سلام
پاور لب تابم اتومات خاموش نمیشه.شبها چون دانلود میکنم پاور رو میخوام خاموش باشه. کارت گرافیک رو از دوباره نصب کردم ولی مشکل حل نشده.ویروس یابی هم کردم ولی مشکل حل نشد. نرم افزاری هم تو مسیر نیست که مانع این کار بشه.
Printable View
سلام
پاور لب تابم اتومات خاموش نمیشه.شبها چون دانلود میکنم پاور رو میخوام خاموش باشه. کارت گرافیک رو از دوباره نصب کردم ولی مشکل حل نشده.ویروس یابی هم کردم ولی مشکل حل نشد. نرم افزاری هم تو مسیر نیست که مانع این کار بشه.
منظورت چیه دوست عزیز؟نقل قول:
اگه پاور خاموش بشه که نمیتونی دانلود کنی! :18:
بیشتر توضیح بده...
من الان مشکلم اینه که اصلا نمی دونم اون فایل ویندوز xp چیه؟!نقل قول:
+
چون ویندوزم اورجینال بود همون روز اول یه بک آپ گرفتم ازش(با دی وی دی مرغوب).
اما این درایور که همچین حجمی گرفته(21 گیگ) برام خیلی عجیبه.تصویر زیر رو بببنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول: اون درایو recovery برای زمانی هست که ویندوزت به مشکل می خوره، اونوقت میتونی با اسفاده از اون DVDها، ویندوز، درایورها و تمام نرم افزارهای اوریجینالی که روش نصب بودن رو دوباره برگردونی به حالت اول.نقل قول:
دوم: پیشنهاد میکنم یه سر به سایت HP بزنی و ببینی اگه لپ تاپ شما ویندوز 7 رو ساپورت میکنه (مخصوصا درایورها)، بیخیال recovery و ویندوز xp بشی و ویندوز 7 نصب کن (همین کاری که من با vaio خودم کردم :31:)
ویندوز من هم 7 اورجینال هست!!!:5:نقل قول:
می خواستم بدونم اون xp چه شکلی نصب می شه؟!:31:
سلام
لپ تاپم acer packard bell 11.6 هستش.
روش ویستا بود و الان ویندوز 7 نصب کردم. الان وایرلسم مشکل پیدا کرده و اصلا روشن نمیشه.
خواهش می کنم کمکم کنید.
از توی device manager و آپدیت و.... اینا هم درست نمیشه.
چه جوری می تونم کلیدهای ماشین حساب لبتاب ... z13 رو روشن کنم خاموش شده قابل استفاده نیست؟
در ضمن نصب ویدوز روی این لب تاب مثل نصب کردن روی سیستم عادی هست ؟یا نه . ؟ چه فرقی داره ؟
دوست عزیز منظورم پاور مانیتور هست.یعی چراغ مانیتور که مثلا روی 3 دقیقه تنظیم میکنم که چراغش شب خاموش بشه.اینجا:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از این همه لطف .یعنی کسی نیست کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::41::41:نقل قول:
سلامنقل قول:
براى ريكاورى كردن ,لپ تاپ رو ريستارت كن , بعد دكمه f11 رو چند بار فشار بده (البته ممكنه اين دكمه خاموش باشه كه بايد از نو بايوس فعالش كنى )لب تاب شما رو از طريق اون درايو به حالت فاكتورى با تمام برنامه ها بر ميگردونه ,,,البته حجم 20 گيگ خيلى زياده !!!!:10: