امیر قلعه نوعی رسمآ از استقلال خداحافظی کرد !!
سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: ديگر در اين تيم نميمانم و به مسئولان باشگاه گفتهام مربي مورد نظر خود را انتخاب كنند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، امير قلعهنويي پس از حذف تيم استقلال از رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا در جمع خبرنگاران اظهار كرد: از بازيكنانم تشكر ميكنم، آنها واقعا زحمت كشيدند و فوتبال خوب و تاكتيكي را ارائه دادند، متاسفانه ما در ليگ قهرمانان آسيا اصلا شانس نداشتيم. با اين حال از مردم تشكر ميكنم كه امروز من را شرمنده خودشان كردند.
وي افزود: قاعدتا هر باشگاهي پس از قهرماني ليگ تا كسب قهرماني ديگري در اين مسابقات به خود ميبالد، اما ما سه روز پس از قهرماني همه چيز را لوث كرديم و با خودزنيهاي خودمان شيريني اين قهرماني را از بين برديم.
قلعهنويي ادامه داد: در هر صورت خدا را شكر ميكنم كه در شش ماه دو قهرماني براي اين تيم به دست آورديم، البته شايد عدهاي دوست نداشتند استقلال اين فصل با امير قلعهنويي قهرمان شود كه به لطف امام زمان و امام هشتم اين عنوان را به دست آورديم. در هر صورت به خاطرآن كه استقلال را دوست دارم و نميخواهم به مردم و تيم استقلال لطمه بخورد همان طور كه قبلا هم به دوستان گفته بودم به خاطر نگرشهاي فكري و مسائلي كه وجود دارد از استقلال ميروم، اميدوارم مردم نيز من را حلال كنند و واعظي آشتياني هم به عنوان دوست من و يك مدير خوب در ليگ آينده يك استقلال قوي درست كند.
سرمربي تيم استقلال تهران درباره اينكه باشگاه براي تمديد قرارداد با او شرايطي گذاشته است، گفت: هيچ احدي نميتواند براي من شرط و شروط بگذارد، من براي خود استانداردهايي دارم كه آن را در كار رعايت ميكنم، شما خودتان ميدانيد چه مسائلي وجود داشت و من به خاطر مردم اين مسائل را بيان نميكنم اما زير بار هيچ شرطي نميروم. در هر صورت من و واعظي آشتياني دوستان خوبي هستيم اما نميتوانيم همكاران خوبي باشيم.
قلعهنويي افزود: مردم امروز من را شرمنده كردند، شايد باز هم ميخواهند بگويند كه قلعهنويي به اين تماشاگران پول داده است، آري اصلا همين طور است و من به آنها پول دادم اما براي آنكه به همين مردم و مجموعه استقلال لطمه نخورد از اين تيم ميروم.
قلعهنويي درباره مذاكره با تيمهاي ديگر نيز گفت: به جان عزيزانم تا زماني كه تعهد دارم با هيچ باشگاه ديگري مذاكره نميكنم.
وي افزود: در هر صورت تيم استقلال داشت كار خودش را انجام ميداد كه دو، سه مصاحبه انجام شد و من ديدم با اين نگرشها نميتوانم با مجموعه استقلال كار كنم. پنج روز پيش هم در نشستي با "فتحي" معاون بينالملل و حقوقي باشگاه به او گفتم با توجه به رسيدن به فصل يارگيري من ديگر در استقلال نميمانم و دوستان سريعتر سرمربي مورد نظر خود را انتخاب كنند تا او بتواند بازيكنان مورد نظرش را جذب كند و ما شرمنده مردم نشويم.
قلعهنويي درباره اينكه آيا در بازي با الجزيره نيز بر روي نيمكت استقلال مينشيند، گفت: من ميگويم كه دارم ميروم البته تا موقعي كه تعهد دارم كار ميكنم اما به باشگاه گفتم كه به فكر مربي باشد. من قلبا واعظ را دوست دارم اما نميتوانم ديگر با او همكاري كنم.
به گزارش ايسنا، سرمربي استقلال در پاسخ به سوالي پيرامون انتقاد از نحوه بازي اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا نيز گفت: به هيچ عنوان اين موضوع را قبول ندارم، ما در بازي امروز فرصتهاي بسياري داشتيم و اكبرپور و برهاني چندين موقعيت گلزني را از دست دادند، در هر صورت در روزهاي اخير هم شرايط استقلال عادي نبود و تماشاگران را به تمرين راه نميدادند كه ناراحتي مردم را بر روي سكوها شاهد بوديد اما در مجموع استقلال بدشانسي آورد. ما به غير از بازي رفت مقابل امصلال در بازي هاي ديگر شايستهي پيروزي بوديم و حداقل تاكنون بايد 9 امتياز كسب ميكرديم و با همين امتياز از گروه صعود ميكرديم اما در هر حال استقلال بازيهاي خوبي انجام داد.
وي درباره عقب ماندن تيمهاي ايراني از تيمهاي عربي نيز گفت: به هيچ عنوان چنين چيزي را قبول ندارم. اگر در ليگ قهرمانان اروپا تيمهاي ايتاليايي بالا نيامدند به معني آن است كه فوتبالشان عقب افتاده است؟
قلعهنويي درباره اينكه آيا نمايندگان ايران در آسيا ضعيف كار كردند؟ گفت: من اين موضوع را قبول ندارم، پس از آخرين قهرماني پاس يك بار استقلال با ناصر حجازي و يك بار سپاهان در آسيا دوم شدند، در هر صورت ما تيمهاي خوبي داشتيم اما از نظر سختافزاري و برنامهريزي بايد به سمت حرفهاي شدن برويم. سازمان ليگ بايد برنامه مسابقات داخلي را با تقويم مسابقات بينالمللي تطبيق دهد، ضمن آن كه استقلال و پرسپوليس مدت زيادي در رقابتهاي آسيايي حضور نداشتند.
امير قلعهنويي درباره اظهارات برخي بازيكنان اين تيم كه عنوان كردند در صورت رفتن او آنها نيز استقلال را ترك ميكنند، گفت: به بازيكنان ميگويم كه به هيچ وجه نبايد اين كار را انجام دهند. آنها متعلق به مردم و طرفداران استقلال هستند و بايد با توجه به تعهدي كه به باشگاه دارند در خدمت تيم بمانند.
قلعهنويي همچنين درباره سرنوشت نافرجام خودش پس از قهرماني در ليگ برتر نيز گفت: در هر صورت همواره شرايط براي امير قلعهنويي اينگونه بوده است و گويا بايد بعد از موفقيت بروم. البته كسي من را بركنار نكرده است، من حتي نخواستم با آنها سر ميز بنشينم و مذاكره كنم، در هر صورت نميخواهم پيرامون مسائل درون باشگاهي صحبت كنم. پرسپوليس و استقلال براي مردم هستند و من براي باشگاه استقلال آرزوي موفقيت دارم.
قلعهنويي ادامه داد: در هر صورت تيم استقلال اكنون شكل و زيربناي خودش را گرفته، ما در اين فصل ركوردهاي مختلفي را به دست آورديم، نزديك به 70 گل در 34 بازي و ميانگين 1.2 گل براي هر بازي، همچنين تنها 33 گل خورده تواناييهاي خط حمله و دفاع استقلال را نشان ميدهد. ما در كل دورههاي ليگ برتر بيشترين گل زده را داريم و پس از بارسلونا دومين خط حمله جهان را در اختيار داريم. آقاي گلي ليگ هم در اختيار استقلال است.
وي ادامه داد: اما با همين شرايط كل هزينههاي كادرفني تيم استقلال از سرمربي، سرپرست تا دستياران و تداركات زير 700 ميليون تومان بوده است. ما براي عشق و علاقه به مردم كار كرديم و همين كه مردم از ما راضي و شاد هستند ميلياردها برايمان ارزش دارد.
قلعهنويي ادامه داد: در هر صورت ما در سختترين شرايط در كنار استقلال بوديم، چه آن روزي كه در دسته سوم بود استقلال را بالا آورديم و چه در روزهايي كه نهم و سيزدهم بود اين تيم را قهرمان كرديم. در هر صورت اميدوارم استقلال فصل آينده توسط واعظ آشتياني و به لطف امام زمان بهتر از امسال باشد، البته اين موضوع را بعيد ميدانم.