شما امیرکبیری؟نقل قول:
شما امیرکبیری؟نقل قول:
اینجا برو::10:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6452526#post6452526
بله ...نقل قول:
استاد فیزیک هم نایبی هست ... به پست شما که نخورده ؟! D:
خودتون قضاوت کنید....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
شما میتونید توی اون چند ساعت بیکاریتون به کتابخونه و سایت برید و از وقتتون به نحو احسنت استفاده کنید
وقت طلاست
داداش یه نگا به امار روزانه و غیر انتفاعی و غیز دولتی بنداز اشتباست مگه نه؟نقل قول:
اخه با این که درصد روزانه بیشتره ولی جمعیت پذیرفتنش کمتره مگه میشه؟!!
ریاضیات تغییر کرده من خبر نداشتم؟:10::31:
نقل قول:
واقعا ترم یک خوراکش همین کارهاست ! کتابخونه و انفورماتیک دانشگاه !
نقل قول:
فیزیک 1 رو خوب بهون ! از اون درسهایی هستش که آخر ترم حالگیری میکنه !
مال ما هم تموم شد انتخاب واحد هم کردم . ایناهاش :
ولی آخرش نفهمیدم اون عدد 3 که کنار ستاره ی قبولی توی کارنامه ی نهایی نوشته منظورش چیه ؟! خودش نوشته شما با سهمیه ی دیگه ای به جز سهمیه ی اصلی قبول شدید !این به نظر بی معنی میاد ! آخه رشته ی ما قبولیش ناحیه ایه منم فقط سهمیه ی 2منطقه 2 دارم ! البته برا رفیقام هم ظاهرا همینجوریه ! حالا از سنجش گرسیدم ببینم چی میگه .
اینکه خوبه استاد ما اومد گفت من فرض میکنم شما 6 فصل اول رو بلدید از 7 شروع میکنم :19:نقل قول:
استاد ریاضی 1 هم که ....هم بد خطه هم واضح حرف نمیزنه تقریبن سر ریاضی همه علامت سوال+علامت تعجب بودن:18:
نقل قول:جالبه جمع درصداش از 100 بیشتر میشه :27::31::27:نقل قول:
فیزیک 1 بچه های مکانیک و عمران خوب بخونن که اگه ترم دیگه خدایی نکرده نتونید استاتیک بگیریدو پاس کنید 1 ترم عقب میوفتیدنقل قول:
بچه های برق هم اگه فیزیک 1 پیشنیاز فیزیک 2 هست ( توی بعضی دانشگاهها همنیازه یا اصلا ربطی به هم نداره )
+ ریاضی 1 خوب بخونید که عقب نیوفتید
اگه فیزیک 1 پیشنیاز باشه برای فیزیک 2 بهتون بگم این 2ترم هیچ درس پایه ای نباید بیوفتید حتی افتادن یکی از دروس ( ریاضی 1 -فیزیک 1 -ریاضی 2 -معادلات- فیزیک 2 ) 9 یا 10 ترمتون می کنه(برقیا) .
درسای این ترمتون 80 % مربوط به دبیرستانه و راحت با روزی 1 ساعت خوندن + سر کلاس گوش کردن میشه معدل بالای 16،17 اورد .
اتفاقا استاد فیزیک 1 خیلی کار خوبی کردهنقل قول:
از مرکز جرم به بعد ( فکر کنم فصل 8 باشه ) جدیده تمرکزتون روی اون بخش باشه 7بخش اول کپیه دبیرستانه