دوستان این سرویس 1 مگ 8 گیگ سه ماهه مخابرات، کل 3 ماه 8 گیگ میدن یا ماهی 8 گیگ و جمعاً 24 گیگ؟؟؟!!!
Printable View
دوستان این سرویس 1 مگ 8 گیگ سه ماهه مخابرات، کل 3 ماه 8 گیگ میدن یا ماهی 8 گیگ و جمعاً 24 گیگ؟؟؟!!!
جشنواره تابستانی اندیشه سبز خزر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اندیشه هر چند مدت یه تایم اوت میده
سه ماه کلا 8گبگنقل قول:
جالبه نصف تابستون رفته تازه طرح تابستون راه انداختن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شرمنده یه سوال بی ربط به تاپیک میپرسم !
+
رفقای ساکن رشت ، آدرس دقیق این راهنمایی رانندگی سابق که میگن الان شده محلی برا ثبت نام گواهینامه ب 2 و ماشین های سنگین که ظاهرا سمت پیر سراست ، آدرس دقیق یا شماره تلفنی کسی داره ازش ؟
+
اگه آره ترجیحا تو پروفایل بگید ممنون میشم:n40:
آسیاتک در شهر فومن به تازگی راه اندازی شده و در حال حاضر نمایندگاان های وب نیز با ما همکاری میکنننقل قول:
آدرس دفاتر فروش فومن رو می توانید از لینک زیر مشاهده کنید
سلام دوستان
من مدتهاست که از سرویس 256 نامحدود اندیشه سبز استفاده میکنم
تا یه سال پیش سرعت دانلودم بین 40 تا 50 بود و خیلی هم راضی بودم
اما تو این چند ماه اخیر با تغییراتی که دادن، سرعت دانلودم در ابتدای هر دوره تا سقف 16 گیگ حدود 120 هستش (که فوق العاده هستش) اما بعدش به حدود 30 میرسه
این افت سرعتش که حدود 30 هستش و خیلی هم بالا پایین داره خیلی اذیت میکنه (حول و حوش همون 30 هم ثابت نمی مونه و بعضی اوقات میپره پایین تر)، شبها هم بدترین سرعت رو داره
با سیستم قبلیش بیشتر حال میکردم تا این
میخواستم بدونم بقیه دوستان هم واسشون همین طوره؟ و اگه راهی داره بهترش کرد ممنون میشم در جزیان بزارین
آره دوست عزیز واسه همه اینجوری 2 تا حالت داره یا اینکه سرویس 30 گیگ رو بگیری در ماه که میشه 53000 توماننقل قول:
یا اینکه تازگیهای یه چیزی پایین استفاده کرده پین افزایش سرعت و مال 256 4 گیگ هست که قیمتش فک کنم با مالیات در بیاد 8700
وضعیت نت مخابرات در یک کلام فاجعه هستش اصلا سمتش نرید ما که از سر ناچاری یک ساله زدیم بدبخت شدیم پشتیبانی حرومزادشون هم جواب نمیده یک ساعت پشت خط بودم میخواستم فحششون بدم دیروز کلا ترکیده بود چند روزه اوضاعش خرابه دقیقا بعد از اون خبر بدهی که زومیت گذاشته بود واقعا دزدای بیشرفی هستن
اینترنت آسیاتک در مرکز 4 رشت راه اندازی شد
نهي قناد - ريموت 4 (فلکـه گاز)
بلوار گیلان (3377) و زیر ساخت گلسار (3311 و 3312) به زودی...
تو سایت تورنت یارو اسپید تستشو گذاشته بود گفتم دور هم حسرت بخوریم!
شخصا به اون 2 رقم بعد ممیز هم راضی هستم! حالا پینگ 2 به کنار :n08:
اندیشه انزلی داغون شده :n27:
سایت ها به زور باز میشن
مخابرات سرویس 2 مگ دارم.سرعت دانلود خوبه ولی لود پیج خیلی کنده.کسی راه حلی داره؟
اندیشه انزلی خیلی وقته داغونه...شما تازه سر چهار تا پیج باز کردن به مشکل خوردی ولی ما که روزی دوساعت میخوایم بازی کنیم الان دوماهه داریم دیوونه میشیم!نقل قول:
رو مودم دی لینکم سایت ها به زور باز میشن , سرعت داغونه ولی رو مودم دیگه همه چی عالیه :n04:نقل قول:
الان تست کردم با مودم دی لینک وقتی می خوام دانلود کنم 3 ثانیه اول با 350 دانلود میکنه بعد میاد رو صفر و دیگه دانلود نمی کنه
ولی با مودم دیگه با نوسان خیلی کم با سرعت 420 تا 450 دانلود میکنه
معلوم نیست اندیشه چه مشکلی با مودم دی لینک داره . قبلا هم بعضی سایتها با دی لینک باز نمیشد که با تغییر mtu درست شد ولی الان دیگه تغییر mtu هم فایده نداره
وضعیت مخابرات
کد:chikorita trainer # ping -f -M do -s 1451 -c 1000 4.2.2.4
PING 4.2.2.4 (4.2.2.4) 1451(1479) bytes of data.
......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
--- 4.2.2.4 ping statistics ---
1000 packets transmitted, 482 received, 51% packet loss, time 15263ms
rtt min/avg/max/mdev = 197.666/553.291/600.118/59.278 ms, pipe 42, ipg/ewma 15.278/521.885 ms
ممنون از جوابت دوست مننقل قول:
راستش سرویس 30 هم به دردم نمی خوره. من از او افرادی هستم که همش در حال دانلود هستم :)
در مورد قسمت دوم نوشته ات میشه بیشتر توضیح بدی، من متوجه نشدم، پین افزایش سرعت؟ دقیقا چیکار میکنه و چطور باید تهیه کنم؟
دوست عزیز اولی بهتره که تا 30 گیگ با سرعت بالا میتونی دانلود کنینقل قول:
در مورد دومی هر موقع اون 16 گیگ تضمینت تموم شد و سرعتت اومد پایین میتونی 4 گیگ افزایش سرعت بگیری که به میزان 4 گیگ سرعتت بره بالا
سلام
خط 5 همچنان فول میباشد ؟ کسی هست ک جدیدا با خط 5 نت گرفته باشه از شرکتی؟
اگه گرفتین بگین منم اونجا بگیرم مبین نت خفم کرد بس قطی داره:n27:
اینترنت آسیاتک در مرکز 727 رشت (بلوار گیلان) راه اندازی شد
مرکز پی سی گلسار به زودی...
آنلاین ثبت نام کنید و تخفیف بگیرید
به زودی نمایندگان فروش این منطقه معرفی می شوند...
این مشکل سرعت افتضاح مخابرات رو فقط من دارم؟
با نوسان شدید حدود 10 کیلوبایت بر ثانیه می گیره
آسیاتک در مرکز پی سی گلسار هم راه اندازی شد
همکنون تمامی مراکز جز 5 و 8 تحت پوشش هستند
مرکز 2 شهدا
مرکز 3 قندی
مرکز 4 نهی قناد
مرکز 6 روبیانی
مرکز 7 محبی
مرکز 727 بلوار گیلان
مرکز پی سی گلسار
راه اندازی برخی پیش شماره های جدید مرکز 4 و 6 به زودی...
گندشو در آورده دیگه مخابرات! اول روزی چند ساعت افت سرعت داشت، بعد شد نصف روز الان 24 ساعته با دایال آپیم! 50% تایم اوت یعنی 50% آفلاین! نصف پولمونو پس میدن؟ :V10:
من که امروز رفتم برگه جمع آوری رو کوبوندم تو صورت مخابرات
تحمل کردن هم حدی داره
منم منتظرم دورم تموم شه همینکارو بکنم. عملا میشه گفت اینترنت ندارمنقل قول:
شما نمیدونی واسه جمع آوری چقدر طولش میده مخابرات ؟
4 تا 7 روز احتمالانقل قول:
نگرانی نداره از مخابرات جمع کردی با نت گوشی با سرعت عالی میتونی استفاده تا خطتت وصل بشه .
مخابرات واقعا گند زده باید حضوری رفت جمع آوری کرد و مخصوصا طبقه سوم هم برید اکثرا اتاقشون هم برید بزنید تو سرشون از خانوم کافی تا دیگران که خیلی ادعا دارن
نقل قول:
سلام مرکز 5 سمت دخانیات هم تحت پوششه ایا؟نقل قول:
ویرایش : اهان بله نیست ببخشید خوب نخوندم
دوستان, کسی از شرکتی غیر اندیشه, نامحدود داره؟ 256 نامحدود هستم و الان سرعتم حدود 5KB هست :n21: خدایش دزد که نباید حتمآ دست تو جیب ادم بکنه تا بهش بگن دزد. ISP های ما از دم دزدن :n21: آرزو به دلم موند یکبار بیام اینجا و کسی شاکی نباشه :n15:
منم همین مشگلو دارم 256 نامحدود اندیشمنقل قول:
یه مدته همش اینجوری میشه
منم همینطور :n03:
اگر سازمانی بود که روی کار اینا نظارت میکرد و موقع تخلف, حسابی جریمشون میکرد, جرات نمیکردند از این دزدی ها بکنند. 256/8=32 اصلآ سگ خورد 25 نه دیگه 5 :n21: این سرعت دیال اپ هست :n15:
مخابرات سرعت و تایم اوت افتضاح صبح تا شب همین برنامست ، شاید بین ساعت 8 تا 11 یکم خوب باشه.
چیز پی ان باطله کاملا ! تایم اوت اونقدر بالاست که یه پیج ساده رو باید 100 بار رفرش کرد ، پیج های مبتنی بر اجاکس کاملا باطل میشن در این مواقع .
قطع و وصلی هم که کلا جزو روتین کارشونه .
متاسفانه تو مرکز ما فیبر نوریه و فقط همین دزدها سرویس میدن.
- - - Updated - - -
واسه ارسال این پست بدون چیز پی ان 5 مین طول کشید و دوبار هم پست رو ارسال کرد.
دوستان سلام
من شنبه میخوام برم درخواست جمع آوری بدم از مخابرات.
در حال حاضر برای مرکز 7 چه شرکتی رو پیشنهاد میدین ؟!
فعالیت هایی هم که میکنم اغلب وبگردی و اپ های اجتماعی و بازی هست ... شاید شبی 1 فیلم بخوام دانلود کنم بنابراین شبانه هم داشته باشه که چه بهتر.
مخابرات گویا مشکلاتش خیلی زیاده با وی پی ان، ایسنتاگرام و غیره ... واقعا اعصاب خورد کنه.
از دیروز تا حالا هنوز رست نشده سرعت 5 کیلو تا 50 میره میاد میره میاد تایم اوت بی نهایت
پشتیبانی زنگ میزنم میگه مشگلی نیست مشگل از سیستمته
فکر کنم مشکل از سیستم فیلترینگ جدید باشه که به صورت منطقه ای فعال می کننکد:chikorita trainer # ping -f -s 1400 -M do -c 1000 4.2.2.4
PING 4.2.2.4 (4.2.2.4) 1400(1428) bytes of data.
.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
--- 4.2.2.4 ping statistics ---
1000 packets transmitted, 503 received, 49% packet loss, time 14926ms
rtt min/avg/max/mdev = 257.447/602.726/646.448/54.767 ms, pipe 46, ipg/ewma 14.941/601.060 ms
یعنی چی ؟ دارن آزمایش میکنن این چه فیلترینگیه این همه اختلل ایجاد میکنه ؟نقل قول:
قرار بزاریم چند نفری با هم بریم اعتراض کنیم تا پیگیری کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اجرای فاز دوم فیلترینگ هوشمند با همکاری یک شرکت خارجی
************************************************** *
هنوز مشگل دارین ؟ من زنگ زدم اندیشه صبح گفتن مشگل نداره خطوط شاید مشگل از اکانت یا منطقه منه !!!!
صبح مجبور شدم برا 100 مگ دانلود از ایرانسل استفاده کنم
دانلود زیر 30
دانلودو ولش
من سایت پست رو هم نمیتونم بیارم بالا بستمو ببینم کجاست
عجب گرفتاری داریم تو این خراب شده
سرعت اینترنت به ۵ کیلوبایت هم نمیرسه
همینم یه ربع طول کشید تا بیارم
جالبه تا قبل از 12 خوبه
بعد یهو پاشونو میزارن رو سیم