حل شد ..............
حذف شه لطفا
Printable View
حل شد ..............
حذف شه لطفا
چجور اختلالی دقیقا ؟نقل قول:
راستين تنها نماينده پايونير در تهراننقل قول:
من چون تلویزیونم سامسونگ هستش،قصدخریدیه سینمای خانگی سامسونگ دارم
که بشه صدای تلویزیون رو بهش وصل کرد
واز طرفی کیفیت صدایی خوب و خروجی بالا ترجیحا800وات به بالا باشه ،همینطور قابلیت پخشMP3رو از فلش داشته باشه
امکانات خاصی فعلا مد نظرم نیست
میشه راهنمایی کنید در مورد خرید یه مدل خوب تواین قیمت
البته اگه راهنمایی کنید چه امکاناتی داشته باشه خوبه،ممنون میشم
در ضمن ارزش داره این پول رو واسه سامسونگ صرف کنم؟
یا بی خیال مارک تلویزیون بشم و برم یه سینمای خانگی به جز سامسونگ بخرم
خیلی ممنون میشم اگر دوستان کسی از قیمت جامو426 و ساب 250 و آمپ مناسب اون در این چند روزه داره بگه؟ می خوام برنامه ریزی کنم . برام مقدور نیست برم جمهوری یا جای دیگه. دوستان اگه از قیمتها اطلاع د ارید بفرمایید. قیمتهای جدید را می خوام. امپ یاماها چند شده؟
مبارک باشه. از کجا گرفتی و قیمت چند؟ تست کن نتایج رو بذار.نقل قول:
دوستانی که میخوان پایونییر 717 بخرن من هم رفتم فروشگاه راستین اصلا با یارو حال نکردم کم مومده بود بزنمش یه 1000 تومانی تخفیف نمیداد منم گفتم به تخ.... رفتم تو پاساز شرکا اونجا هم پایونیر 717 با گارانتی نزدیک 85 هزارتومان ارزونتر خریدم با گارانتی
دستگاه پخش بلو-ری سه بعدی
BDP-S480 سونی 310 تومان
http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=45583
یا
Pioneer BDP-140 با 268 تومان
http://www.pioneershop.ir/product_Pioneer_BDP-140_3D.html
کدام بهتره؟ چرا؟
ممنونم
آقایون سلام.
من حدود 2-1 ماه پیش یه ست 1-5 Focal Chorus 7Series همراه یه آمپ Denon 3312 خریدم که با هزینه حمل و نقل و کابل و... حدود 6 میلیون تمام شد. (ساب، 2 تا rear 705 و یه جفت Front 716 همراه Center)
خیلی از دوستام گفتن اشتباه کردم و با 3-2 میلیون و خرید اسپیکرای Jamo 606 و Denon 1912 یا Yamaha 671 تقریبا همین کیفیت صدا رو می گرفتم!
راستش من صدای Jamo رو نشنیدم ولی Focal رو واقعا می پسندم.
خواستم نظرات دوستان، مخصوصا اونایی که خودشون Jamo یا Focal دارن رو بشنوم...
راستی یه مشکل دارم!
وقتی چیزی پخش نمی کنم Sub یه صدای بوم ضعیف و ممتد میده که با ماکزیمم کردن Vol Sub بلندترم میشه و اصلا ازش خوشم نمیاد! ولی ضمن پخش موزیک یا فیلم اصلا مشخص نیست خوشبختانه.
نظرتون چیه؟
در ضمن برعکس خود اسپیکرای فوق العاده فوکال، من اصلا از سابش راضی نیستم! البته شایدم درست بلد نیستم تنظیمش کنم!!! :13:
اون پیچ Cross-Over پشت ساب رو باید چه کار کنم؟؟؟ چه فرقی داره که روی Min باشه یا Max یا وسطشون؟؟؟!