمام عوامل کثافتش
هر کی سرعتش یک طوریه گخ
دیشب که فک کنم سرعت اول ۶۰ بود بعد از ۲ساعت ۲۰۰ بعد از ۲ساعت ۴۷۰ اینا شد.
حالا خوبه من فعلا دانلود زیاد ندارم و اعصابم زیاد خورد نمیشه....
خدا به داد شما برسه اگر queu بلند بالا دارین
سرعت سرویس یک مگ من بیشتر از یک ماهه که اینجوریهنقل قول:
فقط خدا کنه جمع نکنن دانلود شبانه رو ما که مشکلی ندیدیم تو سرعت دانلود.البته اوضاع پینگ مثل سابق نیست.
من سرویس 1 ساله دارم که 2-3 ماهش مونده !!!نقل قول:
به جز یکی دو ماه اول که اختلال داشت من هیچ مشکلی ندارم !! پینگم هم داخل زیر 35 و خارج زیر 200
از کجا میشه فهمید که کدوم سرویس مخابرات دانلود شبانه داره؟
چون هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا همشون فعلا دانلود رایگان شبانه دارننقل قول: