اون چیزی که من گفتم بر اساس اطلاعات چند ماه پیشم بود که ماتریکس اصلا وایرلس نداشت....همیارنت هم سمت صنایع سرویس نمیده.حالا نمیدونم شبانه رایگان داره وایرلسش یا نه چون تو سایتش دقیق چیزی ننوشته!!! هامان نت رو خودت پیدا کردی؟گفت نمایندگی لیوارفارس هست یا نه؟
در مورد جمع شدن خط هم ظاهرا از طریق سایت این کار رو میکنن...چون اون روز که من رفتم پسره گفت الان زدم تخلیه!!! ولی واقعا جالب بود که من 10 ماه سراغ خطم نرفته بودم این بی شعورا هم نصف پول دوره آخرمو خوردن بعد تو مهرماه پارسال فکر کنم در کمال پررویی زنگ زدن که بیا سرویستو تمدید کن!!! میگم نصف پول دوره قبل منو خوردین خطمم که قطع شده دیگه چیو بیام تمدید کنم!!! بعد دیگه کلا یوزر من از سایت شاتل پاک شده اما نامه جمع کردن خطی که اصلا روش نمیشه ای دی اس ال رو داد رو این احمقا نفرستادن مخابرات....ببین مملکت چقدر خر تو خره...خط من اصلا شماره اش هم بعد از اینکه شد فیبر نوری عوض شده اما اینا از رانژه درش نیاوردن...من نمیدونم اصلا چی الان تو مخابرات منطقه رو خط من هست آخه که اسمش شده رانژه...اینا که میگفتن ما امکانات نداریم به خط شما فعلا ای دی اس ال بدیم....