من كه درخواست اينترنتي دادم 2روز بعد اومدن براي نصب و گفت اس ام اس فعال سازي كه اومد بعد از نيم ساعت وصل شو ولي من همون موقع وصل شدم و اينترنت فعال بود. :46:نقل قول:
Printable View
من كه درخواست اينترنتي دادم 2روز بعد اومدن براي نصب و گفت اس ام اس فعال سازي كه اومد بعد از نيم ساعت وصل شو ولي من همون موقع وصل شدم و اينترنت فعال بود. :46:نقل قول:
برو بچ من پول واریز کردم با شماره شناسه و اس ام اس اومد که در این تاریخ واریز شده الان باید فقط منتظر باشم بیان؟؟؟؟؟؟؟ اونم تو این برف:))) اگه بیان
امروز زنگ زدم به کسی که اومده بود برای نصب بعدش رفتم دفتر مرکزی ایرانسل تو تبریز مودمو ازم گرفت بعد از 5 دقیقه اومد همونجا تست کرد و تحویل داد ولی این 707 عوضی چند روزه بدونه اینکه بپرسن مشکل چیه فقط میگفتن درس میشه . باز خدا پدر نصابو بیامرزهنقل قول:
از شما هم ممنونم به خاطر پاسخگویی تون
بعد از اینکه پرداخت شما تایید شد، دوباره باهاتون تماس میگیرن و زمان اومدن برای نصب رو هماهنگ میکنن. از الان فقط باید حواستون به اون شماره 09351000000 باشه که تماسش رو جواب بدین!نقل قول:
دوستان الان مک مودم رو تو حسابم زده
فقط این نامه دانشگاهم هنوز آماده نیست..وقتی میاد حتما باید بدم؟؟
تمامی مدارکت رو باید موقعی که میاد تحویل بدیحالا نامه دانشگاه الان اماده نیست احتمالا بتونی بعدا فکس هم کنی ولی اونقوت فکر کنم برات 128 ببندن تا نامه رو فکس کنینقل قول:
دوستان من الان سرویس 512 دارم که از 5 شنبه وصل شده و تا 3روز خوب بود الان 2 روزه که اینجوری شده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کجا باید بدونیم که واقعا داره سرویس 512 رو به من میدن؟؟؟؟ سرعت من که برای سرویس 256 هست؟؟؟؟ میشه 32. سیگنال مودم هم تا آخر پر هستش و ثابته تکون نمیخوره. در صورتی که اون موقع که روی 66 دانلود میکرد یکی مونده به آخر بود و بعضی وقتها بالا پائین میشد ولی از موقع قطعی تا به حال یکبار هم نشده یه آنتن کم بشه حتی تو این هوای خراب.
در ضمن کجا باید زنگ بزنیم اعتراض کنیم؟؟؟؟
نه برای من که خوبه چراغ سینگال هام فقط یه دونش روشنه الان چی تی ان هم روشنه و این نتیجه تستم هستنقل قول:
برا من هم 512 هست اما اینجوری هست وضعیتمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید مودم از جایی پایین افتاده باشه یا . . . که باعث بشه قاطی کنه مودم همیشه آنتنش تا ته پر باشه تو دفترچه راهنما همراه مودم توضیح داده مشکلات رو که امکان داره پیش بیاد
اگر هیچ کدوم نبود احتمالا مشکل از آنتن دهی وایمکس محلتون هست به 707 زنگ بزن بعد از 10 تا 20 دقیقه آهنگ گوش دادن جواب میدن
دوستان این سیستم وایمکس چه جوریه ؟ امروز هوا برفی بود سرعت اومده بود پایین !!!!! ربطی داره ؟