شاید دوستان فکر کنند که این حرف دور از منطق هستش. اما باور کنید کره شمالی نشون داده که میشه این کارو کرد. البته همین الانش هم اسمش اینترنته در اصل همون lan داخلیه با این وضع فیلترینگ که به وجود آوردننقل قول:
Printable View
شاید دوستان فکر کنند که این حرف دور از منطق هستش. اما باور کنید کره شمالی نشون داده که میشه این کارو کرد. البته همین الانش هم اسمش اینترنته در اصل همون lan داخلیه با این وضع فیلترینگ که به وجود آوردننقل قول:
اره ! اگه سرعتت پایین باشه به جای این که سرعت دانلود رو ببرن بالا داون ستریم رو میارن پایین !! اگر هم ازشون بپرسی که چرا این کار رو کردید میگن : خط شما چون به اندازه دو مگ نمیکشه بستیمش روی یه مگ !! حالا این که چرا به خاطر قطعی بالا این کار رو کردن نمیدونم !!نقل قول:
بهترین کار اینه که یه بار زنگ بزنی بهشون بگی خط من داون استریمش روی یه مگ هست در صورتی که برای همه روی دو مگ میبندین خودش درستش میکنه ( حرفی هم از این که سرعت دانلودتون کمه نزنید ... )
اگه قطعی زیاد داره بگید SNR خطتون رو بگید چه قدره تا راهنمایی کنیم
سلام
ما فعلا توی شهرستان هستیم مرکز فروش ADSL اینجا سرویس 128 نامحدود 6 ماهه رو میده 117 تومان
توی سایت پارس آنلاین چیزی از این ندیدم
از شرکت همینجا پرسیدم گفتم سرعت دانلود چقدره گفت ما Bandwitchمون باز گذاشتیم گفت بالای 100 هست آیا این واقعیت داره؟
من الان از Asiateck میگیرم....
snr برای down روی 14 هستش. فکر کنم خیلی بالاست نه؟نقل قول:
دوستانی که خط 1مگ دارن شب ها چقدر دانلود می کنن؟ برای من چند روزه وصل شده با کلی زنگ زدن دان استریم خطم رو 2مگ کردن در حالی که تو عید می گفتم خط نمیکشه!!!به هر حال تو این دو شب من هر شب بیشتر از 1 گیگ دانلود نتونستم بکنم مرکز مخابراتی ما هم خیلی خلوته برای شما هم همین طور هست؟
چجوري بايد اينو گرفت؟نقل قول:
اگه قطعی زیاد داره بگید SNR خطتون رو بگید چه قدره تا راهنمایی کنیم
خط من نویز نداره. burst هم برقراره(به گفته پشتیبانی).ولی همچنان من با سرعت متغیر بین 15 تا 20 دانلود میکنم.
مودم رو دیفالت کردم ، با یه مودم دیگه امتحان کردم ، بدون اسپلیتر هم امتحان کردم.فایده ای نداشت که نداشت!!!!!!!(سرویس 128)
نمیدونم جریان چیه!!!!!!!!!!!!!!
مودمهای سمفونی اشغالترین نوع مودم هستن ، من خودم تو بخش پشتیبانی ام ، همه مودمهای سمفونی یه باگ نرم افزاری دارن که حتی اگه پسوردتو عوض هم کنی به راحتی هــک میشهنقل قول:
از ما گفتن بود :11:
پارس انلاین سرویساش خیلی گرونه. شما چطوری از این سرویس راضی هستید.
من 512 نا محدود دارم ماهی 20 تومن میدم. بهترین انتخاب مخابراته.
من که رفتم مخابرات منطقه گفت باید بری امور مشترکین ، رفتم بهشون گفتم گفت اصلا مخابرات ADSL نمیبنده :27: و باید بری از شرکت های خصوصی بگیری ، اگر هم داشته باشه واسه کارمندانشون هست ، داخل سایت خود مخابرات هم روی لینک ADSL کلیک میکنم لینک میشه به صفحه اصلی مخابرات ایران :2:نقل قول: