تکراری!!!!!!!!!
تکراری!!!!!!!!!
تکراری!!!!!!!!!!!!!
تکراری!!!!!!!
نقل قول:
مظلومی: برای حضور در استقلال آمادگی دارم
این مظلومی هم گ.. خودش رو از بس گفت من اماده ام
دیگه داره کوچیک مینه خودش رو واعظ هم که ر.. یکی نیست بهش بگه اگه با سرمربی توافق حاصل شده که خب اسم اش رو بگواگه نه هم که سریع برو با این پرویز ببند دیگه
چه ربطی داشت به روز روابط عمومینقل قول:
لازم به تاکید است که به مناسبت فرارسیدن روز ارتباطات و روابط عمومی ، باشگاه استقلال از ارائه تکذیبیه به روزنامه مورد نظر خودداری کرد
راستی اگه قراره ژنرال بره سپاهان خدا کنه ذوب توی جام حذفی قهرمان بشه که امیرخان هم سال بعد توی اسیا باشه
(با اینکه از سپاهانی ها متنفرم ولی از صمیم قلب ارزو میکنم ژنرال بهترین نتایج رو توی سپاهان بگیره)
پستام رو میزنم نمیاد
کلا p30 قاطی کرده
اگه چند تا پست یکسان از من دیدید به بزرگواری خودتون ببخشید
اشکال از من نیست
يه نفر هم كه پيدا شده و واسه ما تاقچه بالا نميذاره شما بدت مياد ازش. خيلي از مظلومي خوشم مياد، مربي بي ادعايي هست نتايج خوبي هم گرفته.نقل قول:
معذرت ميخوام ولي شما هم خودت رو گ... از بس به اين و اون فحش دادي تو اين تايپيك مثل اينكه آسمون باز شده يه قلعه نوعي افتاده پايين. حالا هركي با قلعه نوعي خوب بود و خا...ماليش رو كرد ما هم بايد ازش تعريف كنيم هر كي هم كه نوكر قلعه نوعي نبود بايد ازش بد بگيم
اون موقع كه ما ميرفتيم ورزشگاه توي بازي و 20 دقيقه بعد بازي قلعه نوعي رو تشويق ميكرديم شما كجا بودي؟
حالا هم كه رفته مطمئن باش يه چيزي بوده و تقصير به طور كامل گردن واعظ نبوده و قلعه نوعي هم مقصر بوده.
مربیگری در استقلال افتخار بزرگی است
پرویز مظلومی سرمربی سابق تیم مس كرمان گفت :مربیگری در تیم استقلال تهران افتخار بزرگی است و خود را متعلق به این تیم می دانم.
پرویز مظلومی درباره خبر انتخاب خود به عنوان مربی استقلال گفت : هیچ پیشنهادی از این تیم نداشته ام،البته خودم هم این خبر را شنیده ام ولی هنوز از مسئولان باشگاه کسی با من تماس نگرفته است .
مظلومی تاكید كرد: اگر مذاكرات خوبی را در پیش بگیریم و شرایط دو طرف برای این قرار داد خوب باشد،به طور حتم هدایت استقلال را قبول خواهم كرد،زیرا خود را متعلق به این تیم می خوانم .
وی گفت : برای فصل آینده چند پیشنهاد دارم كه سعی می كنم با تمركز كافی بهترین را انتخاب كنم
اكبرپور: برخيها امسال در استقلال شيطنت كردند
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: امسال در تيم ما برخي از بازيكنان شيطنت كردهاند
سياوش اكبرپور در گفت و گو با خبرنگار فارس در خصوص آخرين شرايط تيم ملي فوتبال تصريح كرد: شرايط تيم ملي خوب است و فكر مي كنم بازي تداركاتي مقابل تيم ملي اميد هم براي ما باارزش بود هم براي شاگردان پيرواني.
وي ادامه داد: معتقدم كار بسيار سختي براي صعود به جام جهاني در پيش داريم. فكر ميكنم سه بازي ما درست مثل بازي خاطره انگيزه ايران مقابل استراليا بسيار سخت و دشوار است اما اگر بازيكنان بخواهند؛ صعود به جام جهاني آينده هرگز دور از دسترس نيست.
اكبرپور در خصوص وضعيت قراردادش با استقلال تاكيد كرد: با استقلال قرارداد دارم و در صورتي كه پيشنهادي از تيم هاي خارجي داشته باشم ميتوانم با مسئولان باشگاه مذاكره كرده و ترانسفر شوم.
وي پيشنهاد تيم فوتبال سپاهان اصفهان را رد كرد و گفت: هيچ پيشنهادي از اين تيم اصفهاني ندارم و فعلا با تيمي مذاكره نكردهام. البته از يكي دو تيم اماراتي هم پيشنهاد دارم ولي همه چيز را به باشگاه استقلال واگذار كردهام چون بازيكن استقلال هستم.
مهاجم استقلال در خصوص اختلاف بين مديرعامل و سرمربي اين تيم خاطرنشان كرد: فكر نميكنم در حدي باشم كه بخواهم در مورد اين دو شخصيت بزرگ صحبت كنم. مطمئنا هر كسي صلاح كار خود را بهتر ميداند و من در اين خصوص اظهار نظر نميكنم.
اكبر پور درباره اينكه بعضي از بازيكنان استقلال معتقدند در اين تيم همدلي وجود ندارد اظهار داشت: مطمئنا هر كسي كه روي نيمكت ذخيره ها بنشيند ناراضي خواهد بود. قبول دارم كه در اين فصل چند تن از بازيكنان ما شيطنت داشتند ولي خدا را شكر ميكنم كه عنوان قهرماني را به دست آورديم والا صحبتهاي و حاشيههاي پيرامون ما خانمان سوز ميشد. من هم قبول ميكنم كه در اين فصل چنين مشكلاتي وجود داشت ولي همه آنها گذشته و بايد به فكر آينده باشند.
دوست عزیز اول باید بگم ادب را رعابت کنبد که خدای نکرده مشکل ایجاد نشه ...نقل قول:
ه نفر هم كه پيدا شده و واسه ما تاقچه بالا نميذاره شما بدت مياد ازش. خيلي از مظلومي خوشم مياد، مربي بي ادعايي هست نتايج خوبي هم گرفته.
معذرت ميخوام ولي شما هم خودت رو گ... از بس به اين و اون فحش دادي تو اين تايپيك مثل اينكه آسمون باز شده يه قلعه نوعي افتاده پايين. حالا هركي با قلعه نوعي خوب بود و خا...ماليش رو كرد ما هم بايد ازش تعريف كنيم هر كي هم كه نوكر قلعه نوعي نبود بايد ازش بد بگيم
اون موقع كه ما ميرفتيم ورزشگاه توي بازي و 20 دقيقه بعد بازي قلعه نوعي رو تشويق ميكرديم شما كجا بودي؟
حالا هم كه رفته مطمئن باش يه چيزي بوده و تقصير به طور كامل گردن واعظ نبوده و قلعه نوعي هم مقصر بوده
در ضمن پرویز سبیل هم روزی دستیار ژنرال بوده ....
وقتی یه مربی قید 800 میلیون پول را میزنه و میاد تیم 13 جدول را تحویل میگیره قهرمانی جام حذفی و سهمیه آسیا،قهرمانی لیگ، بهترین خط حمله ایران و ... با این همه فشاری که روش بوده به راحتی میتونه تیم را ول کنه؟
البته من خودم از مظلومی بدم نمیاد چون او هم یه استقلالی باتعصبه....
من شنیدم صمد مرفاوی سرمربی شده ...روته مولر هم دستیارش ...کسی خبری نداره....!!!!!!!!!!
اینو که دیروز استقلال جوان تیتر کرده بود
زیاد قابل اعتنا نیست
منم فکر نکنم صمد بدون امیر بمونه توی استقلال (با توجه به فصل سختی که تنهایی توی استقلال داشت)
اتفاقا منم توی پستم از مظلومی طرفداری کردمنقل قول:
اون داره با این مصاحبه هاش خودش رو کوچک میکنه
همون یه بار که گفت من میخوام بیام استقلال کافی بود
در ضمن اون حرفهایی که من گفتم همگی در تشریح ماجرا بود و اونی که داره فحش میده شمایید
راستی اون پستهای تکراری رو هم گفتم من هرچی میزدم بیاد میگفت اومده ولی هرچی صفحه رفرش میکردم میگفت نیومده تقصیر از من نبود
قلعهنويي: اميدوارم دونگا، جانواريو را به تيم ملي دعوت كند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم استقلال تهران گفت: اميدوارم سرمربي تيم ملي برزيل، جانواريو را به تيم ملي برزيل دعوت كند.
گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعهنويي در حاشيه تمرين روز يكشنبه استقلال در گفت و گو با يكي از شبكههاي تلويزيوني برزيل در خصوص فوتبال اين كشور اظهار داشت: برزيل يكي از تيمهاي پرقدرت دنيا است كه هميشه در اين رشته حرف اول را ميزند. مردم ايران فوتبال برزيل را دوست دارند و هميشه مسابقات تيم ملي اين كشور را دنبال ميكنند.
وي در خصوص جانواريو بازيكن برزيلي استقلال گفت: ابتدا بايد در خصوص خصوصيات اخلاقي و انساني فابيو صحبت كنم. او علاوه بر مسائل فني درس هاي خوبي به بازيكنان استقلال داد. جانواريو موفق شد گل قهرماني استقلال را كه براي ما بسيار ارزشمند بود به ثمر برساند. اميدوارم دونگا سرمربي تيم ملي برزيل به خاطر بازي هاي خوبي كه جانواريو در تيم استقلال انجام داد او را به تيم ملي كشورش دعوت كند. اين بازيكن در خط مياني بسيار ارزشمند است و ميتواند در تيم ملي برزيل نيز حضور داشته باشد.
در پايان خبرنگاران برزيلي اعلام كردند نام اصلي فابيو جانواريو، فابيو ژانو آريو است و دوست داريم نام او را به درستي تلفظ كنيد.
پرویز مظلومی : استقلالی بسازم که کیف کنید
شاید منتفی شدن تمدید قرارداد پرویز مظلومی با مس بیش از هر فردی اعضای هیاتمدیره استقلال را خوشحال کرد. مخصوصا واعظی آشتیانی مدیرعامل این باشگاه را که در شرایط فعلی از محبوبیت چندانی نزد هواداران پرتعداد این تیم برخوردار نیست. بیشک افشای نام پرویز مظلومی به عنوان جانشین امیر قلعهنویی برای فصل آینده میتواند برگ برندهای برای واعظ و همکارانش باشد. فردی از خانواده استقلال با کارنامهای در خور و قابل ملاحظه که بار روانی بسیاری را از روی دوش مدیریت باشگاه استقلال بر میدارد. هر چند این روزها پرویز مظلومی بیش از پیش به نیمکت استقلال نزدیک شده، اما هنوز انتصاب او به عنوان سرمربی فصل آینده استقلال، از سوی مقامات این باشگاه اعلام نشده است. البته با آلترناتیوهای داخلی نظیر صمد مرفاوی و حتی مجید جلالی، میتوان مظلومی را تنها گزینه قابل اتکا موجود برای استقلال محسوب کرد.
در چند روز اخیر و مخصوصا پس از منتفی شدن حضور شما در مس بارها از توافق نهایی شما با استقلالیها صحبت به میان آمده، خودتان دراینباره توضیح میدهید؟
راستش تا پنجشنبه که با مس به توافق نرسیدیم، به هیچ پیشنهادی به طور جدی فکر نکرده بودم و تنها فکر و ذکرم موفقیت با مس کرمان بود. اما از جمعه که به تهران آمدم بیشتر به گزینههای موجود فکر کردم تا تصمیم خودم را برای فصل آینده نهایی کنم.
شما که با مس قرارداد بسته بودید، پس چرا در نهایت به بنبست خوردید؟
بههرحال سعادت نبود تا در خدمت آنها باشم. لابد حکمتی داشته.
قطعا، شاید حکمت آن سرمربیگری استقلال بود، مخصوصا حالا و با این جو مثبتی که برای شما به وجود آمده؟
از اینکه مدیران استقلال من را در بین گزینههای خود قرار دادند، به من لطف داشتهاند. اما هنوز چیزی قطعی نشده است.
هفته قبل وقتی با پرویز مظلومی صحبت کردیم، گفتید که از نظر استقلالیها من سرمربیام. اما هنوز خودم تصمیمی در این مورد نگرفتم. البته آن موقع بحث شما و مس خیلی داغ بود.
نه، اینطور نبود. بیشتر از نظر رسانهها من سرمربی استقلال بودم.
یعنی از طرف استقلال تماسی با شما گرفته نشده؟
چرا، تماس گرفتند و من هم گفتم که حاضرم با آنها فعالیت کنم.
پس در واقع هر چند کمی دیر، اما به آرزویی که داشتید نزدیک شدهاید؟
به نظرم وقتش رسیده بود. البته من هیچوقت به نیمکت استقلال چشم نداشتم، اما بعد از رفتن پورحیدری میتوانستند پس از 12 سال دستیاری یک فرصت به من بدهند. شاید 10 سال پیش باید سرمربی استقلال میشدم. اما بااینحال تیمی بسازم که کیف کنید.
اما قبول دارید که شرایط فعلی استقلال چندان دلچسب نیست؟
من در شرایط خیلی سختتر از این هم کار کردم و خودم را ثابت کردهام. آمادگی هر گونه سختی را نیز برای حضور روی نیمکت استقلال دارم.
تا به امروز جلسهای رسمی با مسئولان باشگاه داشتید؟
فعلا که همه توافقات شفاهی بوده است.
اگر سرمربی نشوید چطور؟
باز هم مینشینم و تیم را حمایت و تشویق میکنم. هر کاری نیز از دستم برآید برای موفقیت استقلال انجام میدهم.
فکر میکنید با مدیریت باشگاه کنار میآیید؟
بههرحال طبیعی است که سرمربی در مورد مسائل فنی اختیار تام دارد. بههرحال در باشگاهی مثل استقلال تمام وظایف مشخص و حیطه فعالیتها تعریف شده است.
در مورد کادرفنی چطور، تصمیمی دارید؟
بله، نفرات مورد نظرم را انتخاب کردم که همگی استقلالی هستند. البته فعلا صلاح نیست در مورد این مسائل صحبتی کنم.
نام سرمربی در صندوق اسرار واعظ
انتخاب سرمربی فصل آینده استقلال به یکی از پیچیدهترین معادلات این روزهای فوتبال ما تبدیل شده است. حتی بر سر این موضوع که جانشین امیر قلعهنویی وطنی است یا خارجی هم تردیدهای زیادی وجود دارد. آنچه که در این میان قطعی است؛ مذاکرات با سرمربی جدید مراحل پایانی خود را طی میکند و براساس ادعای تکتک اعضای هیات مدیره و کارمندان باشگاه و البته شخص مدیرعامل هیچکس غیر از امیررضا واعظ آشتیانی از نام مربی برگزیده خبری ندارد. تنها موضوعی که بسیار جدی به گوش میرسد حضور همزمان مربیان داخلی و خارجی در کادرفنی تیم است. حالا اینکه سرمربی ایرانی است و دستیارانش خارجی یا سرمربی خارجی است و دستیارانش ایرانی هیچگونه خبر قطعی و رسمی وجود ندارد و تمام نفرات و گزینههای مطرح شده در حد همان گمانهزنی و شنیده میشودهاست.
اما براساس اعلام یک منبع کاملا موثق یکی از شروط جدی واعظ در مذاکره با گزینههای خود لو نرفتن مذاکره و مفاد آن است. شاید دلیل کنسلشدن حضور جان بنجامین توشاک ولزی هم لو رفتن نام او بود. شایعات مطرح شده میگوید زوج پرویز مظلومی و روتهمولر کادرفنی سال آینده استقلال را تشکیل خواهد داد. تکذیبهای پیدرپی پرویز مظلومی و اصرار او برای اینکه در مس میماند در حالی که مس رسما از نام او گذشت نیز میتواند به این شایعه دامن بزند. البته برخی دیگر هم معتقدند مجید جلالی سرمربی و روتهمولر دستیارش میشود اما خب کنار هم قرار گرفتن جلالی و مولر که هر دو تقریبا در یک سطح هستند و بیشتر به عنوان تئوریسین مشهور هستند کم دور از ذهن است. خود واعظ هم خوب میداند با این انتخاب مورد انتقاد شدید رسانهها قرار میگیرد اگرچه مدیرعامل استقلال نشان داده چندان به این نکته توجه ندارد. با این حساب اگر قرار بر انتخاب مربی داخلی باشد شانس مظلومی البته روی کاغذ و معادلات و محاسبات بیشتر از جلالی است اما اگر بنا بر انتخاب سرمربی خارجی باشد که سابقه واعظ در فدراسیون دوچرخهسواری نشان میدهد علاقه زیادی به این دسته از مربیان به خصوص از نوع ایتالیاییاش دارد آنوقت باید روی فرضیه دوم زوم کرد. یک سرمربی خارجی با یک الی دو دستیار جوان ایرانی. در این راستا تاکنون جان توشاک، برونو متسو، زدنیک زمان، ژاک سانتینی، فیلیپ تروسیه، آلبرتو زاکرونی، روتهمولر و حتی خاویر کلمنته و یکی، دو مربی بدون اسم از هلند و ایتالیا مطرح شدهاند اما اسم مورد نظر میان این نفرات خواهد بود؟ یکی از افراد مطلع در باشگاه مدعی است بیشتر این نامها مطرح شدهاند اما منتظر اعلام یک نام جدید باید بود. یعنی سرمربی استقلال نامی خارج از گیومه نامهای مطرح شده است. به گفته واعظ نام سرمربی جدید را فقط و فقط خودش، طرف مقابل و البته خدا میداند. او به ما توصیه کرد برای پیدا کردن نام سرمربی جدید در تلاش و تکاپو نباشیم چرا که هیچکس غیر از خودش اطلاع رسمی و دقیق برای گفتن به ما ندارد. مدیرعامل استقلال به ما گفت که خیالمان راحت باشد که تا زمان اعلام رسمی خودش هیچ خبرنگار و رسانهای نامش را متوجه نخواهد شد. واعظ حتی اینکه مربی منتخبش ایرانی است یا خارجی یا اینکه امثال جلالی و مظلومی هستند یا نیستند را هم تایید و تکذیب نکرد. اما در خصوص سرمربی جدید هم دو نام بسیار جدی مطرح است اول و جدیتر اصغر شرفی و پس از او منصور پورحیدری که فعلا سرپرست تیمملی و پاس همدان است. در تماسی که با شرفی داشتیم همانطور که پیشبینی میکردیم بهگونهای صحبت کرد که نه تایید کرد و نه تکذیب و بهقولی دوپهلو و حرفهای جواب داد. او میگوید «فعلا» کسی با او حرف نزده است. به قول خودش تا امروز قرار نیست سرپرست باشد اما از فردا کسی خبر ندارد. این در شرایطی است که واعظ مدعی شده است کادرفنی از جمله سرمربی، دستیاران او و سرپرست تیم مشخص شده و تنها پارهای توافقهای جزیی باقیمانده است. پس مدیرعامل آبیها نام نفرات موردنظر را در قوطی دارد تا به گفته خودش این هفته و به وقتش آن را اعلام کند. جالب اینکه او حاضر نیست زمان خاصی را بهعنوان روز موعود اعلام کند. حتی نگفت قبل از بازی با الجزیره یا بعد از این بازی نام سرمربی اعلام میشود. اگر به صراحت و صداقت کلام واعظ شک داشتیم با توجه به گفته یکی از مسوولان باشگاه مبنی بر اینکه فعلا روی گزینهای اجماع و توافق حاصل نشده تکیه کرد و این ادعای مدیرعامل استقلال را تنها و تنها به پای یک بلوف خبری میگذاشتیم اما خب شاید به قول واعظ هیچکس غیر از او در جریان نیست.
به هر صورت شب بازی با الجزیره و یا فردای آن نام سرمربی جدید استقلال اعلام میشود. در شرایط حاضر میتوان به جرات ادعا کرد هیچکس غیر از مدیرعامل و سرمربی مذاکره شونده و شاید هم زریبافان و علیآبادی از نام سرمربی جدید خبر ندارند. اعضای هیات مدیره هم ادعا کردند برای بهوجود نیامدن حاشیههای گوناگون قرار شده تا قبل از نهایی شدن نام سرمربی آینده به آنها هم اعلام نشود. حالا باور کردن یا باور نکردن این ادعای اعضای هیات مدیره و البته واعظ با خودتان اما هرچه که هست نام سرمربی فصل آینده استقلال را باید در جیب مدیرعامل استقلال جستوجو کرد و بس.
محمودرضا بابایی ، پسر بچه ای که قلعه نویی و واعظ انتخاب او بودند !!
«چه کسی میتواند با فشار به مدیرعامل، امیر قلعه نویی را از استقلال کنار بگذارد؟»،،«چه کسی میتواند بالاتر از رئیس فدراسیون مربی تیم ملی را انتخاب کند؟»، «چه کسی این توانایی را دارد که بالاتر از رئیس مجمع، مدیرعامل را به استقلال تحمیل کند؟». این سوالاتی بود که بعد از خواندن مصاحبههای روزگذشته به وجودآمد.مصاحبههایی از امیر قلعهنویی (سرمربی سابق استقلال)علی نظری جویباری (سرپرست سابق استقلال) و امیر واعظ آشتیانی (مدیرعامل استقلال) که همگی به یک فرد جوان اشاره کردند. امیر قلعهنویی مشاورجوان را دلیل اصلی خروجش از استقلال میداند واینکه این مشاور میخواسته او را حذف کند،نظری جویباری این جوان را متهم کرده که در مدیرعامل شدن واعظ آشتیانی در استقلال نقش داشته،دست آخر هم واعظ آشتیانی ادعا کرده بود که مشاور جوان همان کسی است که در سرمربیشدن قلعه نویی نقش داشته است. چنین مصاحبههایی سبب شد که چند سوال به وجود بیاید و البته در پایان یک سوال بزرگ تر؛این جوان مشاور همه کاره کیست؟ جواب شما محمودرضا بابایی است.
متولد 1362 و جزو عجیبترین خبرنگاران ورزشی است. شاید استفاده از کلمه خبرنگار هم چندان برای او مناسب نباشد.بابایی در چند سال گذشه مسوولیت بخش ورزشی سایت تبیان را برعهده داشته اما آنچه در مورد استقلال و تیم ملی گفته شده نشان میدهد او یکی از موثرترین افرادی است که در ورزش ایران در سایه مانده است.دوستان محمود بابایی میگویند او با اکثر مدیران ورزشی جدا از درگیریهای مدیریتی روابط بسیار خوبی داشته است. پس اگر او در فدراسیون روابط حسنهای با رئیس داشت همزمان روابطش باسازمان تریبت بدنی را حفظ کرد و حتی پس از اتفاقاتی که منجر به تعلیق فوتبال ایران هم شد روابطش با هر دو طرف را در حد مطلوبی نگه داشت.او البته یک شب از هر ماه رمضان را میزبان افطاری است که معمولا آدمهای مهم ورزش در آن شرکت میکنند.حتی اتفاقات مهمی هم در میهمانی او رخ داده که یکی از مهم ترین آنها آشتی دادن علی فتحالله زاده و امیر قلعه نویی بوده.
پسرک موبوری که سرش را روی شانه امیرقلعه نویی گذاشته بود شاید عجیب ترین قسمت از تمرین اول تیم ملی بود. امیر قلعهنویی تازه به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب شده بود و اولین تمرین را از روی نیمکتی در قسمت شرقی کمپ تیم ملی، دنبال میکرد. خبرنگاران یک به یک به نیمکت نزدیک میشدند و تلاش داشتند که با سرمربی تیم ملی ارتباط برقرار کنند. اما رابطه عجیب پسر موبور و چشم زاغ با قلعهنویی همه را متعجب میکرد. او سرش را روی شانه قلعه نویی گذاشته و با مربی سابق استقلال میگفت و میخندید. کاری که دیگران جراتش را نداشتند، البته همه خبرنگاران پسرک را میشناختند: «محمودرضا بابایی» پچ پچها همان موقع هم وجود داشت که سرمربی استقلال به کمک این پسر سرمربی تیم ملی شده اما نه کسی مدرکی داشت و نه کسی این ماجرا را باور میکرد.اما بعد ازاین همه مدت واعظ آشتیانی است که گفته: «همین مشاوران و فرد جوان مورد اشاره قلعهنویی، کسی است که خود قلعهنویی سرمربیگریاش در تیم ملی و برخی مسائل دیگر را مدیون اوست و خودش یکی از مشاوران قلعهنویی است.» حرفهای واعظ آشتیانی اشاره به شایعات همان دوره دارد.شایعاتی عجیب و غریب که خبر میدادند امیر قلعه نویی نه تنها اولین انتخاب، جلسه خردجمعی نبوده که دومین و سومین انتخابش هم نبوده.اگر چه جوابهای سرمربی استقلال هم به نوعی همه چیز را تکذیب میکند: «ضمنا آقای کیومرثهاشمی انسانی نیست که بخواهد بنابر توصیه و تلاش یک جوان بنده را در راس تیم ملی قرار دهد. آقای واعظ با اینگونه حرف زدن تصمیمات مسوولان ورزشی کشورمان را زیر سوال میبرد و به تمام افرادی که با خرد جمعی بنده را به تیم ملی رساندند، توهین میکند.» خروج بابایی از سایت تبیان ظاهرا همزمان بوده با ورود او به وزارت صنایع و معادن.حالا اینکه او چطور موفق به این کار شده مهم نیست اما گویا بابایی در آن زمان مسوول دفتر واعظ آشتیانی در وزارت صنایع بوده و واعظ که همزمان هم در وزارتخانه بوده و هم در فدراسیون دوچرخه سواری روابط خوبی با او داشت.شاید به همین دلیل روابط نزدیک هم باشد که نظری جویباری سرپرست سابق استقلال به خبرگزاری فارس میگوید: «این آقا واعظ را مدیرعامل استقلال کرده.»
اما شواهد گویای آن است که پس از آمدن واعظ و بهدنبال بابایی به استقلال نزدیکی این مشاور جوان به مدیرعامل برای سرمربی تیم گران تمام شده است. به گفته نزدیکان سرمربی، امیر قلعهنویی دوستانی در نزدیکی استقلال داشت که محمودرضا بابایی آنها را حذف کرد و در تمام مدت حضورش در کنار واعظ آشتیانی تلاش کرد که قدرت سرمربی را کاهش دهد.چنین رفتاری سبب شد که قلعه نویی هیچ وقت نتواند با رفتار دوست سابق خود کنار بیاید وبرای ماندن در استقلال شرط کنار گذاشتن محمودرضا بابایی را بگذارد.اما به هرحال زور مشاور بیشتر بود و قلعه نویی رفتنی شد.
باور کردن اینکه یک پسر 26 ساله در تصمیمهای بزرگ ورزش ایران نقش دارد کار مشکلی است اما تاسف بار میشود اگر همه شایعات و اتهاماتی که قلعه نویی و واعظ آشتیانی و نظری جویباری به محمودرضا بابایی میزنند، درست باشد.مخصوصا که هیچ کدام از مسوولان فدراسیون وقت،اقدام به تکذیب حرفهای زده شده نکردهاند.
عابدینی: با روند فعلی سهام استقلال و پرسپولیس دست افرادی خاص می افتد ، نه مردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عابديني گفت : اگر اين واگذاري يك واگذاري دولتي است شرایطی دارد و واگذاري يك شركت دولتي به بخشي که از سرمايههاي دولتي باشد سه روش دارد. روش اول اين است كه ما شركت يا موسسه را به مزايده بگذاريم و بفروش برسانیم. روش دوم اين است كه از طريق خصوصيسازي سهام واگذار شود. يعني سهام را ببريم در بورس به مردم بفروشيم. روش سوم هم اين است كه سهام خاص يا عام شود. البته سهام عام پذيرهنويسي است . در دو شرط اول بايد سرمايه نشان بدهيد تا وارد عرصه خريد سهام شوید. در اين بین باشگاه پرسپوليس سودي نشان نداده و ضرر كرده و بيشتر از سرمايهاش هم ضرر كرده است و طبق قانون تجارت هم شركت و موسسه شكست خورده محسوب ميشود .بنابراین در صورتي كه سهام به صورت مزايده واگذار شود هر شخصي ميتواند سهام را خريداري كند.
عابديني در ادامه افزود : در این شرایط معمولاَ شركتهاي نيمهدولتي ميآيند سهام اين دو باشگاه را ميخرند. آن وقت باز هم همان آش و همان كاسه ای که الان هست شاهد خواهيم بود .
به نظر من آقايان بايد وضعيت را به گونه ای پيش ميبردند كه امروز اين باشگاه را بتوان واگذار كرد. چه از طريق پذيرهنويسي و چه از طريق بورس، به عنوان يك شركت سهامي عام باید ثبت مي شد تا ضرر و زيانش مشخص می شد و اگر زيانده نبود آن وقت ميشد سهام اين دو باشگاه را به مردم واگذار كرد. ضمن اينكه حق به حقدار ميرسيد. مردم همه ميتوانستند بيايند يك سهامی بخرند اما در شرایط فعلی يكسري افراد خاص ميآيند و سهام را به آنها واگذار می کنند و همانطور كه گفتم همان آش همان آش و كاسه هم همان کاسه خواهد بود.
__________________________________________________ _____
ساك ورزشي پاداش استقلالیها!
اعضاي تيم فوتبال استقلال تهران به مناسبت قهرماني در ليگ هشتم ساك ورزشي پاداش خواهند گرفت.
به گزارش فارس، قرار است اعضاي تيم استقلال براي سفر امروز به امارات ساك ورزشي با خود نبرند.
آل اسپورت حامي باشگاه استقلال در تهيه پوشاك ورزشي در فصل گذشته طبق قرارداد بايد با توجه به قهرماني تيم در ليگ برتر 15 هزار دلار پاداش غير نقدي به اعضاي اين تيم بدهد.
از همين رو باشگاه از بازيكنان خواسته با خود ساك ورزشي به امارات نبرند تا از فروشگاه نمايندگي محصولات اين شركت ساك هاي جديد با لوازم آن را دريافت كنند.
(باز هم فارس ویه خبرچرت دیگه.طوری نوشته انگاری برای قهرمانی فقط میخوان یه ساک بدن درصورتی که اینو قرار ال اسپروت بده و اصلا به باشگاه ربطی نداره)
__________________________________________________ __
مهمترين عناوين روزنامه هاي ورزشي امروز (استقلال جوان)
استقلال جوان :
- سونامي در هيات مديره باشگاه پرسپوليس.
- مديرفني يا عضو هيات مديره ؛ پروين به پرسپوليس باز مي گردد.
- قاسمي : كاپيتان استقلال را مديرفني مي كنم.
- حضور جلالي در مقاومت هم منتفي شد.
- محروميت نيكبخت و نوروزي لغو شد.
- عقيلي : از پرسپوليس پيشنهاد دارم.
- احسان حاج صفي در يك تيم نظامي.
- استفاده بهينه قطبي از ملي پوشان متمايل به دايي.
- خاطره نگاري مربيان تيم ملي ؛ جلالي : دايي به كره جنوبي پاس گل داد.
- پرويز مضلومي: الان بهترين فرصت براي مربيگري من در استقلال بود.
__________________________________________________ __
توافق استقلال با 5 بازيكن جديد
واعظ آشتياني اين روزها براساس نظرات سرمربي جديد استقلال كه هنوز نام او را به طور رسمي اعلام نشده براي جذب بازيكنان جديد اقداماتي را انجام داد كه نتيجه آن توافق با 5 بازيكن جديد بوده است. محمد محمدي دروازه بان سابق پرسپوليس و پيكان بعد از جلسه با واعظ آشتياني قرارداد داخلي دو ساله را امضا كرده است.
مهرداد كريميان و مهدي شيري از برق شيراز و افشين چاووشي مهاجم تيم داماش گيلان كه سهميه دسته اولي به حساب مي آيند بازيكناني هستند كه با واعظ آشتياني به توافق دست يافته و حتي قرارداد داخلي را نيز امضا كرده اند.
محمد فعال هافبك - مهاجم تيم استقلال اهوز هم از جمله گزينه هاي مورد نظر واعظ آشتياني است. مديرعامل استقلال در پاسخ به انتقاد امير قلعه نويي مبني بر جذب بازيكن قبل از انتخاب سرمربي جديد تاكيد كرده كه سرمربي استقلال را انتخاب كرده و بازيكنان جديدي نيز براساس نفرات او انتخاب شده اند.
گفته مي شود صمد مرفاوي و پرويز مظلومي گزينه هاي واعظ آشتياني براي سرمربيگري هستند و باشگاه قصد دارد يك مربي تمرين دهنده خارجي نيز در كنار مظلومي يا مرفاوي استفاده كند.
(اقا این محمد فعال همونه که دهن پرسپولیسی ها رو سرویس کرده.فکر کنم توی 4-5 تا بازی ای که جلوی پرسپولیس کرده 5-6 گل زده باشه)
اقا من حساس میکنم پستای من به خاطر اخطارهام از طرف مدیریت نگه داشته میشه و بعد از تایید میاد توی تاپیک
به خاطر همین همه رو توی یه پست زدم
شوخي نكن، يادت نيست 3 سال پيش چكار كرد با استقلال. هنوز وقتي ياد بازي هاي اون سال ميفتم چندشم ميشه.نقل قول:
البته صمد كمك مربي خيلي خوبيه مخصوصا كنار قلعه نوعي.
الله اکبر همین مونده صمد دوباره سرمربی بشه تا فاتحه استقلال یه باره دیگه خونده بشه اونم تو سالی که استقلال تو آسیاست و باید جبران نتیجه افتضاح امسال رو بکنه
تجربه رو تجربه کردن خطاست
اتفاقا تیم خیلی روان بازی میکرد منتها تو اواخر لیگ یکم وضعش به هم ریخت و چهارم شد...نقل قول:
شوخي نكن، يادت نيست 3 سال پيش چكار كرد با استقلال. هنوز وقتي ياد بازي هاي اون سال ميفتم چندشم ميشه.
البته صمد كمك مربي خيلي خوبيه مخصوصا كنار قلعه نوعي.
مرفاوي"، "روته مولر" و "مظلومي" گزينههاي استقلال
معرفي کادر فني جديد بعد از بازي با الجزيره
کادر فني تيم فوتبال استقلال پس از مسابقه اين تيم مقابل الجزيره امارات معرفي خواهد شد.
به گزارش ايسنا، پس از تکيمل شدن نفرات برگزيده براي کميته فني، مدير تيم، سرمربي، مربيان و همچنين رئيس آکادمي باشگاه استقلال به صورت همزمان اسامي اين نفرات از طريق سايت باشگاه اعلام خواهد شد.
باشگاه استقلال درصدد است براي فصل آينده ترکيبي از مربيان خارجي - داخلي را براي هدايت تيم بزرگسالان استقلال در نظر گيرد.
مراحل مذاکره با گزينه هاي مورد نظر به پايان رسيده است اما اسامي آنها تا پايان رقابت هاي فصل جاري اعلام نخواهد شد.
از غلامحسين مظلومي به عنوان مدير تيم، صمد مرفاوي به عنوان سرمربي و اريش روته مولر به عنوان مربي نام برده ميشود.
مذاكرات باشگاه استقلال با اين نفرات صورت گرفته و اگر تغييري در تصميم اين باشگاه ايجاد نشود اسامي آنها پس از بازي با الجزيره اعلام ميشود.
مرفاوی که گفته هنوز با من صحبتی نشده ....نقل قول:
مرفاوي"، "روته مولر" و "مظلومي" گزينههاي استقلال
معرفي کادر فني جديد بعد از بازي با الجزيره
احتمال زیاد مظلومی سرمربی با روته مولر به عنوان دستیار یا تمرین دهنده استفاده بکنن
باشگاه استقلال تهران اعلام هر گونه ليست فروش را تكذيب كرد
پس از مشخص شدن كادر فني این تیم ، آنها در خصوص ماندن یا رفتن بازيكنان تصميم خواهند گرفت ، ضمن آن که سياست باشگاه بر حفظ بازيكنان كليدي فصل گذشته است .
انتشار ليست بازيكنان مازاد باشگاه استقلال تهران سبب دلخوري برخي از بازيكنان اين تيم را در بر داشت تا حدي كه تعدادي از آنها در قبال انتشار اين ليست موضع گرفتند.
در همين ارتباط باشگاه استقلال تهران اعلام كرد از سوی این باشگاه هيچگونه ليستي در خصوص اعلام بازيكنان مازاد اعلام نشده و پس از مشخص شدن كادر فني این تیم ، آنها در خصوص ماندن یا رفتن بازيكنان تصميم خواهند گرفت ، ضمن آن که سياست باشگاه بر حفظ بازيكنان كليدي فصل گذشته است .
تيم استقلال تهران روز سهشنبه هفته جاري در رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا به مصاف تيم الجزيره امارات خواهند رفت كه اين مسابقه پايان همكاري امير قلعهنويي سرمربي کنونی استقلال با اين باشگاه خواهد بود.
سلامنقل قول:
معذرت ميخوام اون موقع كه اين پست رو زدم يه خورده عصباني شدم
موافقم، به نظرم مظلومي سرمربي ميشه و روته مولر هم دستيار.استفاده كردن از صمد به عنوان مربي تقريبا يه ريسك براي واعظ حساب ميشه و با توجه به اتفاقات اخير، به نظرم واعظ حاضر به انجام اين ريسك نيست.نقل قول:
اول میرن با جان توشاک و .... مذاکره میکنن آخرش میخوان برن پرویز سیبیل رو بیارن با روته مولر ؟ روته مولر اگه کارشو بلد بود تو تیم ملی یه غلطی میکرد. پرویز مظلومی هم زیادی مظلومه تو استقلال دووم نمیاره.
ای کاش ما یه تو کشور مان چند تا مدیر درست حسابی داشتیم
این مولر رو که فدراسیون میخواد غالبش کنه به یکی از تیمها تا اون ضرری که به خاطر بیرون انداختنش باید متحمل بشه رو کم کنه
قرارداد 2 ساله امير قلعهنويي با باشگاه سپاهان
به گزارش خبرگزاري فارس محسن پورسينا عنوان كرد: در كل قرارداد به تفاهم رسيده ايم و بنا بر درخواست قلعه نويي پس از بازي استقلال مقابل الجزيره امارات كار را تمام خواهيم كرد.
رئيس سازمان صنايع و معادن استان اصفهان ادامه داد: قرارداد قلعه نويي 2 ساله و از نظر مالي يك ساله است و در پايان سال دو طرف مي توانند قرارداد را يك سال ديگر تمديد كنند.
پورسينا درباره مبلغ قرارداد قلعه نويي اظهار داشت: درباره اين موضوع هنوز صحبتي با مدير برنامه هاي وي نشده و پس از پايان بازي استقلال در ليگ قهرمانان درباره اين موضوع هم به توافق خواهيم رسيد.
رئيس هيات مديره باشگاه سپاهان اصفهان درباره تغييراتي كه قلعه نويي در نيمكت سپاهان به وجود خواهد آورد گفت: باشگاه سپاهان يك كادر كامل دارد و تمايل دارد اين كادر را حفظ كند.
وي افزود: قلعه نويي دو يا 3 نفر را به كادر فني تيم اضافه خواهد كرد ولي سرپرست تيم تغيير نخواهد كرد. احتمالاً دستيار اول، يك مربي بدنساز و مربي دروازه بان ها به تيم سپاهان اضافه خواهند شد.
پورسينا تاكيد كرد: تغييري در مديريت باشگاه سپاهان به وجود نخواهد آمد و ساكت همچنان مديرعامل باقي خواهد ماند.
صادقي: به احتمال زياد در مس كرمان ميمانم
امير حسين صادقي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در مورد تيم آينده اش اظهار داشت: امروز نشست مثبتي با آقاي برهاني نژاد و مكي زاده؛ مدير داخلي تيم داشتم. در اين جلسه صحبت هايم را مطرح و بخشي از باقي مانده طلبم از باشگاه را هم دريافت كردم.
مدافع سابق استقلال ادامه داد: دوست دارم در مس بمانم و شرايطم را كه يكي از مواردش مسايل مالي و بخش ديگر مربوط به مسايل زندگي در كرمان به همراه خانواده ام بود را مطرح كردم. به احتمال زياد فصل آينده در تيم مس خواهم ماند.
گفتني است اين مدافع در روزهاي گذشته مذاكراتي با باشگاه پرسپوليس انجام داده بود.
معرفی کادر فنی جدید باشگاه استقلال ، بعد از الجزیره
کادر فنی تیم فوتبال استقلال پس از مسابقه این تیم مقابل الجزیره امارات معرفی خواهد شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، پس از تکیمل شدن نفرات برگزیده برای کمیته فنی، مدیر تیم، سرمربی، مربیان، و همچنین رئیس آکادمی باشگاه استقلال به صورت همزمان اسامی این نفرات از طریق سایت باشگاه اعلام خواهد شد.
باشگاه استقلال درصدد است برای فصل آینده ترکیبی از مربیان خارجی- داخلی را برای هدایت تیم بزرگسالان استقلال در نظر گیرد.
مراحل مذاکره با گزینه های مورد نظر به پایان رسیده است اما اسامی آنها تا پایان رقابت های فصل جاری اعلام نخواهد شد.
جان توشاک :27::27: همش سرکاری بود... این بابا الان سرمربی تیم ولز هست و 16/3 با اذربایجان بازی دارهنقل قول:
واعظ همین مظلومی را بیاره هنر کرده ....
یکی را باید بیارن که اقتدار داشته باشه و بتونه حواشی را جمع و جور کنه...
میدونم که اواسط فصل جدید یا حداکثر واسه فصل بعدش میرن دنبال ژنرال...
( فهمیدین که منظور از بچه کی بود؟ محمودرضا بابایی)
مذاکره رسمی با استقلال نداشته ام/ حاشیه ها را خوب می شناسم
سرمربی پیشین تیم فوتبال مس کرمان ضمن رد اخبار مطرح شده در مورد مذاکره رسمی مسئولان باشگاه استقلال با وی، همه چیز را به بعد از دیدار با الجزیره امارات موکول کرد.
پرویز مظلومی در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد مذاکره اش با مسئولان باشگاه استقلال تهران گفت: برخلاف اخبار مطرح شده هیچ صحبتی از سوی مسئولان باشگاه استقلال با من انجام نشده است و فقط این مسائل را در روزنامه ها می خوانم، البته فکر می کنم همه چیز بعد از بازی استقلال با الجزیره امارات مشخص شود.
وی با بیان اینکه امیدوار است مشکلات بوجود آمده برطرف شده و قلعه نویی به این استقلال بازگردد، افزود: هنوز پیشنهادی رسمی از مسئولان باشگاه استقلال نداشته ام اما در صورت دریافت پیشنهاد، نظرم را در نشستی با مسئولان این باشگاه اعلام می کنم.
سرمربی پیشین تیم فوتبال مس کرمان در پاسخ به اینکه توان هدایت تیم استقلال که حاشیه های زیادی دارد را برعهده بگیرد، اظهار داشت: هر مربی باید ریسک کند و در ادامه این ریسکها موفقیت بدست می آید. البته استقلال چه با مظلومی و چه بدون مظلومی حاشیه دارد که من این حاشیهها را می شناسم و راه مقابله با آنها را می دانم، ضمن اینکه استقلالیها هم من را می شناسند.
مظلومی خاطرنشان کرد: خیلی وقت است که با تیم های صنعت نفت آبادان، تیم "ب" ایران، تیم ابومسلم و تیم مس تواناییهای خودم را ثابت می کنم. قطعا هر زمانی که استقلال به من نیاز داشته و داشته باشد از هیچ کمکی برای موفقیت این تیم دریغ نکرده ام.
وی در مورد اینکه به غیر از استقلال از تیمهای دیگری هم پیشنهاد دارد، تصریح کرد: چند پیشنهاد دیگر از تیمهای لیگ برتری دارم اما باید با بررسی و فکر بیشتر انتخاب خوبی داشته باشم.
سرمربی پیشین تیم فوتبال مس کرمان در پایان گفت: در حال حاضر برای تسویه حساب به کرمان بازگشته ام ولی اواخر هفته جاری برای بررسی پیشنهاداتی که دارم، به تهران می آیم.
با تاييد مذاكره با استقلال تهران روتهمولر در گفتوگو با ايسنا: قصد نـدارم روي نيمـكـت بنشينـم
اريش روتهمولر با تاييد مذاكراتش با استقلال تهران گفت: اكنون تصميمگيري برعهدهي سران باشگاه استقلال است.
مدرس آلماني فدراسيون جهاني فوتبال در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دربارهي مذاكراتش با استقلال اظهار كرد: گفتوگوهايي براي همكاري با اين تيم انجام شده است و من تصورات و شرايطم را به اطلاع آنها رساندم، آنها هم شرايط خود را با من در ميان گذاشتند. اكنون تصميمگيري نهايي دربارهي همكاري به نظر نهايي آنها بستگي دارد.
روتهمولر همچنين دربارهي نقش احتمالياش در استقلال هم گفت: به عنوان مشاور در كنار استقلال خواهم بود و به مربيان اين تيم مشاوره خواهم داد. قصد ندارم روي نيمكت مربيگري اين تيم بنشينم و به عنوان مربي با آنها همكاري داشته باشم.
اين مدرس آلماني دربارهي نتايج دورهي مربيگري كه چند روز پيش در تهران برگزار كرده بود هم گفت: كلاس خوبي را برگزار كرديم و پس از گفتوگوي نهايي با مرتضي محصص نتايج مربيان حاضر در دورهي آموزشي اعلام خواهد شد.
از غلامحسين مظلومي به عنوان مدير تيم، صمد مرفاوي به عنوان سرمربي و اريش روته مولر به عنوان مربي نام برده ميشود.
مراحل مذاکره با گزينه هاي مورد نظر به پايان رسيده است اما اسامي آنها پس از ديدار با الجزيره امارات اعلام خواهد شد.
غلامحسین یا پرویز؟نقل قول:
پرویز سبیل بیشتر میاد تا غلامحسین سبیل : دی
غلاحسین گمانه زنی استقلال جوان به عنوان سرپرست بود
خداییش من موندم چرا و با چه انگیزه ای تماشاگر ها بازی علیزاده را تحمل میکنن
بابا یکم هوش کنین بره از این تیم رو اعصاب را میره
بابا ولش كنيد بدبخت رو ! حالا زياد بازي بهش نميرسه كه !نقل قول:
خدا کن جلالی بشه بهتر این فصلم اون استقلال قهرمان کرد
یعنی بازیکنها و مربی و مدیرعامل و هوادارا و ... همه برگ چغندر بودن یه دونه جلالی اومد استقلال رو قهرمان کرد ؟ استقلال لیاقت قهرمانی داشت... بیشتر از همه تیمها تو صدرجدول بود...نقل قول:
خدا کن جلالی بشه بهتر این فصلم اون استقلال قهرمان کرد
به نظر من باید یه مربی خوب خارجی بیارن. کسی که اسم بزرگی داشته باشه. مظلومی و جلالی اینا به درد نمیخورن.
دوست عزيز استقلال خودش قهرمان و جلالي فقط به وظيفه اي كه داشته عمل كرده، ولي چون اين روزها تو فوتبال ايران خيلي ها به وظيفه اي كه دارن عمل نميكنن، حالا يه نفر هم كه وظيفش رو انجام داده اينقدر بزرگ شده (ولي خدايي دمش گرم)نقل قول:
اصلا اگه شما به نفر بگي يه تيمي توي فلان ليگ بهترين خط دفاع و حمله و بيشترين برد رو داشته اولين چيزي كه ميپرسه اينه كه:قهرمان شده ديگه؟!