نقل قول:
آپدیتش کردم
هیچ مشکلی هم برام پیش نیومد و بازی هم اجرا شد
با تشکر از همه ی دوستان
نقل قول:
آپدیتش کردم
هیچ مشکلی هم برام پیش نیومد و بازی هم اجرا شد
با تشکر از همه ی دوستان
دوستان من امروز دستگاهم رو روشن کردم یک چراغ قرمز روشن میشه.
تمام کابل ها و مموری رو جدا کردم و دوباره زدم ولی باز همین جوریه.مشکل چیه و چجوری حل میشه؟؟؟
با تشکر
دوست عزیز چرا مفهوم پست من رو درک نمی کنی من اون حرف رو زدم تا این بحث من اینجام اون اونجاست تموم بشه شما بیشتر هیزوم تو آتش می ریزی به قول یکی از دوستانم تمام ایران سرای من است و تمام ایرانی ها برادر و خواهر من هست تمام لطفا کسی جواب این حرفم رو نده خواهش می کنمنقل قول:
دوست عزیز شما درست می گید ولی این مشکلی برای این به وجود میاد که یکی پست نا مربوط می زاره و دیگران هم هزارتا پست در جوابش می زارند تا الان از همه دوستان معزرت می خوام (غلط املاء هم نگیرید) به خاطر پست های نا مربوطی که گذاشتم.نقل قول:
لطفا مدیر عزیز این پست های بی مربوط من رو پاک کن شرمنده :31:
محتوای مخفی: آخرین سوال بی مربوط به این تاپیک لطفا جوابم رو در پروفایل یا پیام خصوصی بدید با تشکر
شما میتونی علت روشن شدن اون یک چراغ قرمز رو اینجا پیدا کنینقل قول:
مثل اینکه مشکل سخت افزاری داریکد:http://console.ir/%DA%A9%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%B7%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-xbox-360-%D9%88-%D8%AF%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%A8%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%A2%D9%86-%D9%87%D8%A7/
این چراغت روشنه دیگه؟
\ /
/ \
شما با خوندن کد خطا از لینکی که گزاشتم میتونی بفهمی ایراد از کجاست
اقای dath king شما هم بس کن دیگه !
مثکه بدت نمیاد بازم بحثو بکشونیش جلو!:jealous:
سلام خدمت گیمرهای عزیز
یه سوال داشتم، با بازی های کپی هم میشه آنلاین بازی کرد؟
میشه ولی بن میشی !! :31:
اگه lt+و بازیهای پچ شده داشته باشی بله میشهنقل قول:
برای مثال : nfs : hp یا moh 2010نقل قول:
اگه lt+و بازیهای پچ شده داشته باشی بله میشه
:41::41::19::19: آخه چرا؟؟نقل قول:
من تازه میخام بگیرم:19:
یه سوالی داشتم:
الیت که زیادی گرونه :دی من برم ارکید بگیرم؟؟ اصلا پیدا میشه؟؟ خوب هست؟؟
آقا تشکرنقل قول:
فقط زیر دیپلم بگین ما هم بفهمیم :31:
بلاخره میشه یا نمیشه
یه توضیحی بدین ممنون میشم
خواهش میکنمنقل قول:
ببینید کنسول هر چندوقت یه بار یه آپدیتی براش میاد که هم نرم افزاریه و هم سخت افزاری.
الان شما باید ببرید کنسولتونو آپدیت سخت افزاری کنن به lt+ که باعث میشه بازیهای کپیو اجرا کنه
نرمافزاری هم همون موقع طرف برات میریزه.(آپدیت کینکت و .....)
خلاصه کنسولت باید باز بشه و lt+ روش ریخته بشه
برای آنلاین بازی کردن هم باید بازیهای پچ شده داشته باشی(تهیه کنی)
همون آرکید هم کلی گرون شده !!نقل قول:
الیت که زیادی گرونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من برم ارکید بگیرم؟؟ اصلا پیدا میشه؟؟ خوب هست؟؟
به نظر من ارزش خرید نداره ( البته الان و با این اوضاع خراب )
این خبر هم ممکنه اتفاق بیفته هم نیفته :31: به شانست بستگی داره برای پی اس پی که اتفاق افتاد قبلا :31:نقل قول:
دوستان من امروز داخل کلوپ رفیقم بودم داشتیم با هم بازی می کردیم یه هو یه چراغ قرمز نشون داد من هم سریع پریدم دستگاه رو خاموش کردم بعد چند دقیقه دوباره روشنش کردیم مشکلی نداشت این مشکل چیه این سه چراغی که روشن شد گفتم ایکس باکس نابود شد بعد روشن شد کپ کردم یه چیزه دیگه هم بود کنسول رو ایستاده می زاشت.
الان این سه چراغ اخطار بود چی بود یه توضیح بدید ممنون می شم
خب،تقریبا گرفتم چی شدنقل قول:
آخرین سوال هم اینکه بازی های کپی شده ای که تو بازار هست، پچ نشده؟
بازم ممنون
برای منم یه بار اینجوری شد فکر کنم به خاطر داغ شدن بیش از حد کنسول باشه در کل مشکلی نیست الان خیلی کم پیش میاد که ایکس باکس سه چراغه بشه.نقل قول:
یه نصیحت:
وقتی پای کنسول میشینید همینجوری گازکوب نشینید بازی کنید هر دو ساعت یکبار حداقل یه استراحتی بهش بدید.:19:
خداروشکرنقل قول:
بعضیاش هست بعضیاش نیست.باید به طرف بگی که برات پچ شده بزنه
البته بیشتر کسانیکه بازی میفروشند(مخصوصا اینترنتی) پچ شدس
نه عزیزم واسه داغ شدن بیش از حد نیستنقل قول:
داغ شدن بیش از حد این شکلیه :
\/
/\
پاک شه ، لطلفا
میلاد جان Resulation 1600 رو بکن 700 یا 800 (اون یکی هم خودش تنظیم میشه )
خیلی عکس ها بزرگه دیر load میشه داداش.
نقل قول:
با این گوشی آشغالی ها عکس گرفتم :31: ترسیدم با آی فون عکس بگیرم یهو میفهمیدند ازم میگرفتن گوشی رو گفتم بذار این آشغالی رو ام بگیرند .
کدوم یکی خودش تنظیم میشه ؟ تاپیک Ps3 ?
اینها همون لینکها هستند - بذار رزولوشن رو عوض کنم آپ کنم دوباره .
بچه ها جاتون خالی امروز رفتم زاتورن یک ساعتی ول چرخیدم ، همین طوری که داشتم ول میچرخیدم گفتم شاید دوست داشته باشید بیدونید این زاتورن چه جونوری هستش :31: برای همین یک سری عکس ازش گرفتم - اگر کیفیت پایینه دیگه ببخشید ، توی زاتورن عکاسی ممنوعه و من با موبایل یواشکی عکس گرفتم :27:
خوب از داش اسنیک و بر و بچس متال گیر باز شروع میکنیم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دو تا لیست تاپ 10 های این ماه 360 و Ps3 هستند :
این اسمش سایفر هستش ، متال گیر بازها میدونند چیه ولی این یکی اسباب بازیه و یه دوربین داره و با آی فون و آی پد و آی پاد کنترل میشه - البته پرواز هم میکنه - نا قابل 299 یورو :13:
این بخش لوازم جانبی Ps3 هستش ، برای هر کنسولی همچین چیزی رو تصور کنید البته خیلی دراز تر از این حرفهاست من نتونستم از همش عکس بگیرم :
این هم کنسولها ، همین طوری کیلویی چیدن روی هم :31:
این هم قفسه ی بازی ها ، همون شرایط بخش لوازم جانبی رو 100 برابر کنید - به بخش بازی ها حاکمه :
این هم شاید طرفدار های مجسمه های بازی رو به خودش جلب کنه ، خیلی زیاد بودن چون این دو تا معروف تر بودند ازشون عکس گرفتم :
و اما رویای ماشین بازها :
البته زاتورن خیلی خیلی بزرگتر از این حرفهاست ، این تنها گوشه ی کوچکی از بخش بازی های کامپیوتری و کنسولهاش بود که از همینش هم نتونستم درست عکس بگیرم و همش رو نتونستم نشون بدم - مثلا اونجا پر از مجسمه های تریپ اون داش اسنیک هستش یا از هر کنسولی 10-12 تا گذاشتن با خفن ترین تلویزیونی که میتونید تصور کنید برای اینکه ملت تست کنند - کینکت و Move و ... همش هست .
باقی زاتورن هم لوازم خانگی و فیلم و آهنگ و کامپیوتر و تلویزیون و سینمای خانگی و از این مدل چیزها میفروشه که هر کدوم از اون بخش ها خودش کلی بزرگه :31:
میلاد جون واقعا خوشابحالت
اینجا یه منطقه داریم به نام توپخونه که انقدر کثیفه حالت بهم میخوره توش راه بری چه برسه به خرید
بعدش اینجا انقدر فروشنده هاش قاتین که اگه یه سوال ازشون بپرسی با نهایت عوضی بودن جوابتو میدن.انگار طلبکارن
تست.......؟؟:27:اینجا بخای یه چیزیو تست کنی کلی قفل و زنجیر بهش زدن تا کسی نبره بعد اونوقت خود فروشنده هم پیششه و خودش تست میکنه
خلاصه واقعا خوشبحالت
من آرزوی همچین جاییو دارم
تازه از 8ام اردیبهشت تا 12ام قراره یه نمایشگاه بازیهای کامپیوتری تو برج میلاد بذارن که 1 هزارم درصد نمایشگاهای شما و E3 نمیشه
ما باید این آرزوهارو به یه جای دیگه ببریم:31:
خلاصه ممنون بابت عکسات.از اینجور چیزا خیلی بذار که خیلییییی دوست دارم
گفتی توپخونه ، یه بار از یه مغازش یه PS2 خریدم پاچم کرد ، نصف بازی ها رو اجرا نمیکرد - یه سال پوست کنسول رو کندم بعد یهو PS2 گرون شد ، همون دستگاه رو رفتم پاچه ی خودش کردم 20 هزار تومن زیر قیمتی که از خودش خریده بودم :27: منو یادش نبود :31:نقل قول:
اینم دل و قلوه ی Kinect :31:
یه سوال دارم شاید فکر کنید مسخره باشه :31:
لوازم برقی یه عمر مفید دارن
مثلا اگه یه تلوزیونو 10 سال داشته باشی سال یازدهم باید بزنی تو سرش تا روشن شه
ایکس باکس چطور عمرش چند ساله؟ واسم عجیبه کنسولی رو که همه میگفتن نخر سر 1 هفته 3چراغ میشه
سه سال بیشتره که داره کار میکنه:eh:
(یادش بخیر اون موقع ما ارکید جاسپرو 280 خریدیم!
بچه هایی که xbox ندارن دلشون بسوزه!:31:)
سلام.
کنسول من مموری داخلی 256 MBش پر شده بود و حتی اچیومنت های بازی Enslaved رو هم در کنسول کپی نمیکرد.محتویات مموری داخلی رو به هارد انتقال دادم.اما بازم با گذاشتن دوباره ی بازی Enslaved اچیومنت ها کپی نمیشن.
راستی آپدیت کینکت هم مثلا با اون انتقال از مموری به هارد,به هارد انتقال یافته یا تو مموری داخلی مونده؟هر چند هیچ اروری نداده کنسول و در عملکرد کینکت هم اثر منفی نذاشته,اما ممکنه آپدیتی که با بازی Yoostar 2 به کینکت میذه پاک شده باشه یا یکیشون تو هارد باشه یکیشون تو مموری داخلی؟
تا جایی که من میدونم ، قطعات الکترونیکی پنجاه هزار ساعت عمر میکنند .نقل قول:
قطعات مکانیکی هم بستگی به طرز استفاده داره .
برای همین به طور متوسط یک کنسول بازی میتونه 6 سال تمام عمر کنه . (یعنی 6 سال تمام همین طوری پشت سر هم و بدون خاموشی روشن باشه :31:)
حالا اگر شما روزی 5 ساعت باهاش بازی کنی ، 10 هزار روز میتونی ازش استفاده کنی - که میشه حدودای 27 سال :31:
جواب ما رو ندادینا :دی
ارکید خوبه؟ اصلا اصلش پیدا میشه؟
همه بازی ها رو میخوره؟
کینکت و فرمون (واسه رِیس) به راحتی بهش وصل میشن؟
بخرم ارکید یا نه؟؟ :دی
جواب همه ی سوال هات یک کلمه هستش : آرینقل قول:
و سگای من هنوز و همچنان کار میکند و شورش میزنیم و حال میکنیم و به ps3 و 360 خنده کنیم:31:نقل قول:
عمر تعیین شده ای نداره . هرچی بیشتر ملاحظه کنید بیشر عمر میکنه.نقل قول:
نخندیدها:31: ولی به نظر من اگه میخواهید ایکس باکستون عمرش زیاد بشه باهاش مثل یه موجود زنده رفتار کنید مثلا وقتی زیاد داغ کرد بهش استراحت بدید یا اینکه بعضی وقتها تمیزش کنید من خودم همینجوریم الان سه سال میشه که ایکس باکس دارم و به طور متوسط روزی 5 ساعت بازی میکنم ولی تا حالا آخ هم نگفته پس همه چیز به ملاحظه ی خودتون بستگی داره.نقل قول:
بچه ها اپدیت کینکت واسه کینکت داراس؟؟؟؟؟:13:
نُچ - برای هر کسیه که میخواد بازی های جدید رو بازی کنه .نقل قول:
من یه سوال داشتم من میخوام یه دسته 360 بخرم برای ویندوز ایا هدست که به دسته وصل میشه تو ویندوز جواب میده ممنون
گویا هدسته برای لایو هست
البته من به تلفن اتاقم زدم جواب داد:20:
یعنی تو ویندوز کار نمیکنه اگر بشه خیلی عالیه دیگه کابل کشی نمیکنم
بچه ها مثل اینکه Kinect شده 170-175 به نظرتون بگیرم یا نه !؟ :31:
نقل قول:
تو کدوم بازی ها هست رفیق؟:20:
نمیدونم ، من از روی نت آپدیت میکنم همیشه .نقل قول: