[QUOTE=dior32;6958326]به نظر من سمت راستیه اصله اما سمت چپی درش یه جوریه. در ضمن فکر کنم اینا هردوش تویلت هستش. پرفیوم شیشش کاملا مشکیه.نقل قول:
Printable View
[QUOTE=dior32;6958326]به نظر من سمت راستیه اصله اما سمت چپی درش یه جوریه. در ضمن فکر کنم اینا هردوش تویلت هستش. پرفیوم شیشش کاملا مشکیه.نقل قول:
[QUOTE=jsaleh11;6958362]عجب بساطی شده به خدا.مخصوصا برای کارهای مارک مثل دیور و ایو سن لورن و ورساچه و...نقل قول:
منم یه جاز خریدم برا پسر خالم.اصلا نه خط بو داره و نه موندگاری.پشیمون شدیم اساسی.پیشنهاد میکنم
دیگه دنبال ادکلن هایی که قبلا خریدید و دوست داشتید نرید.چون قشنگ تفاوت رو احساس میکنید و مثله من
پشیمون میشید.:41:نمیدونم کیا دارن این چیزا رو به اسم اصل وارد میکنن ولی خدا لعنتشون کنه.
یادمه تا حدود 5-6 سال پیش کارهای مارک خیلی کم پیدا میشد و به شدت هم گرون بود.بعد که این عطرهای
گرمی اومد تو بازار کم کم همه مغازه ها کارهای مارک اوردن .ولی اولش بازم قیمتشون نسبت به قیمت جهانی
بالاتر بود.بعد کم کم اومد پایین.حالا دارم میفهمم که چه به سرمون اوردن.دیگه هیچی بوی قدیم رو نداره.ولی
اومدیم گفتیم شاید فرمول رو عوض کردن و یا اینکه شیمیایی شدن اینجور شده ولی من شک ندارم همشون
فیک هستن.
بچه ها Blue for men چنده؟(100 میل)
[QUOTE=cyber861;6958468]تایید می شودنقل قول:
من هم یک ادکلن فوق العاده رو که همه رو مست میکرد داشتم
تموم شد
صبر کردم تا بیاد...بعد 2 ماه که وارد شد فقط اسمش همون بود و رنگ و بوش بشدت تغییر داشت و بی کیفیت شده بود
الان موندم چی بخرم که ارزون هم باشه و خوب مثل این
[QUOTE=dior32;6958326]من کار ندارم که کدوم رو از کجا گرفتید ولی مطمئن هستم سمت چپی 100% تقلبی هست و قبلا هم ازش دیدم با قیمت 15 تومن.نقل قول:
از سری ال هوم همین نمونه (لا نویت) فقط تقلبی داره
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------
[QUOTE=mafia2;6958673]چه ادکلنی منظورتون هست؟نقل قول:
دوستان به این الور ادیشن بلانچ دقت کنید. متوجه میشد که 90 درصد از محصولات ما فیک هستند. درست دقت کنید به کیفیت شیشه و قسمت اسپری.
حتی اکثر الورها در بالای شیشه از گوشه هل یک خط اوریب مانند (برجسته) به سمت زیر اسپری کشیده شده که نشان دهدنه کیفیت نا مناسب کالا هست در صورتی که در این تصویر میبیمید که خبری از اون خط نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول اینجا درست شد...به افتخارش بزن دست قشنگه رو:8:
---------- Post added at 05:49 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------
[QUOTE=cyber861;6958468]اون موقع که من شاکی شدم و زدم فقط تو کار ادکلنای اماراتی بخاطر همین چیزا بود دیگه...هنوز اون شیک و مایکل جردن تقلبی مثل آینه دق تو اتاق جلو چشمامه...واقعا پر بیراه نگفته یارو وقتی گفته که 80 درصد ادکلنای مارک توی ایران همه تقلبی هستند...همه شون هم ساخت چین...خودتون میدونید که وقتی جنسی ببرید چین بدید کپیشو بزنه همچین میزنه از خودشم بهتر...دیگه ادکلن که کپی کردنش براش مثل اب خوردن میمونهنقل قول:
---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------
[QUOTE=f.t.g;6958675][QUOTE=dior32;6958326]
من کار ندارم که کدوم رو از کجا گرفتید ولی مطمئن هستم سمت چپی 100% تقلبی هست و قبلا هم ازش دیدم با قیمت 15 تومن.
از سری ال هوم همین نمونه (لا نویت) فقط تقلبی داره
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------
نقل قول:
نه فقط لا نویی نیست که تقلبی داره.. اتفاقا لهوم معمولیش هم تقلبی داره
---------- Post added at 05:53 PM ---------- Previous post was at 05:52 PM ----------
یه بنده خدایی معمولیشو چند وقت پیش از دم ساختمون پلاسکو 22 خرید...شماره دوش هم هست که بهتر و ملایمتره و قیمتشم الان 28 تومنهنقل قول:
امروز هیمالیا کرید رو زدم واقعا بوش دیوانه کننده هست عجیب بوش رو دوست دارم خنک وتلخ تلخ مورد پسند همه اطرافیانم بوده پخش بوش هم عالیه ولی حیف که هی چپ و راست گرون میشه یه همچین بویی میخوام نمیدونم چی بخرم
در مورد عوض شدن بو ادکلن ها کاملا موافقم حتی در مورد یکی دوتا بولگاری دیدم این قضیه رو
از همه شما ممنونم
هر دو عطر La Nuit de l`Homme YSL شبیه هستند البته به جز اندازه و در اون ها.
ولی در هر صورت مشخصه که یکی از این دو تقلبیه. واقعا جای تاسف داره که باید عطر تقلبی رو به عنوان اصلی بخریم.